Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Sany a deschis un parc industrial în Germania

12.08.2011
Sany a deschis un parc industrial în Germania
La fastuoasa ceremonie de deschidere a Parcului Industrial Sany Heavy Industry Group din Bedburg, care a avut loc în Cologne, Germania, au participat personalitati importante din domeniul politic german si chinez precum si numerosi membri ai grupului Sany.
În ultimii doi ani Sany Heavy Industry Group a facut o investitie initiala de 40 milioane EUR sub forma de active fixe în Germania si a angajat peste 100 muncitori germani, iar parcul a început deja sa prinda forma. Este cel de-al treilea centru de Cercetare-Dezvoltare Sany deschis peste hotare dupa cele din India si S.U.A.
Proiectul de investitii Sany din Germania este pâna acum cel mai mare proiect de investitii al unei firme din China în Europa. Parcul industrial acopera 24,8 hectare, inclusiv o fabrica pentru productia de echipamente, un centru de Cercetare-Dezvoltare si o baza de instruire. Profitul anual si veniturile din vânzari ale acestui proiect se vor ridica la 350 milioane EUR atunci când se va atinge capacitatea maxima de operare.
Prima faza a proiectului Sany Industrial Parc Bedburg a necesitat o investitie de 40 milioane EUR si au fost construiti 10.000 mp de cladiri pentru fabrica, 3.600 mp de cladiri de birouri si 3.800 mp de cladiri de locuinte. În faza a doua a proiectului investitia se va ridica la valoarea de 30 milioane EUR si vor fi folositi pentru constructia a înca 8.000 mp de cladiri pentru fabrica si a unui centru de schimb de experienta între clienti precum si pentru constructia centrului de Cercetare-Dezvoltare pe o suprafata de 7.000 mp.

Se stie deja ca la sfârsitul lunii iunie Parcul Industrial Sany Bedbourg din Germania a început productia de masa, iar vânzarile din luna iulie a acestui an. Sany a înfiintat un întreg sistem de agentii în tarile principale din Europa.
Analizând experienta acumulata în procesul de internationalizare al grupului, presedintele Sany Heavy Industry Group, domnul Xiang Wenbo a declarat ca "globalizarea ar trebui sa se bazeze pe localizare, iar localizarea implica nu numai produse si talente, dar si productie si sistem de operare". Acesta a spus de asemenea ca în industria constructiei de utilaje în special, clientii din regiuni diferite au avut cerinte diferite pentru utilaje în functie de preferinte ceea ce face ca procesul de internationalizare sa devina inevitabil.
Sany Heavy Industry Group a adus tehnicieni chinezi sa lucreze în Germania în etapa initiala conform planului grupului dar se spera ca înca din aceste etape primare constructia sa fie încheiata cât mai curând posibil si compania Sany din Germania sa devina o companie complet germana.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI