Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Atlas Copco Specialty Rental

Solutii pentru īnchirieri specializate

12.08.2011
Solutii pentru īnchirieri specializate
Divizia Atlas Copco Specialty Rental deserveste proiecte internationale de īnchirieri pentru aer comprimat si curent electric. Oricānd exista o nevoie temporara de aer comprimat sau energie, datorata unor situatii de urgenta sau a unor īntreruperi programate sau necesitatea asigurarii continuitatii proceselor de productie pe perioada mentenatei instalatiilor proprii, pachetele de īnchirieri specializate reprezinta o solutie imediata, ce nu afecteaza productivitatea.
Alte aplicatii speciale ce fac parte din portofoliul companiei mereu īn expansiune sunt deshidratarea, testele de presiune sau curatarea conductelor pentru exploatarile de petrol si gaze. Principalii beneficiari ai serviciilor de īnchirieri specializate sunt firmele din domeniul industriei de petrol si gaze, industriei petrochimice si chimice,    conductelor, industriei celulozei si hārtiei si industriei prelucratoare.

Expertiza la cel mai īnalt nivel 
Atlas Copco a construit divizia Specialty Rental plecānd de la nevoile celor mai exigenti clienti si aplicatii industriale. Pentru acest lucru a fost necesara o expertiza specifica, experienta si adaptare la nevoile clientilor. Operatiunile de rental īnseamna o implicare mult mai mare decāt o simpla īnchiriere, mediile de lucru extrem de solicitante si locatiile la distante mari necesitānd un suport tehnic si managerial la nivel īnalt, asigurat de Atlas Copco gratie experientei acumulate si echipei dedicate de specialisti.

Echipamente de ultima generatie
Echipamentele Atlas Copco sunt rezultatul unei activitati permanente de inovatie pentru o productivitate superioara. Oferind cea mai mare flota de echipamente Atlas Copco Specialty Rental are la dispozitie echivalentul a peste 2.500.000 mc/h de aer comprimat oil-free. Compania pune la dispozitia clientilor peste 15 tipuri de compresoare, atāt cu motoare diesel, cāt si cu motoare electrice - compresoare cu motor diesel de la 2.100 mc/h la 3.865 mc/h, compresoare cu motor electric de la 60 mc/h pāna la 2.688 mc/h si presiuni de lucru de la presiune atmosferica la 155 bar(g), uscatoare cu punct de roua sub presiune pāna la  -70°C, boostere de azot/aer, generatoare de curent electric cu puteri pāna la 1.250 kVA si o gama variata de accesorii. Fiabilitatea, functionarea īn conditii dificile, siguranta si impactul minim asupra mediului sunt caracteristici generale ale tuturor echipamentelor Atlas Copco.

Tripla certificare
Atlas Copco Specialty Rental este prima companie din sectorul sau care a primit tripla certificare Lloyd’s Register Quality Assurance. Acoperind calitatea (ISO 9001), protectia mediului (ISO 14001) si managementul sanatatii si sigurantei operationale (OHSAS 18001), aceasta certificare a fost urmarita activ de Atlas Copco ca parte vitala a eforturilor sale de a oferi calitate deplina īn toate aspectele activitatii sale. Prin aceasta tripla certificare, Atlas Copco Specialty Rental a stabilit un standard foarte ridicat īn domeniul de īnchirieri, demonstrānd angajamentul companiei pentru calitatea serviciilor oferite, preocuparea privind impactul asupra mediului, si grija fata de sanatatea si siguranta angajatilor si clientilor sai. Calitatea totala este primordiala, acest lucru aplicāndu-se īn toate aspectele pachetului de servicii de īnchirieri. 

Primii īn tehnologia de aer comprimat oil-free
Compresoarele Atlas Copco 100% oil-free au fost primele la nivel mondial care au primit certificarea ISO 8573-1 oil-free Clasa 0. Compresoarele Atlas Copco oil-free Clasa 0 asigura aer comprimat la cel mai īnalt nivel de puritate certificat, raspunzānd tuturor aplicatiilor īn care calitatea aerului este esentiala, eliminānd riscul contaminarii cu ulei si oferind clientilor posibilitatea unei activitati lipsite de griji. 

Oricānd, oriunde
Gratie flotei complexe si vaste de echipamente si retelei strategice de antrepozite si centre de service, Atlas Copco Specialty Rental poate livra o gama aproape nelimitata de generatoare si compresoare īn aproape cāteva ore, oferind solutii personalizate pentru proiecte mici sau mari, 24/7. Datorita dimensiunilor flotei, compania poate raspunde unor proiecte foarte mari, considerate la un moment dat imposibile īn domeniul īnchirierilor pentru aer comprimat si curent electric. Expertiza sa este larg recunoscuta ca fiind "cea mai buna din domeniu". Volumul urias de echipamente este sustinut de un service eficient, suport de specialitate si operatiuni exacte si prompte, oriunde īn lume.
Atlas Copco Specialty Rental este o divizie a Atlas Copco Compressor Technique. Aceasta deserveste clientii industriali din īntreaga lume oferind solutii pentru īnchirieri de echipamente īn cazul nevoilor temporare de aer comprimat si energie electrica. Serviciile de īnchirieri specializate sunt oferite sub diferite marci. Sediul central al diviziei este īn Antwerp, Belgia.

Mai multe informatii la adresa: www.atlascopco.com/rental
Anul XII, nr. 140, oct 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless mai 2017

Supliment Carburanti & Lubrifianti, Martie 2017
 
Revista M&U - Supliment Carburanti si Lubrifianti Martie 2017
 
 
 
 

PARTENERI