Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Eveniment

Un nou service Scania la Suceava

12.08.2011
Un nou service Scania la Suceava
În data de 8 iulie, la un an de la demararea discutiilor cu Scania România, societatea Rolex, una din firmele cu traditie în Suceava, a inaugurat o noua cladire administrativa în cadrul actualei locatii din Suceava si a primit oficial certificarea care atesta ca îndeplineste conditiile cerute de standardele Scania.
La ceremonia de inaugurare au participat peste 150 de invitati, clienti Scania si parteneri din industrie, iar din partea autoritatilor primarul orasului Suceava, domnul Ion Lungu.

Firma Rolex a ajuns, în cei 20 de ani de la înfiintare, sa detina un portofoliu impresionant de clienti în domeniul transporturilor, activitatile grupului incluzând si comertul cu piese de schimb originale Scania, anvelope, spalatorie auto, precum si servicii de alimentatie publica.
Cei 48 de angajati pe care-i numara firma pot asigura toata gama de servicii auto pentru orice tip de camion, atingând performanta de a repara pâna la 10 autocamioane simultan. 

"Suceava are pentru Scania o importanta strategica în zona de nord a României, pe aici trecând si traficul international catre Ucraina, Rusia, Polonia si Belarus. Tinând cont de reputatia foarte buna a companiei Rolex în industria transporturilor, de faptul ca oamenii de aici sunt cu adevarat pasionati de ceea ce fac si ca reprezinta un partener extrem de serios, suntem convinsi ca împreuna vom putea oferi clientilor Scania din zona Suceava cele mai bune si mai prompte servicii", a declarat Mihai Pasol, director de marketing Scania România. 
În cadrul conferintei de presa s-a facut publica si demararea lucrarilor pentru un nou proiect al firmei Rolex localizat pe noua sosea de centura a municipiului Suceava, care va cuprinde un nou punct de service Scania, parcare pentru aproximativ 150 de ansambluri auto, hotel, benzinarie si spalatorie pe o suprafata de peste 50.000 de mp. Conform declaratiilor reprezentantilor Rolex proiectul urmeaza a fi finalizat spre sfârsitul anului 2012. 
În prezent reteaua Scania din România cuprinde 9 puncte de service localizate în Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Arad, Sibiu, Galati si cel mai nou punct de la Suceava, existând planuri de extindere în cel mai scurt timp si în alte zone.

Despre Scania România
Scania este unul dintre cei mai importanti producatori de autocamioane si autobuze pentru aplicatii de mare tonaj, precum si de motoare industriale si marine fiind reprezentata în aproximativ 100 de tari si având peste 35.000 de angajati. În România reteaua Scania cuprinde 8 birouri de vânzari si 9 puncte de service la: Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Arad, Sibiu, Galati si la Suceava.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI