Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Lansare Rombat

Baterii pentru aplicatii grele

13.09.2011
Madalina Dragomir
Baterii pentru aplicatii grele
Cel mai mare producator de acumulatori auto din România, Rombat SA a lansat noua gama Terra Heavy Duty destinata vehiculelor grele de transport si utilajelor.

Noile baterii Terra Heavy Duty reprezinta o varianta îmbunatatita a vechii clase. Gama Terra Heavy Duty este acum împartita în trei clase de calitate (Terra Pro, Terra Plus si Terra). Astfel, bateriile sunt gândite pentru a se potrivi atât la masinile cu un nivel mediu de dotare din punctul de vedere al consumatorilor electrici (Terra), cât si la masinile cu dotari multiple, de genul GPS, televizor, frigider, încalzirea rezervorului de combustibil si altele (Terra Pro).

Atuurile noii game sunt numarul mare de cicluri de încarcare/descarcare, rezistenta sporita la vibratii si viata mai lunga. Perioada de garantie se încadreaza între 12 si 24 de luni, în functie de model.

Bateriile Terra Heavy Duty, precum si celelalte game ale producatorului român pot fi achizitionate de la centrele de vânzare Rombat din toata tara, cât si din magazinele specializate în vânzarea de piese si componente auto.

Rombat SA a înregistrat în primul semestru din 2011 o cifra de afaceri de peste 143 de milioane de lei (peste 34 milioane de euro), cu 20,4% mai mare decât rezultatul din primul semestru al anului trecut. Vânzarile au depasit 1.027.000 de unitati în primele sase luni, iar profitul a crescut cu 40% fata de perioada similara a anului trecut, depasind 7,5 milioane de lei (1,8 milioane de euro).

Vânzarile companiei bistritene au crescut anul trecut pe toate segmentele, iar livrarile au depasit 2,1 milioane de baterii auto. Pentru 2011, Rombat si-a stabilit ca tinta vânzarea a 2.260.000 de acumulatori auto.

Compania Rombat SA, cu sediul central în Bistrita este lider pe piata româneasca de baterii auto din anul 1997. În prezent numarul total al angajatilor este de 665 de persoane (din care 102 lucreaza în locatia de valorificare a plumbului din baterii-deseu). În plus, compania a dezvoltat o retea de service care cuprinde aproximativ 100 de reprezentante la nivel national.  Compania este furnizor OEM pentru Dacia, grupul PSA si pentru fabrica Nissan din Sankt Petersburg, Rusia.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI