Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Job site

Burlington Stone a ales Case

13.09.2011
Mariana Patru
Burlington Stone a ales Case
Unul din principalii producatori de ardezie si agregate din Marea Britanie, Burlington Stone si-a completat flota de utilaje cu un excavator pe senile CX470B Case si un încarcator frontal model 921 E pentru cariera din Kirkby in Furness, Cumbria. Încarcatorul 921E înlocuieste un model mai vechi de încarcator Case, iar excavatorul heavy duty reprezinta un element nou pentru flota de echipamente terasiere a companiei si a carierei.

Ambele echipamente sunt folosite la suprafata carierei, acolo unde ardezia este forata, taiata în bucati mari si mutata pentru a fi transportata pentru o etapa secundara de taiere în amplasamentele de pe santier. Acest material de înalta calitate este apoi vândut ca tigla pentru acoperisuri si ca piatra arhitecturala pentru utilizarea în constructii. Ardezia Burlington mai este folosita ca gresie pentru podele, dale de piatra, piatra pentru placare si pentru proiecte individuale de design.

Încarcatoarele din cariera au fost furnizate de dealerul local Case, Dennis Barnfield. Burlington conteaza pe sprijinul dealerului Case pentru lucrarile de service din perioada de garantie si pentru furnizarea de piese de schimb.

Directorul executiv al companiei Burlington a declarat ca au fost alese echipamentele Case pentru fiabilitatea acestora si pentru serviciile exemplare furnizate de dealerul local Barnfield. Acesta a mai adaugat ca în general compania pe care o reprezinta foloseste un utilaj aproximativ 10 ani, ceea ce înseamna ca acestea sunt exploatate la maxim. Utilajele Case sunt usor de operat si întretinut, iar investitia realizata se amortizeaza în scurt timp.

Ambele utilaje au fost furnizate cu specificatiile standard,  modelul CX470B beneficiind de cabina cu protectie completa FOPS pentru a oferi siguranta maxima pentru operator. Cu o greutate de 47 tone, modelul CX470B este alimentat de un motor cu 362 CP. În echiparea standard excavatorul de înalta performanta ofera o forta de rupere a cupei de 247 kN si un cuplu de torsiune de 150 kN.

Încarcatorul frontal 921E face parte din clasa sub 30 tone. Echipat cu un motor puternic de 274 CP, utilajul are o capacitate de încarcare de 19.420 kg si o capacitate de ridicare de 13.450 kg. Diferentiale de alunecare pe ambele axe asigura o forta maxima de sapare si o productivitate înalta, indiferent de conditiile de lucru.
Anul XII, nr. 140, oct 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless mai 2017

Supliment Carburanti & Lubrifianti, Martie 2017
 
Revista M&U - Supliment Carburanti si Lubrifianti Martie 2017
 
 
 
 

PARTENERI