Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Cupe concasoare MB

Inovatie pe santierul de constructii

13.09.2011
Inovatie pe santierul de constructii

Īn prezent cupele concasoare MB Crusher sunt prezente īn īntreaga lume īncepānd de la Orientul Īndepartat, unde compania italiana a deschis recent o filiala īn Japonia pāna la Statele Unite, America de Sud si Oceania. Nu s-a oprit atunci cānd a trebuit sa se confrunte cu rocile reci ale Siberiei sau cele fierbinti ale Nigeriei. Astfel pentru toate companiile care desfasoara activitati de constructii īn sectorul terasier cupele concasoare MB au devenit un accesoriu indispensabil pentru īmbunatatirea procesului de lucru si cresterea profitului.

Exista numeroase declaratii ale clientilor care au spus ca au gasit īn echipamentele MB un partener de īncredere deoarece sunt durabile, necesita un nivel redus de īntretinere, sunt usor de transportat si nu ocupa mult spatiu pe santierul de lucru.

Dintre numeroasele aplicatii īn care pot fi folosite calitatile cupelor concasoare MB, acestea s-au dovedit a fi utile īn special īn cele de excavare si umplere.

De obicei, pentru excavare si celelalte activitati care īi urmeaza, solul trebuie sa fie sapat, materialul īncarcat īn camioane si transportat catre cel mai apropiat loc de depozitare dupa care camioanele se īntorc din nou pe santierul de lucru. Locul excavat trebuie apoi reumplut ceea ce presupune alte deplasari la locul de depozitare, dar de data aceasta pentru a cumpara acelasi material care a fost aruncat acolo cu cāteva zile īn urma si care īntre timp a fost maruntit si preparat la dimensiunile potrivite pentru a umple santurile. Īn mod evident acest material trebuie platit si transportat pe santier.

Totul devine mai simplu si mai ieftin folosind cupele concasoare MB care reduc toate costurile si timpii necesari pentru procesul de depozitare si procurare pāna la stadiul de eliminare completa a acestora.

Materialul se afla deja la punctul de lucru de unde poate fi refolosit dupa ce a trecut prin procesul de demolare folosind ciocane hidraulice si clesti. Ulterior, cu ajutorul cupei concasoare MB materialul este colectat si concasat  la diametrul dorit si descarcat direct din cupa īn camion sau īn oricare alta locatie si astfel poate fi folosit din nou, de exemplu pentru a construi garduri, terasamente rutiere, lucrari de canalizare sau pentru a umple santurile.

Cupele concasoare MB sunt deosebit de folositoare pentru instalarea de diverse tabulaturi speciale īn soluri dificile. Dupa excavare si instalarea tevilor santul respectiv trebuie reumplut. Datorita cupelor concasoare MB īntregul proces este mult simplificat. Trebuie reamintit faptul ca locul excavat sau santul este umplut cu acelasi material care anterior a fost excavat ceea ce īnseamna ca locatia este formata din aceleasi elemente. Alegerea unei cupe concasoare īi permite utilizatorului sa economiseasca timp si bani si īn acelasi timp sa īsi mareasca profiturile: cupa concasoare este usor de transportat, are costuri mici de īntretinere, nu necesita un operator īn plus, altul decāt cel care manipuleaza excavatorul si economiseste combustibilul care ar fi fost folosit de un concasor mobil. Trebuie de asemenea mentionat faptul ca aceste lucrari sunt prietenoase cu mediul datorita nivelurilor reduse de praf si zgomot emise, avānd un impact redus asupra mediului.

www.mbcrusher.com

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI