Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Trimble® CCSFlex™

Sisteme accesibile de cartografiere pentru compactarea solurilor

13.09.2011
Olga Juc
Sisteme accesibile de cartografiere pentru compactarea solurilor

Trimble a lansat Trimble® CCSFlex™, sistem de control al compactarii pentru vibrocompactoarele de sol si asfalt.

CCSFlex este conceput ca un sistem de cartografiere a terenului foarte usor de utilizat si accesibil antreprenorilor din constructii.

Ideal atât pentru companiile cu parcuri de utilaje mici, cât si pentru cele cu flote mari, CCSFlex poate fi utilizat fara probleme atât pentru vibrocompactoarele de asfalt, cât si pentru cele de sol, pe o varietate larga de suprafete, de la drumuri rezidentiale si de tara la autostrazi sau piste de aterizare. Acest sistem ofera o optiune flexibila, sigura si accesibila pentru atreprenorii aflati în cautarea unei tehnologii de control al compactarii competitive.

Utilizând CCSFlex pentru a înregistra si afisa numarul de treceri, operatorii pot creste gradul de eficienta al compactarii si în acelasi timp randamentul, mentinând nivelul de calitate pentru fiecare strat. Informatiile legate de numarul de treceri efectuate sunt afisate grafic pe monitorul CB450, informatiile putându-se citi chiar si în lumina soarelui.

Crescând eficienta compactarii lucrarile se încheie mai repede, scade consumul de combustibil, iar costurile de operare sunt reduse.

În plus, informatiile privind numarul de treceri pot fi usor exportate ori printate pentru a furniza documentatia pentru compactare necesara managementului santierului sau autoritatilor locale.

CCSFlex este usor de instalat si lansat. Clientii pot sa opteze pentru început pentru varianta mai ieftina "sistem într-o carcasa" si sa adauge pe parcurs alti senzori, pe masura ce nevoile acestora se schimba. Posibilitatea de adaugare a  altor senzori creste functionalitatea sistemului, astfel ca poate furniza si date legate de distanta compactata pentru compactarea pe sol sau informatii legate de temperatura asfaltului. În plus, clientii pot alege niveluri de acuratete pornind de la cele standard pâna la cele de înalta precizie. Sistemul se monteaza foarte rapid pe compactoare, fara a fi necesare operatiuni de sudura sau perforare si poate fi mutat de la un compactor la altul, astfel ca reprezinta o solutie pentru utilajele închiriate. Lansarea sistemului este simpla deaorece nu este nevoie de fisiere de design 3D sau infrastructura GPS pentru sistemul de baza.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI