Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Trimble® CCSFlex™

Sisteme accesibile de cartografiere pentru compactarea solurilor

13.09.2011
Olga Juc
Sisteme accesibile de cartografiere pentru compactarea solurilor

Trimble a lansat Trimble® CCSFlex™, sistem de control al compactarii pentru vibrocompactoarele de sol si asfalt.

CCSFlex este conceput ca un sistem de cartografiere a terenului foarte usor de utilizat si accesibil antreprenorilor din constructii.

Ideal atāt pentru companiile cu parcuri de utilaje mici, cāt si pentru cele cu flote mari, CCSFlex poate fi utilizat fara probleme atāt pentru vibrocompactoarele de asfalt, cāt si pentru cele de sol, pe o varietate larga de suprafete, de la drumuri rezidentiale si de tara la autostrazi sau piste de aterizare. Acest sistem ofera o optiune flexibila, sigura si accesibila pentru atreprenorii aflati īn cautarea unei tehnologii de control al compactarii competitive.

Utilizānd CCSFlex pentru a īnregistra si afisa numarul de treceri, operatorii pot creste gradul de eficienta al compactarii si īn acelasi timp randamentul, mentinānd nivelul de calitate pentru fiecare strat. Informatiile legate de numarul de treceri efectuate sunt afisate grafic pe monitorul CB450, informatiile putāndu-se citi chiar si īn lumina soarelui.

Crescānd eficienta compactarii lucrarile se īncheie mai repede, scade consumul de combustibil, iar costurile de operare sunt reduse.

Īn plus, informatiile privind numarul de treceri pot fi usor exportate ori printate pentru a furniza documentatia pentru compactare necesara managementului santierului sau autoritatilor locale.

CCSFlex este usor de instalat si lansat. Clientii pot sa opteze pentru īnceput pentru varianta mai ieftina "sistem īntr-o carcasa" si sa adauge pe parcurs alti senzori, pe masura ce nevoile acestora se schimba. Posibilitatea de adaugare a  altor senzori creste functionalitatea sistemului, astfel ca poate furniza si date legate de distanta compactata pentru compactarea pe sol sau informatii legate de temperatura asfaltului. Īn plus, clientii pot alege niveluri de acuratete pornind de la cele standard pāna la cele de īnalta precizie. Sistemul se monteaza foarte rapid pe compactoare, fara a fi necesare operatiuni de sudura sau perforare si poate fi mutat de la un compactor la altul, astfel ca reprezinta o solutie pentru utilajele īnchiriate. Lansarea sistemului este simpla deaorece nu este nevoie de fisiere de design 3D sau infrastructura GPS pentru sistemul de baza.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI