Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte

Totdeauna, platforme aeriene de calitate

13.09.2011
Cornelia Rotaru
Totdeauna, platforme aeriene de calitate
Numarul mare de platforme aeriene lansate īn ultimii trei ani de catre producatorul francez Haulotte, unul din liderii europeni ai pietei de profil face ca īn prezent oferta sa sa includa utilaje pentru orice tip de utilizare.

Daca nacelele de lucru la īnaltime mare reprezinta o clasa deosebita, specialistii grupului asigurānd utilizatorilor o securitate deosebita, īn paralel cu o manevrabilitate de invidiat pentru dimensiunea lor, cele dedicate lucrului īn spatii aglomerate sau īnguste prezinta cāteva caracteristici speciale, mai ales atunci cānd vorbim de īnaltimi de lucru relativ mari. Acestea au o baza de sprijin relativ mica comparativ cu īnaltimea maxima de lucru, sasiul trebuind la rāndul lui sa nu ocupe o suprafata prea mare. Din acest motiv, multe dintre aceste masini au patru roti motoare, cu blocaj al diferentialului, iar sistemul hidraulic proportional permite executarea unor miscari foarte exacte, pe distante mici. Īn plus, o mare parte dintre aceste platforme pot fi transportate foarte usor, īn bena unui camion.

Gama de platforme aeriene cuprinde nacele foarfece, cu īnaltime de lucru de la 6 la 18 m, nacele articulate de la 12 la 41 m, dar si nacele telescopice, care pot ajunge la īnaltimi cuprinse īntre 14 si 43 m. Usor de folosit, fiabile si rapide, platformele CDP Access produse de HAULOTTE Group sunt proiectate pentru a simplifica munca si a optimiza timpii de lucru. De altfel, aceste caracteristici au facut din grupul francez un lider de necontestat al pietei europene, ocupānd primul sau al doilea loc pe multe piete din afara continentului nostru.

CDP Access, dealer exclusiv al platformelor īn Romānia, a stiut sa exploateze segmentul sau de piata, deschizānd noi cai spre diverse sectoare de activitate īn santiere navale, exploatari miniere, mari suprafete comerciale etc, activitati orientate spre o perspectiva pe termen lung. Specialistii firmei pot oferi sfaturi competente īn privinta alegerii echipamentului optim pentru orice tip de afacere, economisind astfel bani si crescānd eficienta afacerii. Īn plus, activitatea de service beneficiaza de termene de executie scurte.

H 14 TX

Din cele 50 de tipuri de platforme telescopice pentru persoane, dezvoltate si produse de Haulotte Group de-a lungul anilor, H14TX se distinge prin numeroasele avantaje pe care le ofera utilizatorilor.

 • Mobilitate exceptionala. Cele patru roti motoare, sistemul de blocaj diferential hidraulic, precum si garda la sol de 35 cm permit o evolutie foarte buna a acestui echipament pe toate tipurile de teren.
 • Rapiditatea īn interventii. Timpul de ridicare al acestei nacele fiind foarte scurt, se poate accede rapid īn zonele de lucru. Cu o īnaltime de lucru de 10,6 m, H 14 TX permite atingerea cu usurinta a zonelor dorite. 
 • Dimensiuni compacte. Avānd dimensiuni extrem de reduse atāt īn pozitie de lucru cāt si repliata, modelul H 14 TX īmbunatateste posibilitatea de interventii īn zone aglomerate sau īn spatii restrānse. Sasiul cu o latime de 2,3 m si dimensiunile de gabarit care nu depasesc cadrul nacelei faciliteaza sarcina operatorului indiferent de mediul de lucru.

Proportionalitatea miscarilor

Utilizānd un sistem hidraulic proportional energia este mai bine utilizata, iar miscarile sunt mai line datorita temporizarii. Astfel utilizatorul beneficiaza de conditii de lucru sigure, de un mediu de lucru mai confortabil si de un randament mai bun, respectānd toate normele de siguranta īn materie de reglementare a muncii, dar si normele europene de poluare.

H18SX - nacela foarfeca pentru teren accidentat

Platforma tip foarfeca H18SX este perfect adaptata conditiilor de teren accidentat si este ideala pentru īntretinere si repararea exterioara a constructiilor, lucrari generale de constructii, acoperisuri si instalatii de armaturi, reparatie si īnlocuire, lucrari la instalatiile de īncalzire si aer conditionat sau la instalatiile de semnalizare de pe diferite drumuri/ orice aplicatie care depaseste īnaltimea medie a unei persoane.

Oferind un nivel maxim de siguranta, modelul H18SX este īn conformitate cu cele mai recente norme de lucru īn ceea ce privesc atāt standardele europene ( CE, EN 280) precum si cu cele internationale (ANSI, CSA, AS...).

H18SX ofera utilizatorilor numeroase avantaje:

 • Operare usoara si confort pentru utilizatori: dispozitive de control proportionale pentru miscari foarte line.
 • Controlul īncarcaturii din platforma
 • Un design ergonomic si spatios al platformei datorita extensiei duble
 • Usor de transportat datorita dimensiunilor compacte
 • Productivitate mare
 • Performante exceptionale īn conditii de teren accidentat, avānd o garda la sol de 27 cm
 • Manevrabilitate excelenta datorita razei īnguste de īntoarcere
 • Tractiunea integrala cu blocare hidraulica a diferentialului a contribuit la īmbunatatirea tractiunii īn conditii de teren accidentat.
 • Constructie robusta si fiabila.

Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
 

PARTENERI