Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Centrul pentru aplicatii

Solutia optima pentru fiecare client

20.10.2011
 Solutia optima pentru fiecare client
Pentru mai bine de 50 de ani, numele FUCHS a fost sinonim cu conceptul de inovatie īn domeniul manipulatoarelor pentru materiale. Cu un design specific, mereu orientat spre eficienta si productivitate, masinile TEREX-FUCHS pot fi īntālnite peste tot īn lume, īn centre pentru fier vechi si pentru reciclarea materialelor, īn fabrici de prelucrare a lemnului, combinate siderurgice, precum si īn porturi fluviale si maritime.
Gama de īncarcatoare manipulatoare produse īn prezent de TEREX-FUCHS este rezultatul unor preocupari permanente de a raspunde tuturor cerintelor pietei. Totusi pentru o si mai buna adaptare la cerintele specifice ale fiecarui client, s-a dezvoltat un nou departament, denumit Centrul pentru aplicatii, unde specialisti cu multa experienta ofera solutii tehnice pentru cele mai diverse aplicatii, asa cum rezulta ele din solicitarile clientilor.
Astfel o masina standard de orice marime poate fi furnizata si īntr-o varianta modificata, cu un sasiu inferior mai mare sau cu un sistem de rulare pe senile īn locul celui standard pe roti.
O astfel de masina are o stabilitate marita, putānd lucra de pilda cu un brat mai lung sau cu echipamente de lucru de mai mare capacitate.
Pentru īncarcarea navelor īn porturi fluviale si maritime se pot aplica solutii diferite pentru īmbunatatirea regimului de lucru. Īntre solutiile aplicate amintim: folosirea unui brat de ridicare curbat, deplasarea pe verticala si īnspre fata a cabinei si mai ales plasarea sasiului superior pe un pilon sau dupa caz folosirea unui sasiu inferior de mai mare capacitate.

Īn imagini se pot vedea un īncarcator MHL350D cu sistem de rulare pe senile si doua variante derivate din īncarcatorul MHL360D, un MHL365 cu sasiu inferior marit de MHL380 si un MHL365 cu pilon, cu īnaltimea de 1,4 m, dar si o varianta a modelului MHL380D cu pilon, care avānd si bratul principal curbat asigura accesul optim īn cala unor nave de mare capacitate.
Tot īn porturi se pot aplica si alte solutii, precum plasarea sasiului superior si a echipamentului de lucru ale masinii TEREX-FUCHS pe un cadru īnalt, ce ruleaza pe sine si pe sub care poate trece trenul cu vagoanele din care se descarca marfa.
Īn cazul īn care se lucreaza īntr-un punct fix, īn port sau īntr-un centru de procesare a fierului vechi, de exemplu pentru alimentarea unei ghilotine si/sau prese de balotat de mare capacitate, se pot folosi variantele fixe ale īncarcatoarelor TEREX-FUCHS, din seria AHL, ce sunt actionate electric, deci mai ieftine si nepoluante.
De asemenea oricare dintre masini poate fi echipata cu tipul de graifer adecvat materialului manipulat sau cu cārlige de sarcina si foarfece hidraulice de capacitati diferite.
Pentru configurarea masinii dorite va puteti adresa TRACTOR PROIECT COMERT Brasov, distribuitorul autorizat TEREX-FUCHS īn Romānia.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI