Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Noul excavator compact Bobcat de 5,5 tone

20.10.2011
Noul excavator compact Bobcat de 5,5 tone
Destinat pietei aflata în crestere de miniexcavatoare de 4-5 tone, noul Bobcat E 55 are la baza o platforma  similara cu cea a modelului E50 de excavator a carui diametru nu depaseste perimetrul senilelor. Modelul E55 are o greutate operationala de 5.501 kg si este alimentat de un motor Kubota V2403-M-DI-TE38-BC-4 cu propulsie turbo Tier III care dezvolta o putere de 48 CP la 2.200 rpm.
Un brat lung de sapare intra în dotarea standard, asigurând o adâncime maxima de sapare de 3.923 mm si forte de rupere de 26,1 kN si 42,0 kN în bratul de sapare si respectiv în cupa. Excavatoarele compacte E55 combina cicluri de lucru rapide cu precizie si un control desavârsit. Pompa cu piston cu  capacitate de sesizare a sarcinii si valva cu centru închis faciliteaza o masurare exacta a fluxului hidraulic pentru un control precis si lin al functiilor masinii, chiar si în cazul operatiunilor simultane. Cu o capacitate de ridicare laterala de 1.405 kg la 1 m înaltime si o raza de 3 m, excavatorul compact E55 poate fi folosit pentru a ridica greutati mari, inclusiv pentru încarcarea si descarcarea materialelor din camioane precum si pentru instalarea tubulaturilor grele si a materialelor de constructii pe santier.
Cuplul de torsiune înalt pentru balansarea unei cupe pline în pozitie extinsa permite excavatorului sa lucreze eficient chiar si atunci când se afla pe un teren în panta.
Sistemul Auto Shift confera o deplasare mult mai confortabila si faciliteaza aplicatiile de nivelare si umplere cu lama de buldozer.
Modelul E 55 ofera o vizibilitate la 360° din cabina inclusiv o vizibilitate completa asupra senilei de pe partea dreapta precum si în spate. 
Manetele de deplasare sunt pozitionate adiacent permitând un control foarte bun chiar si cu o singura mâna. Acest lucru creste productivitatea atunci când se desfasoara operatiuni de umplere deoarece operatorul poate sa conduca cu o mâna si sa ajusteze lama cu cealalta.
Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
 

PARTENERI