Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
News

Peste 8 milioane de vizitatori pentru utilajele Komatsu pe YouTube

20.10.2011
Peste 8 milioane de vizitatori pentru utilajele Komatsu pe YouTube
În ultimele 9 luni ale acestui an, contul MARCOMROMANIA de pe YouTube a avut peste 3 milioane de vizitatori. Pasionatii de utilajele de constructii Komatsu au avut la dispozitie o arhiva de peste 100 de filme cu cele mai noi tehnologii Komatsu în lucru, atât în cadrul proiectelor din România, cât si pe santiere din întreaga lume.
Astfel, galeria video creata de MARCOM, distribuitorul autorizat în România al utilajelor Komatsu, are în prezent, la 3 ani de la înfiintarea sa, peste 8 milioane de vizitatori, urmarindu-si în continuare cu succes misiunea demonstrativa de a prezenta clientilor si tuturor celor interesati de acest domeniu, calitatea în lucru a utilajelor Komatsu.
Contul MARCOMROMANIA a fost special creat pentru pasionatii de utilaje de constructii si pentru clientii care sunt în cautarea celor mai viabile si performante solutii pentru afacerea lor, oferindu-le posibilitatea de a urmari echipamentele Komatsu în lucru atât pe santierele clientilor din România cât si în cele mai spectaculoase medii de lucru din întreaga lume, la expozitii sau alte evenimente de profil organizate la nivel mondial. Totodata, acestia pot fi astfel la curent cu cele mai noi si performante tehnologii dezvoltate de Komatsu pentru echipamentele sale, testate pe diferite santiere de constructii, în cariere, etc.

În ultimul an, Komatsu a lansat pe piata o serie de utilaje noi, care aduc mai multa performanta clientilor, utilaje mai economice dar în acelasi timp mai productive fata de modelele anterioare. Unele dintre cele mai noi modele de echipamente Komatsu lansate în 2011 sunt: buldozerul D65-17, basculanta articulata HM300-3, excavatorul pe senile pentru demolari PC290LC/NLC-8.
Invitatia este în continuare lansata catre toti cei interesati si pasionati de acest domeniu pentru a vizita contul MARCOMROMANIA de pe YouTube (www.youtube.com/user/MARCOMROMANIA ), iar pentru mai multe informatii despre utilajele comercializate de MARCOM, va sta la dispozitie site-ul www.marcom.ro
Anul XII, nr. 140, oct 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless mai 2017

Supliment Carburanti & Lubrifianti, Martie 2017
 
Revista M&U - Supliment Carburanti si Lubrifianti Martie 2017
 
 
 
 

PARTENERI