Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de gama

Pramac - solutii profesionale

20.10.2011
Pramac - solutii profesionale
BT BEST TOOLS COMPANY propune o gama completa de echipamente servicii, lucrari de întretinere si reparatii pentru grupuri electrogene. Pentru orice aplicatie compania vine în întâmpinarea dorintelor clientilor sai, punându-le la dispozitie servicii complete, de la consultanta pâna la punerea în functiune si chiar realizarea unui "proiect la cheie".
Având un stoc permanent de piese si consumabile, BT Best Tools Company furnizeaza piese de schimb originale, si realizeaza în atelierul propriu si "on site", de la revizii la reparatii generale,  la service în garantie si post-garantie. 
Începând cu anul 2006, compania a devenit partenerul de afaceri al PRAMAC, distribuind toata gama de produse: Power Engineering, Power System si Handling System.

Prin divizia Power Engineering sunt distribuite produse în întreaga lume, fiind fabricate în prezent în doua fabrici din Spania si Italia, care au fost recent achizitionate de Grupul PRAMAC si unde se produc generatoare de la 6 la 3360 kVA. 
Datorita unui parteneriat solid si existentei unor furnizori majori, toate modelele sunt produse cu componente de prima clasa, oferind garantia durabilitatii si a sigurantei. Prezenta acestor factori favorabili a facut ca Grupul PRAMAC a carui cifra de afaceri estimata pentru anul 2011 la 260 milioane EUR, sa fie considerat unul dintre producatorii de top la mondial. Ca si motorizari sunt utilizate marci de top, precum Deutz - Germania, Perkins - Anglia, Volvo - Suedia, MTU Mercedes - Germania.
Gama grupurilor electrogene curprinsa între 300 si 3.300 kVA, dotate cu motorizare MTU Mercedes au cel mai bun consum de combustibil din clasa lor. Motoarele sunt destinate aplicatiilor speciale pentru generatoarele de curent care au un excelent raspuns la sarcinile si solicitarile anumitor consumatori, monitorizati în permanneta de un tablou de comanda echipat cu tehnologie de ultima generatie.
Printre furnizorii de componente pentru grupurile Pramac se numara STAMFORD, MECCALTE, ABB, ComAp.   
Generatoarele de curent din gama "Power Systems" sunt destinate atât utilizarii profesionale, cât si semiprofesionale. Din aceasta gama de echipamente fac parte si generatoarele de sudura precum si motopompele.
Pe partea de echipamente de manipulare, PRAMAC este unul din cei mai mari producatori mondiali de transpalete manuale si electrice, "stackers" alte echipamente de manipulare. PRAMAC a comercializat si distribuit aceste produse pe plan mondial sub numele de Lifter înca din anul 1988.
Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
 

PARTENERI