Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 68

Terex lanseaza Generatia 9 de dumpere articulate

20.10.2011
Terex lanseaza Generatia 9 de dumpere articulate
Proiectata pentru cele mai dificile aplicatii, noua gama Generation 9 de dumpere articulate Terex este alimentata de motoare ScaniaŸ care au fost reînnoite pentru un timp de functionare mai mare si fiabilitate, dublate de o retea de service cu acoperire internationala. Testele comparative între noile modele Generation 9 Tier 4i TA300 si modelele precedente (Tier 3 TA300) demonstreaza faptul ca gama noua nu este doar mai productiva, dar este mai eficienta din punctul de vedere al consumului de combustibil, înregistrând o reducere cu 12% a consumului.
Cu scopul de a reduce timpii morti, punctele de service pentru dumperele articulate Terex sunt amplasate astfel încât sa asigure un acces rapid si usor. Capota este asistata electronic pentru ridicare iar cabina poate fi înclinata complet simplificând accesul la componentele principale. Toate modelele din gama Generatia 9 beneficiaza de frâne multi-disc cu racire pe baza de ulei pe fiecare axa oferind o durata de viata mai lunga a frânelor, intervale de service mai lungi, costuri operationale reduse si implicit performante superioare de frânare.
Cabina dumperelor articulate Terex a fost dezvoltata astfel încât sa îmbunatateasca confortul, eficienta si productivitatea operatorului. Noua cabina ergonomica permite accesul unui nivel redus de zgomot în interior, un sistem de aer conditionat mult mai eficient, sistem audio de înalta calitate, un volan nou si un aranjament al oglinzilor îmbunatatit.
Cel mai mic dumper din gama  are o capacitate de încarcare de 15,5 mc si este alimentat de un motor de 314 CP facând din Gen 9 TA250 partenerul perfect pentru orice proiect din constructii din clasa de 25 tone.
La polul opus, cel mai mare dumper articulat din gama Generation 9 Terex este puternicul TA400 care are o sarcina utila maxima de 38 tone si o capacitate de 23,3 mc. Aceasta are o putere bruta de 444 CP si cu sase trepte de viteza pentru deplasarea în fata si una înapoi, modelul Gen 9 TA400 se poate deplasa cu o viteza de pâna la 60 km/h.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI