Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Humbaur

Trailere pentru industria constructiilor

20.10.2011
Ema Stancu; Gheorghe Apostol
Trailere pentru industria constructiilor
Producatorul de vehicule comerciale din sudul Germaniei, Humbaur ofera o gama complexa de modele pentru industria de constructii cu sarcini utile cuprinse īntre 3,5 si 18 tone, dedicate īn special aplicatiilor de gradinarit si peisagistica precum si pentru alte aplicatii auxiliare sectorului constructiilor.
Sunt disponibile cincisprezece variante de trailere, care pot fi īncadrate īn trei categorii: trailere cu platforma, semitrailere si basculante cu descarcare pe trei parti.

Trailere platforma īn tandem 
Transportatorii de utilaje de constructii au acum la dispozitie gama  de trailere platforma HS cu o latime de īncarcare de doi metri. Īnaltimea de īncarcare este destul de joasa datorita pneurilor localizate īn plan extern. 
Componentele structurale precum caroseria, jgheabul si peretii laterali sunt complet galvanizate, construite solid si protejate īmpotriva coroziunii avānd astfel o durata de viata prelungita. Trailerele platforma īn tandem Humbaur acopera gama de vehicule comerciale cu sarcini īntre 3,5 si aproximativ 9,5 tone.

Gama HBT
Semitrailerele Humbaur din gama HBT ofera o latime de īncarcare de 2,4 m, iar dimensiunile externe sunt aceleasi ca īn cazul trailerelor platforma. Rampele divizate confera un unghi de ridicare precis. Suprafata de īncarcare poate fi furnizata īn varianta cu margini rotunjite la cerere. Acest lucru face ca īncarcarea sa fie la fel de usoara ca si īn cazul trailerelor platforma īn ciuda īnaltimii mai mari de īncarcare. Acest tip de trailer este echipat cu roti duble pentru o sarcina utila de pāna la 14 tone. Sasiul este galvanizat la temperaturi īnalte. Punctele de ancorare coborāte confera siguranta si flexibilitate pentru asigurarea īncarcaturii. Gama robusta HBT oferita de Humbaur este capabila sa faca fata cu brio diferitelor aplicatii din industria constructiilor.

Basculanta HTK cu descarcare pe trei parti 
Basculanta cu descarcare pe trei parti poate fi īnclinata īn lateral cu 48°si catre spate cu 45°. Modelele sunt disponibile pentru o sarcina de lucru cuprinsa īntre 7,4 si 13,8 tone. Protectia de īnalta calitate īmpotriva coroziunii si platforma ranforsata fac din modelul HTK un transportator universal pe termen lung. Ca la orice trailer Humbaur din gama heavy duty bara de tractiune este ajustabila pentru a putea fi adaptata īnaltimilor variabile ale vehiculelor.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI