Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Humbaur

Trailere pentru industria constructiilor

20.10.2011
Ema Stancu; Gheorghe Apostol
Trailere pentru industria constructiilor
Producatorul de vehicule comerciale din sudul Germaniei, Humbaur ofera o gama complexa de modele pentru industria de constructii cu sarcini utile cuprinse între 3,5 si 18 tone, dedicate în special aplicatiilor de gradinarit si peisagistica precum si pentru alte aplicatii auxiliare sectorului constructiilor.
Sunt disponibile cincisprezece variante de trailere, care pot fi încadrate în trei categorii: trailere cu platforma, semitrailere si basculante cu descarcare pe trei parti.

Trailere platforma în tandem 
Transportatorii de utilaje de constructii au acum la dispozitie gama  de trailere platforma HS cu o latime de încarcare de doi metri. Înaltimea de încarcare este destul de joasa datorita pneurilor localizate în plan extern. 
Componentele structurale precum caroseria, jgheabul si peretii laterali sunt complet galvanizate, construite solid si protejate împotriva coroziunii având astfel o durata de viata prelungita. Trailerele platforma în tandem Humbaur acopera gama de vehicule comerciale cu sarcini între 3,5 si aproximativ 9,5 tone.

Gama HBT
Semitrailerele Humbaur din gama HBT ofera o latime de încarcare de 2,4 m, iar dimensiunile externe sunt aceleasi ca în cazul trailerelor platforma. Rampele divizate confera un unghi de ridicare precis. Suprafata de încarcare poate fi furnizata în varianta cu margini rotunjite la cerere. Acest lucru face ca încarcarea sa fie la fel de usoara ca si în cazul trailerelor platforma în ciuda înaltimii mai mari de încarcare. Acest tip de trailer este echipat cu roti duble pentru o sarcina utila de pâna la 14 tone. Sasiul este galvanizat la temperaturi înalte. Punctele de ancorare coborâte confera siguranta si flexibilitate pentru asigurarea încarcaturii. Gama robusta HBT oferita de Humbaur este capabila sa faca fata cu brio diferitelor aplicatii din industria constructiilor.

Basculanta HTK cu descarcare pe trei parti 
Basculanta cu descarcare pe trei parti poate fi înclinata în lateral cu 48°si catre spate cu 45°. Modelele sunt disponibile pentru o sarcina de lucru cuprinsa între 7,4 si 13,8 tone. Protectia de înalta calitate împotriva coroziunii si platforma ranforsata fac din modelul HTK un transportator universal pe termen lung. Ca la orice trailer Humbaur din gama heavy duty bara de tractiune este ajustabila pentru a putea fi adaptata înaltimilor variabile ale vehiculelor.
Anul XIII, nr. 149, iul 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Iulie 2018
 
Truck Power, Iulie 2018

NEXT AUTO, Iunie 2018
 
NEXT AUTO, Iunie 2018

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018
 


 
 

PARTENERI