Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Hitachi Seria ZW si ZAXIS 3

O noua generatie de īncarcatoare pe roti si excavatoare medii

18.11.2011
O noua generatie de īncarcatoare pe roti si excavatoare medii
Acordānd o atentie deosebita dorintelor utilizatorului final, HITACHI nu numai ca īntelege specificul afacerii acestuia, ci ofera si  solutiile fiabile de care acesta are nevoie.
Seria ZW defineste un nou standard de īncarcatoare pe roti: productive si usor de manevrat.
Utilajele beneficiaza de trei moduri de conducere selectabile īn functie de necesitati si de preferintele operatorului. Īn fiecare mod de lucru, sistemul TT* controleaza cuplul total al motorului si pompei, asigurānd o buna coordonare īntre forta de penetrare si viteza echipamentului, īn functie de necesitati. Cele trei moduri de lucru pot fi selectate īn mod optim pentru a asigura adaptarea la materialele manipulate si o productivitate mai mare.
Schimbarea treptelor de viteza se poate face automat, rapid si lin, cu mai putine socuri, gratie controlului electronic al rotilor dintate elicoidale. Acest lucru permite o deplasare rapida de la un punct de lucru la altul, cu o cantitate mai mica de pamānt varsat īn timpul operatiilor de īncarcare-transport.
Noul motor furnizeaza un cuplu ridicat la turatii reduse, ca raspuns direct la accelerare, fara a fi nevoie de apasarea completa a pedalei de acceleratie. Convertizorul de cuplu de mare capacitate asigura un plus de putere pentru deplasarea īn regim greu, cum ar fi la abordarea unor rampe abrupte sau lungi, fara a pierde din viteza.
Pe drumurile īnzapezite sau pe terenurile accidentate, diferentialul autoblocant se poate comporta precum diferentialul de cuplu proportional. O forta de miscare eficienta este astfel transmisa ambelor roti pentru a īmbunatati aderenta si a reduce derapajul īn timpul deplasarii.

Operatiuni simultane mai line datorita circuitului hidraulic avansat
Cu noile circuite tandem, bratul de ridicare si cupa pot fi manevrate īn acelasi timp, spre deosebire de masinile conventionale. Acest lucru sporeste considerabil eficacitatea de excavare si īncarcare, asigurānd o productivitate mai mare.

Mecanisme sofisticate ce duc la cresterea eficientei muncii
* Sistem flotor- permite bratului de ridicare sa urmeze neregularitatile drumului folosind doar propria sa greutate, fara a utiliza circuitul hidraulic;
* Sistem de īnaltare automata a bratului de ridicare;
* Dispozitiv de reglare automata a bratului de ridicare (optional);
* Dispozitiv de reglare automata a pozitiei cupei;
* Sistem automat de aer conditionat cu doua niveluri si cabina presurizata;
* Dispozitive de degrivare fata/spate
* Cabina cu amortizare socuri.

Prioritate acordata operatorului: comenzi usor de manevrat, pentru confortul acestuia
* Cabina panoramica;
* Vizibilitate sporita;
* Maneta de comanda multifunctionala tip joystick;
* Scaun cu suspensie pneumatica.

Mediu- concept ecologic
* Sistem de injectie common-rail;
* Ventilator Hitachi Silent (HS);
* Motor cu nivel de zgomot redus;
* Un echipament reciclabil.

Puterea īn slujba performantei - excavatoare medii
ZAXIS-3 reprezinta o noua serie de excavatoare concepute cu scopul de a asigura putere mai eficienta, productivitate mai mare si confort sporit pentru operator. 
Combinatia dintre sistemul hidraulic (HIOS*III) si noul motor OHC** cu 4 supape permite utilizarea eficienta a presiunii hidraulice pentru a creste vitezele mecanismelor de actionare si productia, cu o economie de combustibil ridicata. Productivitatea a crescut cu 12% comparativ cu modelul anterior ZAXIS-1.
Īn functie de necesitatile de lucru, pot fi selectate trei moduri de lucru- modul E, modul H/P si modul P. Noul mod E permite o economie de combustibil de pāna la 13% fata de modul P al modelului anterior, asigurānd un randament similar. 

Cuplul de rotire si forta de tractiune au crescut considerabil:
* Cuplul de rotire cu 13% mai mare
* Forta de tractiune cu 11% mai mare
Comanda de deplasare complexa: la abordarea rampei sau la bracare, daca utilajul are nevoie de o forta de tractiune mai mare, turatia motorului creste automat, ceea ce face ca echipamentul sa functioneze mai rapid.
Un nou standard de confort pentru operator
Scaunul operatorului ofera o vizibilitate excelenta a zonei de lucru. Pe monitorul LCD de mari dimensiuni si cu afisaj color, operatorul poate vizualiza zona din spatele utilajului. Spatiul generos pentru picioare, manetele cu cursa scurta si scaunul de dimensiuni mari asigura operatorului conditii de lucru optime īn timpul orelor de lucru.

Tehnologia informatiei īncorporata
Seria ZAXIS-3 este dotata cu un monitor LCD color, al carui contrast poate fi reglat pentru lucrul īn schimbul de zi si de noapte. Cu ajutorul monitorului, operatorul are posibilitatea sa verifice intervalele de īntretinere, sa selecteze modurile de lucru, sa monitorizeze consumul de combustibil si sa conecteze utilajul la camera de luat vederi retrovizoare. De asemenea, sunt disponibile functii pentru selectarea sistemului antifurt si pentru selectarea mai multor limbi.

O baza solida pentru o durata lunga de viata
Tehnologia HITACHI are la baza o īndelungata experienta de lucru īn minele de calcar si la carierele din īntreaga lume. Sasiul de pe ZAXIS 210 este acum mult mai rezistent. Constructia īmbunatatita si sectiunile casetate extinse, placa de protectie inferioara a senilei care protejeaza articulatia centrala si utilizarea de furtunuri hidraulice contribuie la cresterea durabilitatii utilajului.

Īntretinere simplificata
Seria ZAXIS-3 corespunde cerintelor clientilor pentru o īntretinere simplificata. Īntretinerea regulata este cheia pastrarii echipamentului īn stare de functionare foarte buna, contribuind la evitarea timpilor de neutilizare costisitori. Īn plus, un utilaj care beneficiaza de īntretinere regulata are o valoare reziduala mai mare. La seria ZAXIS-3, exista numeroase functii de īntretinere.
Model  Putere motor CP/kW  Greutate operationala (kg)  Capacitate cupa (mc)  Īnaltimea la boltul cupei (mm) Īnaltimea de lucru totala (mm)
ZW220  220/164  17.860-18.180  2,4-3,5  4.085  5.380-5.480 


Model  Putere motor CP (kW)  Greutate operationala (kg)  Capacitate cupa (mc)   Adāncime de sapare (mm)
ZX210- 3  164 (122)  20.300-22.000  0,51-1,20  5.800-6.670 
ZX210LC-3  164 (122)  20.900-22.600  0,51-1,20  5.800-6.670 
ZX210LCN-3  164 (122)   21.000-22.100  0,51-1,20  5.800-6.670 

Powertek Group
www.powertek-company.ro
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI