Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

Specialistul în echipamente de ridicare

18.11.2011
Cornelia Rotaru
Specialistul în echipamente de ridicare
Haulotte Group a anuntat o crestere cu 30% a veniturilor pentru primele sase luni ale anului 2011, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2010, în principiu aceasta crestere fiind datorata pietelor de desfacere din America de Nord si din zona Asia-Pacific.
Mai mult de 120 de ani de experienta si un singur obiectiv: satisfactia clientului tradusa prin echipamente tehnice de ultima generatie ce asigura totdeauna o siguranta sporita, confort si productivitate. Astfel societatea Haulotte Group a fost creata prin fuziunea a doua companii industriale, fiecare dintre acestea cu o experienta recunoscuta pe pietele în care activau: Pinguely si Haulotte, companii fondate în anii 1881 si respectiv 1924. De-a lungul timpului, cele doua companii au învatat sa îsi adapteze abilitatile ingineresti si tehnologice în asa maniera încât sa raspunda necesitatilor de pe pietele lor. 
Dupa 120 de ani de inovatie, creativitate si imaginatie, Haulotte Group a devenit o marca de referinta pentru pietele de echipamente de ridicat materiale si persoane.
Haulotte Group realizeaza permanent investitii în productie, având o retea extinsa si stabila de vânzari, dar si prin dezvoltarea unor noi sisteme de cercetare si dezvoltare, totul pentru a depasi cerintele pietei. 

H28 TJ+ (HB86 TJ+) - mai multa flexibilitate 
Performanta modelului H28TJ+ este neatinsa de orice alte produse similare în momentul de fata pe piata. Gratie caracteristicilor sale unice, aceasta platforma sporeste semnificativ productivitatea într-o serie de medii de lucru. 
H28 TJ + este dotat cu  un brat telescopic care ofera o raza de actiune aditionala de 6 m pentru lucrul în medii de lucru dintre cele mai ostile.
Din punctul de vedere al cresterii productivitatii, noul Big Boom H28 TJ + usureaza considerabil munca si permite folosirea acestuia pentru aplicatii din domenii si medii de lucru foarte variate. Confortul operatorului este asigurat gratie miscarilor sale proportionale si sistemului de auto-nivelare. De asemenea, acest utilaj beneficiaza de un panou de bord de ultima generatie folosit si pe modelul H43TPX.
Gratie capacitatii de blocare a diferentialului si a unei axe oscilante, modelul H28 TJ + poate opera într-o gama larga de zone.

Gama de telehandlere Pro
Cu înaltimi de lucru maxime de pâna la 14 m pentru noul model HTL 3614 Pro si 17 m pentru modelul HTL3617 Pro, telehandlerele produse de catre Haulotte ofera noi optiuni în materie de aplicatii pentru ridicarea telescopica în domeniul constructiilor sau cel industrial. Cele doua noi echipamente completeaza gama existenta de telehandlere multifunctionale, din care fac parte modelele HTL40-14 si HTL40-17.
Caracteristicile acestor echipamente noi au fost optimizate, scopul fiind acela de a asigura o exploatare cât mai profitabila pentru cumparator. Astfel, au fost utilizate componente standard, pentru a nu mari pretul de productie, în schimb motorul si sistemul hidraulic asigura cele mai bune performante posibile pentru aceasta gama. 

Performante maxime si versatilitate
* Zona de lucru a fost optimizata pentru a asigura cele mai bune performante, acestea reflectându-se printr-o sarcina maxima de lucru de pâna la 3,6 t pentru masinile ce au înaltimi de ridicare de 14 si respectiv 17 m;
* Versatilitatea exceptionala este asigurata prin intermediul controlului hidraulic proportional al bratului, valabil 100%;
* Functia de pastrare a orizontalitatii sasiului, oferita în dotarea standard permite echipamentului sa se adapteze la conditiile de lucru de santier.
Putere si precizie  optimizate
* Transmisia hidrostatica standard este cuplata la un motor Deutz de 93 CP pentru a asigura deplasarea cu putere si precizie maxima. Acest tip de transmisie permite o manipulare precisa atât în modul de lucru "rapid" cât si în cel "încet", în functie de comenzile impuse de operator.
* Controlul miscarilor bratului si accesoriilor de lucru se poate face simultan si proportional, datorita tehnologiei originale "Flowsharing", care este deja utilizata pe utilajele gamei HTL 4014 si 4017. Aceasta tehnologie permite operatorului sa efectueze  miscari multiple simultan si fara a pierde nimic din precizia de lucru.
* Unicul dispozitiv de comanda cu care este prevazuta masina are un design ergonomic, putând fi utilizat de operator cu usurinta, în conditii de confort maxim.
* Blocarea axei spate, o masura de securitate specifica acestor utilaje este inclusa în dotarea standard pe modelele HTL 3614 Pro si HTL 3617 Pro. De asemenea, noua gama "Pro" beneficiaza de noi caracteristici de siguranta, inclusiv de functia Auto cut-off care se activeaza automat daca utilajul este plasat într-o pozitie nesigura, ce îi poate afecta stabilitatea.

H28 TJ+ 
Informatii tehnice
- Raza de actiune de 23 m
- Asigura mai multe miscari simultane
- Platforma de 2,44 m
- Capacitare de ridicare rapida a greutatilor de pâna la 350 kg
- Brat telescopic de 6 m si dispozitive de control proportionale care permit operatorului sa acceseze chiar si cele mai greu de atins zone.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI