Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Toyota Material Handling Romania

Succes pe piata echipamentelor de stivuit

18.11.2011
Succes pe piata echipamentelor de stivuit
Un studiu de piata comandat de reprezentanta companiei nipone în România si realizat de Mercury Research, în 2011, a aratat ca Toyota Material Handling Romania este numele de referinta atunci când vine vorba de furnizarea de stivuitoare, transpalete, echipamente de tractare si de depozitare.
Toyota Material Handling Romania este recunoscuta pe piata româneasca de profil ca fiind cel mai important si de încredere furnizor de echipamente si servicii. Echipamentele oferite de TOYOTA sunt apreciate de clienti pentru calitate, folosirea celor mai de vârf tehnologii, eficienta si siguranta pe care o confera în operare. 

FURNIZOR DE ÎNCREDERE
Reputatia de furnizor de echipamente este un alt capitol la care Toyota Material Handling Romania se detaseaza ca lider de piata. Conform studiului, reprezentanta companiei japoneze în România primeste cele mai multe voturi pentru prima pozitie a topului (24% dintre respondenti). O reputatie cladita pe calitatea echipamentelor, a ofertelor de vânzare si închiriere, dar si pe ofertele de service. Cei mai importanti concurenti sunt plasati la o distanta de 9, respectiv 10 procente.
Toyota Material Handling Romania este considerat lider si atunci când vine vorba de furnizori orientati catre clienti si furnizori corecti si onesti, acestea pozitionând Toyota Material Handling Romania în vârful preferintelor pentru un partener pe termen lung si în topul celor mai recomandati furnizori de profil. 

CALITATEA ECHIPAMENTELOR
Notorietatea echipamentelor de stivuit oferite de Toyota Material Handling Romania se afla în topul utilajelor de profil. Compania ofera o bogata gama de produse marca Toyota si BT. 
Un produs cunoscut este însotit automat si de notorietatea calitatii sale. Iar în cazul echipamentelor oferite de Toyota Material Handling Romania, lucrurile sunt confirmate de pozitionarea lor în primele 3 locuri ale topului alcatuit de utilizatori.
Echipamentele furnizate de Toyota Material Handling Romania si-au cladit reputatia pe atribute esentiale pentru fiecare utilizator. Utilajele oferite de Toyota se diferentiaza de alte marci de pe piata echipamentelor de stivuit prin folosirea unei tehnologii de vârf si siguranta oferita în operare. Doua caracteristici care  plaseaza orice utilaj în topul eficientei de exploatare. 

Acelasi studiu arata ca în topul preferintei pietei din România sunt stivuitoarele diesel si cele pe gaz (folosite de 87% dintre utilizatori) urmate de stivuitoarele electrice (72%). Pozitia a treia este ocupata de transpaletele manuale (48%). Pe locurile 4 si 5 în top se situeaza transpaletele electrice (32%) si echipamentele pentru picking (18%). Alte echipamente dedicate încheie topul cu procente care variaza între 2% si 8%.
SERVICE COMPLET SI ORIENTAT CATRE CLIENT
Orientarea catre clienti si personalul calificat sunt doua criterii la care Toyota Material Handling Romania este lider si când vine vorba de furnizarea serviciilor de întretinere si reparatii. Aceste atuuri, la care se adauga seriozitatea, promptitudinea, calitatea reparatiilor si raportul calitate-pret, fac din Toyota Material Handling Romania cel mai recomandat furnizor pentru echipamente de stivuit. Aceste atribute sunt esentiale în conditiile în care utilizatorii echipamentelor de stivuit prefera relatiile pe termen lung cu furnizorii. Iar la acest capitol, Toyota Material Handling Romania nu doar ca îsi pastreaza clientii vechi, ci poseda o rata mai buna de atragere a noilor parteneri, prin comparatie cu concurenta.
În comparatie cu media la nivelul pietei, în rândul clientilor Toyota Material Handling Romania, mai multi clienti folosesc sau intentioneaza sa foloseasca colaborari de tip full-service în detrimentul celor de întretinere planificata.

PERFECTIONARE CONTINUA
Dincolo de confirmarea faptului ca Toyota Material Handling Romania este un nume de referinta pe piata echipamentelor de stivuit si service, compania este preocupata de îmbunatatirea tuturor aspectelor care tin de relatia cu clientii. 
Aceasta atitudine este elementul de baza al succesului, în conditiile în care studiul reliefeaza o exigenta din ce în ce mai ridicata a clientilor fata de serviciile prestate de furnizorul de service.  
Toyota Material Handling Romania performeaza foarte bine pe atribute care sunt importante pentru utilizatorii de service, toate acestea ducând la clasarea companiei în topul furnizorilor de servicii post-vânzare pentru echipamentele de stivuit: monitorizarea activa a inspectiilor tehnice si a istoricului interventiilor (64% dintre respondenti au dat note de 9 si 10 în evaluarea acestui atribut pe o scala de la 1 la 10), reteaua extinsa de service (63%) si promptitudinea service-ului (57%), utilizarea pieselor de schimb originale (73%), competentele tehnice (77%) si amabilitatea angajatilor (76%).  

Studiul de piata a fost realizat în perioada martie-mai 2011 de catre Mercury Research si a vizat utilizatori ai echipamentelor de stivuit din domenii relevante: retail, logistica, productie, porturi, îmbuteliere, materiale de constructii si industria alimentara. Persoanele care au raspuns la întrebari ocupa pozitii cheie în achizitionarea sau utilizarea utilajelor de profil. Marja de eroare a studiului este de +/-8.1%, la un nivel de încredere de 95%. 
La realizarea acestui material au fost folosite
date si cifre extrase din studiul de piata realizat de Mercury Research pentru
Toyota Material Handling Romania.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI