Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de gama

Noile utilaje New Holland

Noile utilaje New Holland

14.12.2011
Mariana Patru
Noile utilaje New Holland
Producatorul american New Holland a anuntat la sfârsitul lunii octombrie ca alte doua noi modele de excavatoare vor fi adaugate seriei C, pe lânga cele lansate la începutul acestui an. 
Modelul E215 C de 21 tone si E245C de 25 tone stabilesc noi standarde în materie de performanta si eficienta.
Noile excavatoare sunt dotate cu tehnologia New Holland SCR care optimizeaza procesul de combustie pentru o eficienta maxima, permitând motorului cu 6 cilindri cu common rail sa se axeze exclusiv pe generarea de putere, punând la dispozitie 15 CP în plus comparativ cu seria B. Aceasta solutie, dezvoltata de FPT Industrial respecta normele privind emisiile EU Stage 3 B si se bazeaza pe un sistem de tratare ulterioara care separa NOx în nitrogen si apa printr-o reactie chimica cu AdBlueŸ Diesel Exhaust Fluid (DEF), în acest fel nivelul de pulberi în suspensie fiind minimizat datorita temperaturilor înalte de combustie.
Sistemul hidraulic a fost reproiectat  pentru a spori semnificativ eficienta echipamentului. Alaturi de noile joystick-uri, sistemul hidraulic optimizat ofera operatorului un control absolut asupra echipamentului. Procesorul Electronic Avansat  a fost îmbunatatit pentru furniza dispozitive de comanda usor de manevrat si un nivel superior de putere atunci când este necesar.

Excavatoarele New Holland au o reputatie buna privind eficienta de utilizare a combustibilului. Seria C ridica acest concept la un nou nivel cu ajutorul tehnologiei SCR si sistemului hidraulic, deoarece ofera performante superioare asociate cu un consum redus de combustibil. În plus, a fost dezvoltat un nou mod de lucru, ECO care optimizeaza consumul de combustibil si în acelasi timp mentine nivelul superior al performantelor, reducând consumul cu pâna la 10% comparativ cu seria B.
Costurile operationale reduse ale modelelor E215C si E245C sunt determinate si de intervalele mai lungi de service si de usurinta cu care se poate executa service-ul. Cabina EVO ofera o vizibilitate exceptionala 360°, având montata si o camera de luat vederi pentru a preveni accidentele atunci când utilajul efectueaza manevre cu spatele.   
Noile amortizoare, împreuna cu tehnologia SCR contribuie la reducerea nivelului de zgomot cu pâna la 30% în timpul deplasarii utilajului si cu pâna la 50% în timpul saparii. Cabina EVO ofera conditii de lucru exceptionale gratie izolatiei fonice, nivelului redus de vibratii si a postului de lucru spatios. 
Constructia robusta a sasiului contribuie la durabilitatea si fiabilitatea noilor modele E215C si E245C. 
Noua gama C de încarcatoare pe pneuri
Noile încarcatoare pe pneuri W170C si W190C sunt dotate cu motoare cu sistem de presiune înalta common rail care ofera cele mai înalte niveluri de putere si cuplu de torsiune din aceasta clasa. Operatorul poate selecta unul sau mai multe moduri de putere prestabilite în functie de aplicatia în lucru, maximizând eficienta motorului si productivitatea. Sunt dotate si cu sistem de transmisie cu cinci viteze care poate fi blocat. 

Sistemul SCR contribuie de asemenea la eficienta exceptionala de consum a acestor modele facilitând o economie de combustibil de la 9% pâna la 17% comparativ cu modelele din seria B. 
Noul sistem hidraulic confera un nivel înalt al productivitatii si cicluri de lucru rapide. 
Cabina spatioasa ofera un acces facil si vizibilitate 360° îmbunatatind siguranta pe santier si confortul operatorului.
Noile buldoexcavatoare B115B si B11BTC
Buldoexcavatoarele B115B si B11BTC beneficiaza de o serie de caracteristici noi care sporesc semnificativ eficienta de consum, confortul operatorului, productivitatea si fiabilitatea utilajelor. 
Noua pompa cu piston plonjor confera fluxul optim de ulei necesar reducând consumul cu pâna la 10%. 
Sistemul de auto nivelare cu care este dotata cupa modelului B110B ajuta la îmbunatatirea productivitatii, ca si anvelopele frontale de 20 inci care asigura aderenta la sol si stabilitate. 
Noul sistem de transmisie, axa frontala si axa spate de categorie grea alaturi de sincronizatoarele PowerShuttle care previn intersectarea treptelor de viteze în momentul schimbarii, contribuie la sporirea fiabilitatii si durabilitatii.

Excavatoare pe senile Seria C
  E265C  E305C  E215C  E245C 
Tier IV technology   SCR  SCR  SCR  SCR
Putere motor (CP)   190  204  173  173
Greutate operationala (kg)  27.900 kg   31.600 kg  23.160  25.418 
Capacitate cupa (mc)  0,58 - 1.40  0,60 - 1,65  0,52 - 1,3  0,52 - 1,31 

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI