Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de produs

Noul excavator New Holland E215C

Noul excavator New Holland E215C

14.12.2011
Noul excavator New Holland E215C
Protruck Center SRL, distribuitor autorizat al New Holland Construction Equipments, parte a grupului FIAT, comercializeaza utilaje de constructii de mai bine de 10 ani, oferindu-le clientilor servicii si produse de calitate la preturi competitive. 
New Holland a lansat oficial în a doua jumatate a acestui an noul model de excavator pe senile E215C, o varianta mult îmbunatatita a consacratului E215B. Cel mai nou membru de excavatoare New Holland din gama de 21 tone, E215C, este echipat cu un motor diesel FPT cu o putere de 172 CP, care îndeplineste standardele Tier4. Bratul excavatorului, atât în varianta monobloc cât si triplu articulat, are un nou design ce asigura un raport optim între robustete si greutate. Cu patru lungimi disponibile, se pot obtine adâncimi de sapare între 5.740 mm si 7.120 mm si înaltimi de lucru între 9.420 mm si 11.500 mm. În asociere cu disponibilitatea a trei variante de ecartament si senile cu latime între 500 mm si 900 mm, se permite configurarea utilajului în functie de particularitatile activitatii întreprinse. Cabina din dotarea modelului E215C pastreaza standardele înalte de siguranta datorita structurilor ROPS (Roll-Over Protective Structure) si FOPS (Falling-Object Protective Structure Full) îmbunatatite. De asemenea izolarea fonica este un capitol la care E215C exceleaza, având un nivel de numai 70 dB, cel mai bun din clasa sa. Scaunul operatorului este prevazut cu încalzire si suspensie pneumatica si se poate regla în functie de cerinte. Camera video pentru vizibilitate în spatele utilajului si trapa transparenta contribuie la realizarea unor excelente conditii de manevrabilitate a utilajului, crescând siguranta în exploatare si confortul operatorului. În plus excavatorul E215C este prevazut cu un computer de bord ce monitorizeaza în permanenta functiile utilajului, cu display multifunctional de ultima generatie, pe baza de cristale lichide. 

Pe lânga acestea, argumentul forte adus în discutie de noul model vizeaza emisia de noxe. În lupta pentru un mediu cât mai sanatos New Holland trece la Tier4 prin implementarea sistemului SCR (Selective Catalitic Reduction), ce utilizeaza AdBlue (un aditiv pe baza de uree). Astfel, sistemul SCR determina reducerea NOx datorita unei reactii chimice rezultate în urma interactiunii cu Ad-blue, care este injectat sub presiune în catalizator, înainte de evacuarea gazelor reziduale. Acest sistem asigura o temperatura de lucru ridicata si o ardere mai eficienta a combustibilului, reducând astfel nivelul de particule, fapt pentru care utilizarea filtrului de particule nu mai este necesara.

Conform ultimelor teste de anul acesta organizate la Lecce, Italia, noul model depaseste concurenta datorita unui nivel redus de consum al combustibilului, a unui sistem hidraulic îmbunatatit, a manevrabilitatii si controlabilitatii utilajului. Noua tehnologie SCR îmbunatateste performantele motorului prin reducerea consumului de combustibil cu 5-10% (aici incluzând si consumul de Ad-blue).
Principalele puncte forte si noutati ale modelului E215C
* Optimizarea sincronizarii între puterea motorului si puterea hidraulica, având ca rezultat o turatie constanta de lucru, cu o mai buna productivitate si consum redus. 
* Unitatea de control centrala permite o fina ajustare a debitului hidraulic, fara pierderi de putere, pentru o buna continuitate de lucru si un consum redus. 
* Introducerea controlului proportional pentru utilizarea accesoriilor. 
* 3 moduri de lucru ce pot fi combinate cu 3 tipuri de accesorii, rezultând astfel 9 variante de utilizare, pentru o adaptare cât mai fidela la necesitatile de lucru. 
* Excelenta service-abilitate, cu amplasarea grupata si ergonomica a punctelor de gresare si verificare zilnica, reducându-se astfel timpul consumat cu mentenanta utilajului si implicit cresterea productivitatii. 
* Amplasarea eficienta a radiatoarelor duce la o buna racire a utilajului si în acelasi timp la o curatare facila a acestora. 
* Reducerea semnificativa a costurilor de carburant datorita folosirii solutiei SCR. Astfel, conform ultimelor teste, pentru un 1 euro cheltuit pentru Ad-blue se economisesc 4 euro la carburant.
Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
 

PARTENERI