Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Groeneveld Group

Noul sistem de siguranta Greensight

Greensight de la Groeneveld

14.12.2011
Madalina Dragomir
Noul sistem de siguranta Greensight
Înfiintata în anul 1971, în Olanda, compania a devenit o retea importanta la nivel international, cu reprezentante în peste 26 de tari si un portofoliu care cuprinde nu mai putin de 2.500 de produse diferite si kituri, varietatea produselor fabricantului olandez fiind la fel de mare ca si gama aplicatiilor.
Anul 2011a adus pentru Groeneveld aniversarea a 40 de ani de la înfiintare, deschidere unui centru pentru clienti, Groeneveld Experience Center, dar si lansarea de noi produse si tehnologii.

Greensight - un sistem activ de siguranta
Groeneveld a conceput Greensight, un sistem modular activ de siguranta pentru a creste gradul de siguranta în jurul camioanelor si utilajelor.
 Sistemul este compus din senzori ultrasonici, un monitor color, un ecran în interiorul cabinei, o alarma inteligenta si camere de luat vederi si furnizeaza operatorului informatii corecte si precise legate de spatiul liber în spatele  sau în jurul camionului sau utilajului.

Greensight poate fi montat pe utilaje de constructii, camioane sau trailere si ajuta la prevenirea accidentelor atunci când utilajul sau vehiculul efectueaza manevre cu spatele, chiar si în conditii meteo dificile sau pe întuneric. Doi senzori scaneaza spatiul de pâna la 8 metri din spatele utilajului sau vehiculului cu ajutorului undelor sonore. Spatiul este divizat în trei zone clar delimitate, fiecare cu propriile semnare vizuale si acustice. 
Greensight poate fi livrat cu o camera full-color si optional cu un monitor secundar în cabina operatorului. În plus,  se pot adauga si camere suplimentare pentru a vedea în lateralul sau în fata masinii. Ca accesoriu este disponibila si o alarma care semnaleaza oamenilor aflati în vecinatatea vehiculului atunci când acesta efectueaza diverse manevre.

Twin 3 - sistem de gresare heavy duty 
Groenveld a dezvoltat sistemul de gresare Twin 3, pentru cele mai dificile conditii de operare. Sistemul Twin 3 este utilizat pentru echipamentele off-road si alte vehicule si utilaje care opereaza în mod obisnuit în conditii dificile. Un sistem de gresare Twin Heavy Duty protejeaza utilajul pe tot parcursul vietii si reprezinta o investitie care se  amortizeaza rapid prin intermediul costurilor operationale reduse si a disponibilitatii de lucru mai mari a echipamentelor.
În comparatie cu sistemele de gresare progresive, Twin ofera avantaje unice. Datorita presiunii de lucru scazute sistemul nu sufera de caderea brusca a structurii de gresare asociata sistemelor progresive, eliminând astfel posibilitatea separarii uleiului si a sapunului si prin urmare a producerii blocajelor. Se realizeaza o lubrifiere optima a tuturor componentelor prin utilizarea unor linii duale principale. Spre deosebire de sistemele traditionale, sistemul Groeneveld Twin opereaza la temperaturi extreme pe distante mai lungi, astfel ca se preteaza utilizarii sale pe încarcatoare frontale si excavatoare hidraulice mari cu brat lung. 

În România, reprezentantul unic al marcii Groeneveld este societatea Lubrication Systems.
Anul XII, nr. 140, oct 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless mai 2017

Supliment Carburanti & Lubrifianti, Martie 2017
 
Revista M&U - Supliment Carburanti si Lubrifianti Martie 2017
 
 
 
 

PARTENERI