Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Piese de schimb si componente

Air SentryŸ - cel mai înalt standard în controlul contaminantilor

Air SentryŸ prin Hifi Filter

13.01.2012
Ema Stancu
Air SentryŸ - cel mai înalt standard în controlul contaminantilor
Cu un control aproape total al contaminarii sistemului de lichide, Air SentryŸ devine un lider al industriei oferind productivitate îmbunatatita, durata de viata prelungita pentru lichide, costuri de întretinere reduse si control asupra timpilor morti costisitori.
Filtrele Air Sentry®Ÿ au fost create pentru a înlocui capacul de aerisire sau filtrul de aer de pe cutia de viteze, rezervoarele de lichid hidraulic, rezervoarele de depozitare, tamburul de ulei si alte rezervoare de lichide. Filtrele Air SentryŸ®Ÿ cu agenti deshidratanti absorb apa din aer înainte ca acesta sa ajunga în sistemul de fluide si îndeparteaza particulele de contaminanti cu dimensiuni de pâna la 2 microni. Silicagelul îsi schimba culoarea pe masura ce se epuizeaza, transformându-se din auriu în verde închis. Este foarte usor de determinat stadiul în care se afla o astfel de supapa si la fel de usor de înlocuit, mentinând în acelasi timp curatenia rezervorului de lichide. Aplicatii: turbine de vânt, industria miniera, cutii de viteze, manipularea materialelor vrac, productia de otel, ciment si agregate, rezervoare hidraulice, echipamente mobile, transformatoare, tratamentul apelor reziduale, generarea de putere.

Seria D - aplicatii stationare
Toate modelele din seria D filtreaza particulele solide de pâna la 2 microni si sunt disponibile cu cote ale fluxului de aer între 35 cfm si 250 cfm. Aplicatii tipice: rezervoare de depozitare, rezervoare de fluide, transformatoare, pompe, cutii de viteze.

Seria Z - aplicatii în spatiu limitat
Filtrele Air SentryŸ®Ÿ Seria Z au fost create pentru aplicatiile în care spatiul este limitat sau fluxul de aer trebuie sa fie sub 10 cfm. Supapele din seria Z sunt de obicei folosite pentru cutiile de viteze si aplicatiile cu un volum redus al lichidelor.
Aplicatii tipice: cutii de viteze, tobe, containere mici de ulei.

Seria X - aplicatii cu umiditate mare sau cu nivel crescut de praf
Pentru a extinde durata de viata a agentului deshidratant, Seria X încorporeaza 2 valve de verificare si un capac reutilizabil. Valvele de verificare ajuta la închiderea sistemului pâna când fluxul de aer devine necesar, marind astfel intervalele de service ale agentului deshidratant. Aplicatii tipice: fabrici de hârtie, zone care sunt spalate frecvent, camere de curatare cu aburi, mine

Seria R - aplicatii cu nivel înalt de vibratii
Supapele din Seria R sunt ideale pentru aplicatiile mobile si cu nivel înalt al vibratiilor, inclusiv pentru vehiculele off-road, pentru constructii si agricole. Aplicatii tipice: macarale, întretinere echipamente pentru cai ferate, unelte pentru ferme, vehicule de constructii, camioane off-road.

Seria XR - aplicatii în medii de lucru extreme
Filtrele Air SentryŸ®Ÿ Seria XR concepute initial pentru industria energiei eolie-ne au fost create pentru a face fata mediilor extreme, unde protectia împotriva prafului, umiditatii si vibratiilor este esentiala. Aplicatii tipice: centrale eoliene si generarea de energie eoliana, echipamente pentru minerit, echipamente mobile.

Seria L - aplicatii în linie cu flux de aer redus
Aerul patrunde în filtru/uscator printr-o parte si iese curat si uscat pe partea cealalta. Vaporii de apa si particulele solide de pâna la 2 microni sunt îndepartate. Seria L de filtre ajunge pâna la 60 psi si se monteaza pe partea laterala a liniei de aer.
Aplicatii tipice: linii de eliminare a aerului, linii de absorbtie, presiune redusa comprimata, linii de aer, vehicule maritime. Aplicatii tipice: echipamente off-road heavy duty, echipamente grele mobile, temperaturi înalte, chimicale corozive.

Seria M - aplicatii Heavy Duty
Design-ul filtrelor din Seria M consta în doua filtre plate si pungi de silicagel care pot fi înlocuite cu usurinta. Acestea sunt de asemenea dotate cu sistemul brevetat Splash Sentry™ care previne formarea de spuma si stropirea fluidelor la intrarea în filtru în conditii normale de operare.

Seria F - aplicatii care implica fum caustic/ alte gaze
Sistemul de neutralizare al gazelor de pe filtrele Air SentryŸ®Ÿ (GNS) ofera o solutie economica si simpla la problema gazelor produse pe parcursul procesului de încarcare al bateriilor. Aplicatii tipice: poduri de îmbarcare pe aeroporturi, rezervoare de fluid hidraulic, manipulatoare, benzi transportoare de bagaje.
Distribuitor autorizat pentru România al gamelor de filtre  Air SentryŸ®Ÿ este compania Hifi Filter Rom
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI