Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Hyundai

Seria 9, confort pentru operator

Hyundai Seria 9

13.01.2012
Seria 9, confort pentru operator
Seria 9 de excavatoare a fost creata punānd interesele si confortul operatorului pe primul plan, consolidānd astfel pozitia Hyundai pe piata si stabilind noi standarde īn domeniul tehnologiei pentru excavatoare, producatorul acordānd o mare importanta performantelor, fiabilitatii si randamentului utilajelor.  
Gama Hyundai de mini-excavatoare cu greutati operationale de pāna la 5 t a fost extinsa odata cu lansarea la Samoter 2011 a modelelor 2,7 t si 3,5 t  a caror raza nu depaseste perimetrul senilelor. 
De asemenea, excavatoarelor de dimensiuni medii de pāna la 13 t  le-au fost adaugate doua noi modele cu raza care nu depaseste perimetrul senilelor si care au o greutate de 6 t si 8 t.
Fiecare componenta, fiecare mecanism sau organ de lucru al noilor game de mini si midi excavatoare au fost analizate temeinic si evaluate de catre expertii Hyundai, luāndu-se īn considerare impactul asupra calitatii mecanice si functionale a utilajului, dar fiind corelate si cu confortul si ergonomia postului de conducere.
Puternice si fiabile, motoarele cu care sunt echipate modelele seriei 9 īndeplinesc cele mai noi standarde de poluare si furnizeaza un nivel optim de putere.
Sistemele de control sunt amplasate convenabil pentru a creste confortul operatorului si pentru a spori productivitatea. Operatorul detine controlul asupra utilaju-lui īn orice moment. O maneta pentru oprirea rapida a utilajului este instalata īn partea stānga a consolei pentru a īmpiedica operatorul sa iasa din cabina cu comenzile hidraulice īnca active. 

Confortul operatorului este o prioritate pentru Hyundai, astfel ca acesta beneficiaza de un scaun cu perna pe aer, joy-stick-uri si cotiere a caror pozitie si īnaltime pot fi reglate. Īn plus operatorii pot controla pe deplin temperatura din interiorul cabinei datorita sistemului de aer conditionat din dotarea standard, iar sistemul radio/ MP3/CD player asigura un mediu de lucru placut. Operatorul lucreaza īntr-un mediu mai putin stresant si datorita izolarii fonice de exceptie a cabinei. Cabina īntruneste standardele internationale TOPS, ROPS & FOPS, pentru siguranta maxima a operatorului. 
Noul monitor color cu LED afiseaza numarul de rotatii pe minut efectuate de motor, temperatura motorului, nivelul de combustibil, starea dispozitivelor electrice pentru a-i oferi operatorului un raport detaliat asupra starii utilajului. 
Odata cu lansarea seriei 9, Hyundai a anuntat de asemenea disponibilitatea sistemului GPS de management de la distanta Hi-Mate care permite proprietarilor si operatorilor sa stie locatia exacta a utilajului īn orice moment si sa obtina date operationale si de diagnosticare despre acesta.
Hi-Mate contribuie la o mai buna utilizare a utilajelor, astfel ca acestea sunt mai bine īntretinute, iar costurile de operare sunt controlate.  

Mini/midi excavatoare Seria 9
Modele: R16-9, R27Z-9, R35Z-7A, R35Z-9, R55-9, R60CR-9, R80CR-9
* Greutate operationala 1.650-8.200 kg
* Putere motor 17-61 CP
* Capacitate cupa 0,04-0,04 - 0,28 mc
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI