Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Brett Motors

Tandemul Mustang-Simex

Tandemul Mustang-Simex

13.01.2012
Gheorghe Apostol
Tandemul Mustang-Simex
Īn ultima jumatate a anului trecut, proiectul NET CITI a luat amploare īn capitala Romāniei, sectoarele vizate fiind zonele semicentrale, unde retelele de fibra optica trebuie sa fie īngropate undeva īn jurul adāncimii de 40 cm. Ritmul de lucru īn acest caz este alert, instalarea retelelor trebuie sa se faca rapid cu costuri minime, fara a perturba traficul si fara a provoca daune infrastructurii rutiere.
Brett Motors, distribuitor recunoscut pe piata din Romānia īn domeniul utilajelor si echipamentelor de constructii vine īn īntāmpinarea partenerilor sai cu echipamente specializate produse de firme de renume din Europa, oferind pentru proiectele de constructii din mediile urbane solutia perfecta: un īncarcator multifunctional Mustang echipat cu o roata de frezat Simex. Īn acest caz se poate sapa īn asfalt, beton si pamānt, cu un singur operator, iar cu materialul rezultat se pot umple santurile rezultate īn urma lucrarilor.  

Mare parte din companiile angrenate īn executia proiectului NET CITI au īnteles utilitatea si avantajele pe care le ofera īncarcatoarele Mustang echipate cu roti de frezare, astfel ca acum cāteva astfel de echipamente sapa īn asfaltul si betonul din cartierele bucurestene, stārnind un interes sporit si din partea altor companii care desfasoara lucrari de constructii pentru retelele de fibra optica, aductiuni de apa sau gaze īn zonele urbane aglomerate.  

Unul din oamenii care au vazut un potential excelent īn acest utilaj este domnul Petre Mazilu, directorul general al uneia dintre firmele de top din domeniu, SC GENERAL MPM IMPEX SRL. Acesta a decis la finalul anului trecut sa investeasca īntr-un Mustang cu o roata de frezat, considerānd ca este o solutie tehnica de viitor pentru activitatea firmei pe care o conduce. Utilizarea frezelor Simex prezinta o serie de avantaje comparativ cu procedeele traditionale de spargere a īnvelisului stradal.

* Mutarea controlata a materialului rezultat īn urma frezarii. Profunzimea, largimea si lungimea sunt controlate perfect de operatorul utilajului. 

* Lucrul cu freza fara a se produce daune zonei adiacente nefrezate. Datorita dintilor ce patrund īn material rotindu-se, se executa o dizlocare aproape chirurgicala a materialului doar acolo unde este necesar, fara a altera zonele alaturate, asa cum se īntāmpla īn cazul lucrului cu ciocane pneumatice sau hidraulice.

* Structura buna de īntrepatrundere. Procedeul de frezare lasa o structura bine facuta pe suprafata mantalei stradale, atāt pe orizontala cāt si īn taierile verticale. Cānd este aplicat un strat adaugat, suprafetele frezate furnizeaza o structura ce asigura o īntrepatrundere excelenta īntre noua si vechea manta, perfecta si rezistenta la taiere.

* Conditii de lucru. Īn lucrul cu aceste freze autopurtate nu apare nici o problema de zgomot sau oprirea circulatiei stradale. Exista posibilitatea de frezare a traseului fara sa se īnlature materialul frezat, īn acest fel se lasa libera circulatia stradala chiar si pe portiunea frezata.

* Costuri reduse. Fata de masinile de frezat autopropulsate, frezele Simex au costuri de achizitionare si īntretinere mult inferioare. Īnlocuirea dintilor uzati are un cost mult mai redus fata de īnlocuirea unui disc diamantat. BRETT Motors vine īn ajutorul firmelor care sunt angajate sa puna īn opera proiecte importante de utilitati, prin solutii personalizate si oferte atractive care includ cunoscutul īncarcator multifunctional Mustang ce poate fi dotat cu echipamente performante, realizate de firme renumite din Europa sau SUA. 
Pentru toti cei interesati, clienti si potentiali clienti, Brett Motors anunta ca la finele lunii ianuarie se va afla īn vizita domnul  Cristiano Legittimo, director regional de vānzari al companiei producatoare de roti de frezat, SIMEX. Pentru informatii de ultima ora, detalii legate de aceste echipamente si pentru oferte speciale contactati echipa Brett Motors!

BRETT MOTORS srl
Sos. Alexandriei 108, Bragadiru,
jud. ILFOV.
Tel/Fax  0374.003.246 / 021.420.2771  
www.brett.ro
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI