Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Brett Motors

Tandemul Mustang-Simex

Tandemul Mustang-Simex

13.01.2012
Gheorghe Apostol
Tandemul Mustang-Simex
În ultima jumatate a anului trecut, proiectul NET CITI a luat amploare în capitala României, sectoarele vizate fiind zonele semicentrale, unde retelele de fibra optica trebuie sa fie îngropate undeva în jurul adâncimii de 40 cm. Ritmul de lucru în acest caz este alert, instalarea retelelor trebuie sa se faca rapid cu costuri minime, fara a perturba traficul si fara a provoca daune infrastructurii rutiere.
Brett Motors, distribuitor recunoscut pe piata din România în domeniul utilajelor si echipamentelor de constructii vine în întâmpinarea partenerilor sai cu echipamente specializate produse de firme de renume din Europa, oferind pentru proiectele de constructii din mediile urbane solutia perfecta: un încarcator multifunctional Mustang echipat cu o roata de frezat Simex. În acest caz se poate sapa în asfalt, beton si pamânt, cu un singur operator, iar cu materialul rezultat se pot umple santurile rezultate în urma lucrarilor.  

Mare parte din companiile angrenate în executia proiectului NET CITI au înteles utilitatea si avantajele pe care le ofera încarcatoarele Mustang echipate cu roti de frezare, astfel ca acum câteva astfel de echipamente sapa în asfaltul si betonul din cartierele bucurestene, stârnind un interes sporit si din partea altor companii care desfasoara lucrari de constructii pentru retelele de fibra optica, aductiuni de apa sau gaze în zonele urbane aglomerate.  

Unul din oamenii care au vazut un potential excelent în acest utilaj este domnul Petre Mazilu, directorul general al uneia dintre firmele de top din domeniu, SC GENERAL MPM IMPEX SRL. Acesta a decis la finalul anului trecut sa investeasca într-un Mustang cu o roata de frezat, considerând ca este o solutie tehnica de viitor pentru activitatea firmei pe care o conduce. Utilizarea frezelor Simex prezinta o serie de avantaje comparativ cu procedeele traditionale de spargere a învelisului stradal.

* Mutarea controlata a materialului rezultat în urma frezarii. Profunzimea, largimea si lungimea sunt controlate perfect de operatorul utilajului. 

* Lucrul cu freza fara a se produce daune zonei adiacente nefrezate. Datorita dintilor ce patrund în material rotindu-se, se executa o dizlocare aproape chirurgicala a materialului doar acolo unde este necesar, fara a altera zonele alaturate, asa cum se întâmpla în cazul lucrului cu ciocane pneumatice sau hidraulice.

* Structura buna de întrepatrundere. Procedeul de frezare lasa o structura bine facuta pe suprafata mantalei stradale, atât pe orizontala cât si în taierile verticale. Când este aplicat un strat adaugat, suprafetele frezate furnizeaza o structura ce asigura o întrepatrundere excelenta între noua si vechea manta, perfecta si rezistenta la taiere.

* Conditii de lucru. În lucrul cu aceste freze autopurtate nu apare nici o problema de zgomot sau oprirea circulatiei stradale. Exista posibilitatea de frezare a traseului fara sa se înlature materialul frezat, în acest fel se lasa libera circulatia stradala chiar si pe portiunea frezata.

* Costuri reduse. Fata de masinile de frezat autopropulsate, frezele Simex au costuri de achizitionare si întretinere mult inferioare. Înlocuirea dintilor uzati are un cost mult mai redus fata de înlocuirea unui disc diamantat. BRETT Motors vine în ajutorul firmelor care sunt angajate sa puna în opera proiecte importante de utilitati, prin solutii personalizate si oferte atractive care includ cunoscutul încarcator multifunctional Mustang ce poate fi dotat cu echipamente performante, realizate de firme renumite din Europa sau SUA. 
Pentru toti cei interesati, clienti si potentiali clienti, Brett Motors anunta ca la finele lunii ianuarie se va afla în vizita domnul  Cristiano Legittimo, director regional de vânzari al companiei producatoare de roti de frezat, SIMEX. Pentru informatii de ultima ora, detalii legate de aceste echipamente si pentru oferte speciale contactati echipa Brett Motors!

BRETT MOTORS srl
Sos. Alexandriei 108, Bragadiru,
jud. ILFOV.
Tel/Fax  0374.003.246 / 021.420.2771  
www.brett.ro
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI