Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Atlas Copco, durabilitate si consum redus de energie

Atlas Copco la Intermat 2012

14.02.2012
Madalina Dragomir
Atlas Copco la Intermat 2012
Atlas Copco a anuntat ca va prezenta la standul sau de la Intermat o selectie impresionanta de produse inovatoare. Gama larga de echipamente si tehnologii de ultima generatie, fiabile si cu o productivitate ridicata, acopera o arie vasta de la compresoare de aer si echipamente de foraj pāna la utilaje pentru demolari, concasare, pavare de drumuri sau compactarea solului si reuseste sa impuna noi standarde privind eficienta consumului de energie.
Obiectivul este acela de a oferi contractorilor mijloacele necesare pentru a face fata cerintelor din ce īn ce mai stringente pentru o productivitate mare si costuri operationale reduse.
Printre cele mai importante produse care urmeaza sa fie prezentate se numara:
* instalatia de foraj de suprafata SmartROC T35/T40 care īnregistreaza recorduri atunci cānd vine vorba de consum redus de combustibil;
* noua generatie de cilindri compactori pentru sol CA 6000, care rupe orice bariera īn ceea ce priveste consumul redus de combustibil, emisii reduse de CO2 si usurinta cu care se realizeaza service-ul;
* generatorul QAC 1250, creat pentru toate conditiile climatice, dotat cu un ventilator de racire unic care confera o optimizare a consumului de combustibil.
Īn plus, un element care nu trebuie ratat la standul Atlas Copco este prototipul cilindrului compactor CC900E care, conform declaratiilor reprezentantilor Atlas Copco, daca ar fi disponibil acum pe piata, ar fi primul echipament de compactare din lume cu nivel zero de emisii.

Utilaje īn premiera la Intermat 2012
O premiera pentru vizitatorii Intermat va consta īn prezenta gamei de concasoare mobile Atlas Copco Powercrusher care reliefeaza expertiza Atlas Copco īn domeniul tehnologiei de concasare. Cel care va reprezenta īntreaga gama va fi modelul Powercrusher PC4, un concasor cu falci extrem de robust si fiabil, cu o capacitate de productie de pāna la 300 tone pe ora. Ca toate unitatile Powercrusher, acesta este un produs de īnalta calitate, dezvoltat si produs de Atlas Copco si perfect compatibil pentru a fi folosit alaturi de instalatiile de forare Atlas Copco.
Tot printre produsele debutante la Intermat se numara si noul model de pompa Weda. Create pentru aplicatiile din minerit, cariere, constructii, īnchirieri si pentru industria apararii, pompele Weda sunt renumite pentru performante, fiabilitate si usurinta īn utilizare chiar si la cele mai solicitante aplicatii.
Atunci cānd vine vorba despre ciocane hidraulice heavy duty, Atlas Copco exceleaza din nou prin lansarea modelului HB 4100. Acest ciocan este cu 13 kg mai usor  decāt modelul precedent, dar ofera performante mai bune si o eficienta īn lucru mai mare. Rezistenta a fost īmbunatatita pentru a face fata conditiilor extreme, iar service-ul se realizeaza mult mai usor, ambele elemente contribuind la reducerea costurilor totale pe care le suporta proprietarul. Mai mult, greutatea de service de 4.100 kg permite utilizarea unor utilaje de transport mai mici (40-70 tone), reducānd astfel investitia initiala.

Catre o productivitate durabila
Printre produsele pe care le va prezenta Atlas Copco sunt incluse si o serie de accesorii menite nu doar sa faca operatiunile de constructii mai productive, dar īn acelasi timp si mai durabile.
De exemplu kit-ul pentru reducerea zgomotului pentru statia de foraj SmartROC  T35/T40 reprezinta un pas important īnainte. Kit-ul reduce zgomotul provocat de foraj cu īnca 2 dB(A) dintr-un nivel total de 12dB(A). Un alt exemplu este unitatea de control Radi Remote care cāntareste mai putin de 3 kg si are o raza de actiune de 50 m īn teren deschis si fiecare baterie dureaza pāna la 12 ore. Īn aceeasi categorie putem include si sistemul de monitorizare a operatiunilor de forare Edge, un sistem care arata celui care foreaza ce se īntāmpla cu ciocanul. Informatia este afisata pe un monitor īn timp real permitānd operatorului sa optimizeze rata de penetrare, sa mentina spalarea sondei si sa evite suprasolicitarea uneltelor de lucru.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI