Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group, specialistul în echipamente de ridicat

Haulotte Group la Intermat 2012

14.02.2012
Mariana Patru
Haulotte Group la Intermat 2012
Intermat 2012 este un eveniment ce nu trebuie ratat. În 2009, în ciuda climatului economic dificil, 184.000 de vizitatori din 162 tari au fost prezenti la expozitia din Nord Villepinte, Paris. Intermat 2012 va fi punctul de întâlnire pentru acest sector de la producatorii de echipamente pâna la companiile de închirieri si constructori, conturând astfel o viziune de ansamblu asupra întregii industrii.
Haulotte Group, specialistul în echipamente pentru ridicat este nerabdator sa ofere clientilor si partenerilor sai o primire calduroasa la standul sau de la Intermat pentru a împartasi pareri, pentru a le comunica viitoarele obiective strategice si pentru a-si demonstra înca o data expertiza prin expunerea unei game vaste de produse.
Haulotte Group are mai mult de 120 ani experienta si un singur obiectiv: sa raspunda tuturor nevoilor clientilor oferindu-le echipamente inovatoare din punct de vedere tehnic pentru siguranta, confort, ergonomie si productivitate îmbunatatite. Pentru a obtine acest lucru, Haulotte Group investeste în echipamente pentru productie, asigura dezvoltarea pe termen lung a retelelor sale comerciale si sporeste activitatile de Cercetare-Dezvoltare pentru a raspunde cât mai bine asteptarilor pietei.
Expozitiile precum Intermat reprezinta oportunitatea ideala pentru a lansa echipamente inovatoare si pentru a demonstra dedicarea unei companii pentru satisfacerea clientului.
Pentru 2012, Haulotte va prezenta o gama de produse perfect adaptata necesitatilor clientilor sai.

Gama "Big Boom":  H43TPX, HA41PX-NT,  HA32PX si H28TJ+
Echipamentele articulate si telescopice din gama "Big Boom" sunt perfecte pentru lucrul pe santierele de constructii, în industria maritima si în santierele navale precum si în industria chimica, petrochimica si aviatica.
Acestea sunt echipate cu axa oscilanta si blocarea diferentialului pentru un confort maxim si o productivitate excelenta.
Modelul H43TPX ofera un adevarat sentiment de siguranta, o acuratete maxima, usurinta în operare si manevrabilitate excelenta.
HA41PX-NT este unul dintre cele mai bine vândute produse din gama, îmbunatatit în 2010 cu versiunea NT. În proiectarea acestui model nu s-a facut nici un compromis între raza de actiune si înaltime, un maestru al preciziei si al usurintei în utilizare, cel mai compact sasiu de pe piata si abilitati deosebite pentru deplasarea pe teren accidentat.
HA32PX este un echipament versatil cu cea mai îngusta raza de întoarcere de pe piata
H28TJ+ este singura platforma articulata cu brat mare din clasa sa, fiind echipata cu un brat telescopic de 6 m care confera capacitati deosebite de acces si o utilizare usoara si rapida.

Gama de platforma tip foarfeca pentru teren accidentat
Cu o înaltime de lucru între 10 si 18 m, aceasta gama compacta de echipamente, unele cu extensii de platforma, este foarte potrivita pentru o varietate de aplicatii cum ar fi întretinerea fatadelor cladirilor, a instalatiilor electrice, a instalatiilor sanitare sau pentru vopsirea acestora.

Nou la Intermat
Gama "Compact" reprezinta o îmbunatatire estetica si tehnica pentru mode-lele extrem de manevrabile si compacte C10DX si C12DX. Dotate cu un nou motor Kubota, conform cu noul standard de emisii Tier 4, modelele din aceasta gama au capacitati deosebite de deplasare pe teren accidentat, au tractiune completa, o distanta de la sol 27 cm, precum si blocare hidraulica a diferentialului care ofera posibilitatea de a urca pante abrupte si sa lucreze eficient chiar si pe terenuri accidentate. Noul design al lonjeroanelor ofera o putere suplimentara, iar acum exista un singur comutator pentru desfasurarea si retragerea acestora în acelasi timp.
Un portofoliu de produse dedicat sectoarelor de întretinere si logistica

Masini electrice create pentru a lucra în interior: 
* Gama de platforme electrice articulate- masini compacte care permit rotatia în jurul axei si cu o raza de actiune mare, pentru a ajunge chiar si cele mai dificile zone de lucru.
* Gama de masturi verticale- raza de întoarcere îngusta, manevrabilitate si usurinta în utilizare sunt elementele care definesc aceste echipamente. Modelul Star 6 Picking este dotat cu o platforma, altele au o nacela articulata. Cu înaltimi de lucru care variaza între 6 si 10 m masturile verticale Haulotte sunt ideale pentru a satisface nevoile specifice ale clientilor din domeniul vânzarilor, logistica si depozite industriale.
* Gama de platforme electrice tip foarfece. Cu ultima completare a gamei prin modelul Compact 14 (înaltime de lucru de 14 m), gama de platforme electrice tip foarfeca are înaltimi de lucru care variaza între 6 si 14 m. Aceste echipamente sunt usor de folosit si au o capacitate de pâna la 350 kg si pot fi foarte utile pentru întretinerea cladirilor si reparatii, depozite si operatiuni de logistica.
Intermat ofera de asemenea vizitatorilor oportunitatea de a vedea pentru prima data întreaga gama de telehandlere HTL.
Telehandlerele HTL
Cu capacitati între 3,2 si 4 tone si înaltimi de ridicare între 10 si 17 m, telehandlerele pot fi echipate rapid cu multiple accesorii. Dimensiunile compacte, usurinta în utilizare, fiabilitatea, confortul, întretinerea usoara si siguranta utilizatorului sunt avantajele oferite de  aceste echipamente utile pentru ridicarea tuturor tipurilor de materiale, dar si pentru lucrarile de constructii.
Anul XIII, nr. 146, apr 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018
 
 
 

PARTENERI