Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Licitatii la îndemâna

Licitatii IronPlanet

14.02.2012
Gheorghe Apostol
Licitatii IronPlanet
IronPlanet este liderul mondial al licitatiilor online de utilaje de constructii si echipamente agricole uzate. Vânzatorii fac afaceri
 mult mai profitabile prin costuri reduse de tranzactionare, dar si preturi mai bune datorita audientei globale a cumparatorilor. IronPlanet ofera în acelasi timp si un acces mult mai rapid pe piata pentru comercializare, prin numarul des de licitatii, oferind astfel vânzatorilor posibilitatea de a încasa banii în doar câteva saptamâni.
Modelul de licitatii IronPlanet atinge o audienta vasta la nivel international întrucât totul se desfasoara online. În medie oameni din peste 110 tari urmaresc un singur eveniment pe site-ul Iron Planet, activitatea internationala ocupând o parte importanta din afacere, peste 27% din echipamente fiind vândute unor cumparatori internationali. La sediul central din Europa al companiei angajatii vorbesc mai multe limbi straine, centrul de call-center poate primi apeluri în 13 limbi, iar site-ul companiei este disponibil în 5 limbi. 

În Europa, IronPlanet organizeaza licitatii online în fiecare luna, cu o audienta globala ce depaseste 4.000 de vizitatori pentru fiecare licitatie. 
Pentru cumparatori IronPlanet elimina nevoia de a se deplasa catre locul de desfasurare a licitatiilor, permitându-le astfel sa liciteze din propria localitate. Utilizând rapoarte de inspectii foarte detaliate si garantate, compania ofera astfel clientilor sai încrederea necesara pentru efectuarea licitatiilor. Sistemul de asigurare IronClad Assurance™ reprezinta angajamentul luat de catre companie, de a oferi clientilor o imagine reala a starii fiecarui echipament scos la licitatie în parte. 
Rapoarte si inspectii detaliate sunt disponibile pentru fiecare echipament pe site-ul companiei www.ironplanet.com si includ o inspectare vizuala a sistemelor cheie ale utilajelor si componentelor, imagini ale echipamentului sau valori referitoare la gradul de uzura al acestuia. 
Si pentru vânzator sistemul de licitatii IronPlanet ofera numeroase avantaje, cum ar fi eliminarea costurilor pe care le implica transportul utilajelor pâna la casa de licitatii, fiecare piesa este vânduta direct din lotul vânzatorului, iar cumparatorul plateste costurile de transport. 
În plus, IronPlanet înregistreaza o audienta globala de potentiali licitatori si contribuie astfel la crearea unui mediu mult mai competitiv, generând în acelasi timp venituri mai ridicate.

IronPlanet pe mobil
Compania a lansat la sfârsitul anului 2011 o noua aplicatie pentru iPhone si telefoanele cu sistem de operare Android. Aplicatia gratuita le ofera utilizatorilor flexibilitatea de a gasi echipamente si de a licita pentru ele direct de pe telefonul mobil. Astfel utilizatorii au posibilitatea de a cauta în inventarul global echipamente pe categorii si date de licitatie, pot vedea inventarele, adauga articole pe "Watch List" si pot licita. În plus utilizatorii pot urmari în direct licitatiile si pot urmari în timp real activitatea de licitare. 
Aplicatia trimite alerte instant cumparatorului atunci când acesta câstiga o licitatie sau când este surclasat.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI