Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Merlo Mobility

Merlo la Intermat 2012

14.02.2012
Ema Stancu
Merlo la Intermat 2012
Grupul italian MERLO reprezinta un punct de referinta īn lumea producatorilor de stivuitoare multifunctionale cu brat telescopic. Istoria firmei īncepe īn 1911 īntr-un mic atelier de prelucrare a fierului din Cuneo, īn nord-vestul Italiei, dar abia īn anii ‘60 firma devine o fabrica īn adevaratul sens al cuvāntului.
Gama producatorului italian include peste 80 de modele de stivuitoare multifunctionale distribuite īn cinci game: Compact, Panoramic, Turbofarmer, Multifarmer, Roto si Cingo.
Cu ocazia evenimentului PreIntermat de la Paris, din luna ianuarie Merlo a anuntat ca īn aprilie la Paris va prezenta o serie de utilaje noi, dar si noul sistem pentru telehandlere de control al sarcinii. 

Un alt punct de interes la standul Merlo de la Intermat 2012 īl va constitui Merlo Mobility, un sistem simplu, economic si complet adaptabil la nevoile utilizatorului care automatizeaza, gestioneaza si localizeaza flotele de vehicule private si de corporatie.
Merlo Mobility este noul sistem computerizat pentru managementul flotelor de vehicule care asigura localizarea īn timp real a unui anumit numar de vehicule prin intermediul GPS-ului si face posibila monitorizarea celor mai importanti parametri ai vehiculului, receptia si procesarea alarmelor precum si trimiterea de comenzi pentru managementul evenimentelor.
Merlo Mobility transmite informatii prin intermediul retelelor wireless GSM/ GPRS/UMTS si a Internetului, iar sistemul poate fi accesat si utilizat prin intermediul Web-ului. Acesta nu necesita instalarea unui software complex deoarece cu un browser obisnuit de Internet pot fi accesate toate functiile sistemului, de la un computer sau de pe un PDA. Sistemul garanteaza atāt siguranta cāt si controlul accesului, care reprezinta cerinte fundamentale pentru transmisiile de date prin Internet.

Controlul rutelor
O reprezentatie cartografica detaliata face posibila monitorizarea pozitiei vehiculului si modul īn care acesta se deplaseaza īntr-o perioada data de timp.

Controlul alarmelor si a evenimentelor
Īn cazul īn care vehiculul desfasoara miscari nepotrivite sau intra īn anumite zone restrictionate, o alarma este generata si transmisa catre utilizatorul īnregistrat prin Web, e-mail sau un mesaj sms.

Procesare de date si management
Toate informatiile importante privind vehiculele sunt depozitate īntr-o baza de date care poate fi accesata cu usurinta  printr-un website, folosind chei de cautare automate sau personalizate. Datele pot fi exportate de asemenea si īntr-un format Excel.
Merlo Mobility reprezinta solutia ideala pentru:
* Gestionarea si monitorizarea flotelor;
* Gestionarea inventarelor, gestionarea īnchirierii vehiculelor si realizarea de diagnoze a echipamentelor de pe santier;
* Ofera vehiculelor pentru colectarea de deseuri si curatarea strazilor servicii de infomobilitate;
* Gestionarea vehiculelor si echipamentelor folosite la curatarea strazilor;
* Organizarea mentenantei si a suportului tehnic.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI