Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Merlo Mobility

Merlo la Intermat 2012

14.02.2012
Ema Stancu
Merlo la Intermat 2012
Grupul italian MERLO reprezinta un punct de referinta în lumea producatorilor de stivuitoare multifunctionale cu brat telescopic. Istoria firmei începe în 1911 într-un mic atelier de prelucrare a fierului din Cuneo, în nord-vestul Italiei, dar abia în anii ‘60 firma devine o fabrica în adevaratul sens al cuvântului.
Gama producatorului italian include peste 80 de modele de stivuitoare multifunctionale distribuite în cinci game: Compact, Panoramic, Turbofarmer, Multifarmer, Roto si Cingo.
Cu ocazia evenimentului PreIntermat de la Paris, din luna ianuarie Merlo a anuntat ca în aprilie la Paris va prezenta o serie de utilaje noi, dar si noul sistem pentru telehandlere de control al sarcinii. 

Un alt punct de interes la standul Merlo de la Intermat 2012 îl va constitui Merlo Mobility, un sistem simplu, economic si complet adaptabil la nevoile utilizatorului care automatizeaza, gestioneaza si localizeaza flotele de vehicule private si de corporatie.
Merlo Mobility este noul sistem computerizat pentru managementul flotelor de vehicule care asigura localizarea în timp real a unui anumit numar de vehicule prin intermediul GPS-ului si face posibila monitorizarea celor mai importanti parametri ai vehiculului, receptia si procesarea alarmelor precum si trimiterea de comenzi pentru managementul evenimentelor.
Merlo Mobility transmite informatii prin intermediul retelelor wireless GSM/ GPRS/UMTS si a Internetului, iar sistemul poate fi accesat si utilizat prin intermediul Web-ului. Acesta nu necesita instalarea unui software complex deoarece cu un browser obisnuit de Internet pot fi accesate toate functiile sistemului, de la un computer sau de pe un PDA. Sistemul garanteaza atât siguranta cât si controlul accesului, care reprezinta cerinte fundamentale pentru transmisiile de date prin Internet.

Controlul rutelor
O reprezentatie cartografica detaliata face posibila monitorizarea pozitiei vehiculului si modul în care acesta se deplaseaza într-o perioada data de timp.

Controlul alarmelor si a evenimentelor
În cazul în care vehiculul desfasoara miscari nepotrivite sau intra în anumite zone restrictionate, o alarma este generata si transmisa catre utilizatorul înregistrat prin Web, e-mail sau un mesaj sms.

Procesare de date si management
Toate informatiile importante privind vehiculele sunt depozitate într-o baza de date care poate fi accesata cu usurinta  printr-un website, folosind chei de cautare automate sau personalizate. Datele pot fi exportate de asemenea si într-un format Excel.
Merlo Mobility reprezinta solutia ideala pentru:
* Gestionarea si monitorizarea flotelor;
* Gestionarea inventarelor, gestionarea închirierii vehiculelor si realizarea de diagnoze a echipamentelor de pe santier;
* Ofera vehiculelor pentru colectarea de deseuri si curatarea strazilor servicii de infomobilitate;
* Gestionarea vehiculelor si echipamentelor folosite la curatarea strazilor;
* Organizarea mentenantei si a suportului tehnic.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
 

PARTENERI