Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Komatsu, echipamente industriale de top

Stivuitoare Komatsu

14.02.2012
Stivuitoare Komatsu
Solutia producatorului japonez Komatsu de echipamente industriale si de depozit consta într-o gama diversificata de moto si electrostivuitoare, folosite la o multitudine de aplicatii în productia si exploatarea industriala.
Aceste echipamente prezinta un raport optim productivitate - cost de întretinere si exploatare si se prezinta ca solutii tehnice performante, mai fiabile comparativ cu seriile anterioare si mai usor de folosit.
Tehnologii noi, solutii mai eficiente
Înca din vara anului 2010, linia de productie Komatsu Forklift Europe (K-Division) care acopera productia de stivuitoare de pâna la 3,5 tone este realizata în Japonia sub divizia Komatsu Utility Co., Ltd. Astfel, începând cu 2010, întreg procesul tehnologic a fost reînnoit, capacitatea de productie a crescut si a fost îmbunatatita dezvaluind în final clientilor echipamente mai fiabile, mai competitive si nu în ultimul rând cu un design nou, mai prietenos.
Gama de stivuitoare Komatsu cuprinde motostivuitoare cu capacitati între 1,5 si 16 tone si electrostivuitoare cu 3 sau 4 roti si cu capacitati cuprinse între 1,5 si 2,5 tone. 
Toate stivuitoarele Komatsu sunt dotate cu sisteme de protectie performante în conformitate cu legislatia europeana pentru siguranta în lucru atât a operatorilor cât si a echipamentelor.
Pretabile pentru activitati de manipulat în incinte deschise în general, dar si în depozite sau hale industriale mari, motostivuitoarele Komatsu îsi aduc aportul la dezvoltarea activitatilor a peste 400 de clienti în România din domenii din cele mai diversificate precum: bricolaj, agricultura si horticultura,  productie (materiale constructii, echipamente de lucru, mobila, papetarie, etc.), industria forestiera, industria alimentara, etc. 

Motostivuitoare Komatsu - performante tehnice deosebite
* Motor puternic si consum redus de combustibil - noile modele de motostivuitoare au acum un consum de combustibil mai mic cu 8% fata de modelele anterioare, în conditii de eficienta maxima, fiind unele dintre cele mai eficiente modele de pe piata din acest punct de vedere. 
* Versatilitate, robustete si fiabilitate în activitati ce necesita efort prelungit - aceste echipamente sunt special concepute pentru fluxuri continue de lucru la randament maxim.
* Multifunctionalitate si productivitate în orice mediu de lucru - cu o mare varietate de dotari optionale fata de cele standard, pentru motostivuitoarele Komatsu se mai pot realiza configuratii speciale pentru diferite medii de lucru (echipare cu protectie anticoroziva pentru medii saline, protectie pentru lucru în medii cu mult praf).
* Costuri totale de operare si întretinere foarte reduse. 
* Confort deosebit pentru operator - operatorul are la dispozitie comenzi ergonomice pentru un mediu de lucru confortabil si fara stres. Cabina înaltata si cu acces usor pe ambele parti este suspendata pe tampoane de cauciuc si reduce vibratiile si socurile transmise operatorului în timpul lucrului. Tot pentru confortul operatorului, cabina este dotata cu scaun ergonomic cu suspensie reglabila în functie de greutatea acestuia. 
* Siguranta în lucru - noul design al catargului permite o vizibilitate excelenta asupra întregii zone de lucru.

Electrostivuitoare Komatsu
Gama de electrostivuitoare Komatsu cuprinde echipamente care se preteaza atât activitatilor în medii exterioare cât si interioare, în domenii precum: industria farmaceutica, productie (diverse materiale, echipamente, mobila etc.), logistica, industria chimica, industria textila, industria alimentara, bricolaj.

Performante tehnice deosebite
* "Proportional Hydraulic Control Valve" în dotarea standard - sistem care asigura control precis si socuri reduse la operare, etanseizare împotriva patrunderii apei conform standardelor IPx4, redresor de încarcare încorporat în bord care faciliteaza încarcarea bateriei fiind usor de folosit si la îndemâna operatorului, motor de tractiune pe fiecare roata pentru viteze mai mari de lucru, mai multe moduri de operare adaptabile pentru fiecare aplicatie în parte, sisteme performante de siguranta pentru operator. 
* Versatilitate deosebita - datorita sistemului de etanseizare împotriva patrunderii apei care protejeaza întregul echipament, electrostivuitoarele Komatsu pot lucra cu usurinta atât în interior cât si în exterior indiferent de conditiile meteo. 
* Stabilitate excelenta - pozitionarea bateriei mai jos fata de modelele precedente, ofera un centru de greutate mai coborât, rezultând astfel o mai bunâ stabilitate în lucru a echipamentului.
* Viteze mari de deplasare apropiate de cele ale motostivuitoarelor, de 17 km/h - cicluri de lucru mai rapide si mai productive.
* Confort pentru operator - operatorul are la dispozitie un mediu de lucru sigur, foarte confortabil si silentios. De asemenea, sistemul de control al functiilor hidraulice prin joystick îi permite sa opereze echipamentul mai usor si în siguranta, pentru o productivitate mai mare.
În plus, designul integrat si sistemul de autodiagnosticare permit operatii de mentenanta mai usoare si reduc timpii de întretinere.
Ca si la motostivuitoare, se pot atasa echipamente optionale fata de dotarile standard pentru realizarea de configuratii speciale pentru o multitudine de aplicatii (echipare pentru lucru în depozite frigorifice, echipare cu protectie anticoroziva pentru medii saline, încalzire în scaun pentru confort sporit).

Distribuitor autorizat în România - MARCOM RMC'94 SRL Otopeni.
Contact: 
MARCOM RMC'94 SRL 
Str. Drumul Odaii nr. 14 A,
Otopeni, jud. Ilfov 
Tel / fax: 021.352.21.64 / 021.352.21.67 
E-mail: marketing@marcom.ro  
www.marcom.ro
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI