Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Komatsu, echipamente industriale de top

Stivuitoare Komatsu

14.02.2012
Stivuitoare Komatsu
Solutia producatorului japonez Komatsu de echipamente industriale si de depozit consta īntr-o gama diversificata de moto si electrostivuitoare, folosite la o multitudine de aplicatii īn productia si exploatarea industriala.
Aceste echipamente prezinta un raport optim productivitate - cost de īntretinere si exploatare si se prezinta ca solutii tehnice performante, mai fiabile comparativ cu seriile anterioare si mai usor de folosit.
Tehnologii noi, solutii mai eficiente
Īnca din vara anului 2010, linia de productie Komatsu Forklift Europe (K-Division) care acopera productia de stivuitoare de pāna la 3,5 tone este realizata īn Japonia sub divizia Komatsu Utility Co., Ltd. Astfel, īncepānd cu 2010, īntreg procesul tehnologic a fost reīnnoit, capacitatea de productie a crescut si a fost īmbunatatita dezvaluind īn final clientilor echipamente mai fiabile, mai competitive si nu īn ultimul rānd cu un design nou, mai prietenos.
Gama de stivuitoare Komatsu cuprinde motostivuitoare cu capacitati īntre 1,5 si 16 tone si electrostivuitoare cu 3 sau 4 roti si cu capacitati cuprinse īntre 1,5 si 2,5 tone. 
Toate stivuitoarele Komatsu sunt dotate cu sisteme de protectie performante īn conformitate cu legislatia europeana pentru siguranta īn lucru atāt a operatorilor cāt si a echipamentelor.
Pretabile pentru activitati de manipulat īn incinte deschise īn general, dar si īn depozite sau hale industriale mari, motostivuitoarele Komatsu īsi aduc aportul la dezvoltarea activitatilor a peste 400 de clienti īn Romānia din domenii din cele mai diversificate precum: bricolaj, agricultura si horticultura,  productie (materiale constructii, echipamente de lucru, mobila, papetarie, etc.), industria forestiera, industria alimentara, etc. 

Motostivuitoare Komatsu - performante tehnice deosebite
* Motor puternic si consum redus de combustibil - noile modele de motostivuitoare au acum un consum de combustibil mai mic cu 8% fata de modelele anterioare, īn conditii de eficienta maxima, fiind unele dintre cele mai eficiente modele de pe piata din acest punct de vedere. 
* Versatilitate, robustete si fiabilitate īn activitati ce necesita efort prelungit - aceste echipamente sunt special concepute pentru fluxuri continue de lucru la randament maxim.
* Multifunctionalitate si productivitate īn orice mediu de lucru - cu o mare varietate de dotari optionale fata de cele standard, pentru motostivuitoarele Komatsu se mai pot realiza configuratii speciale pentru diferite medii de lucru (echipare cu protectie anticoroziva pentru medii saline, protectie pentru lucru īn medii cu mult praf).
* Costuri totale de operare si īntretinere foarte reduse. 
* Confort deosebit pentru operator - operatorul are la dispozitie comenzi ergonomice pentru un mediu de lucru confortabil si fara stres. Cabina īnaltata si cu acces usor pe ambele parti este suspendata pe tampoane de cauciuc si reduce vibratiile si socurile transmise operatorului īn timpul lucrului. Tot pentru confortul operatorului, cabina este dotata cu scaun ergonomic cu suspensie reglabila īn functie de greutatea acestuia. 
* Siguranta īn lucru - noul design al catargului permite o vizibilitate excelenta asupra īntregii zone de lucru.

Electrostivuitoare Komatsu
Gama de electrostivuitoare Komatsu cuprinde echipamente care se preteaza atāt activitatilor īn medii exterioare cāt si interioare, īn domenii precum: industria farmaceutica, productie (diverse materiale, echipamente, mobila etc.), logistica, industria chimica, industria textila, industria alimentara, bricolaj.

Performante tehnice deosebite
* "Proportional Hydraulic Control Valve" īn dotarea standard - sistem care asigura control precis si socuri reduse la operare, etanseizare īmpotriva patrunderii apei conform standardelor IPx4, redresor de īncarcare īncorporat īn bord care faciliteaza īncarcarea bateriei fiind usor de folosit si la īndemāna operatorului, motor de tractiune pe fiecare roata pentru viteze mai mari de lucru, mai multe moduri de operare adaptabile pentru fiecare aplicatie īn parte, sisteme performante de siguranta pentru operator. 
* Versatilitate deosebita - datorita sistemului de etanseizare īmpotriva patrunderii apei care protejeaza īntregul echipament, electrostivuitoarele Komatsu pot lucra cu usurinta atāt īn interior cāt si īn exterior indiferent de conditiile meteo. 
* Stabilitate excelenta - pozitionarea bateriei mai jos fata de modelele precedente, ofera un centru de greutate mai coborāt, rezultānd astfel o mai bunā stabilitate īn lucru a echipamentului.
* Viteze mari de deplasare apropiate de cele ale motostivuitoarelor, de 17 km/h - cicluri de lucru mai rapide si mai productive.
* Confort pentru operator - operatorul are la dispozitie un mediu de lucru sigur, foarte confortabil si silentios. De asemenea, sistemul de control al functiilor hidraulice prin joystick īi permite sa opereze echipamentul mai usor si īn siguranta, pentru o productivitate mai mare.
Īn plus, designul integrat si sistemul de autodiagnosticare permit operatii de mentenanta mai usoare si reduc timpii de īntretinere.
Ca si la motostivuitoare, se pot atasa echipamente optionale fata de dotarile standard pentru realizarea de configuratii speciale pentru o multitudine de aplicatii (echipare pentru lucru īn depozite frigorifice, echipare cu protectie anticoroziva pentru medii saline, īncalzire īn scaun pentru confort sporit).

Distribuitor autorizat īn Romānia - MARCOM RMC'94 SRL Otopeni.
Contact: 
MARCOM RMC'94 SRL 
Str. Drumul Odaii nr. 14 A,
Otopeni, jud. Ilfov 
Tel / fax: 021.352.21.64 / 021.352.21.67 
E-mail: marketing@marcom.ro  
www.marcom.ro
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI