Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Roadtec prezinta Shuttle Buggy

Roadtec prezinta Shuttle Buggy

15.03.2012
Gheorghe Apostol
 Roadtec prezinta Shuttle Buggy
În anul 1935 Harry Barber si-a lansat inventia care s-a dovedit a fi primul finisor de asfalt. Din acel moment industria constructiilor de drumuri s-a schimbat pentru totdeauna într-un sens pozitiv. Tehnologia de pavare a drumurilor nu s-a mai schimbat în mod notabil pâna în anul 1989 atunci când compania-mama a Roadtec, Astec Industries, a lansat primul vehicul de transfer materiale, modelul Shuttle Buggy® MTV.
Tehnologia de transfer al materialelor Roadtec a deschis calea catre modalitati de pavare semnificativ îmbunatatite, transformând Roadtec MTV într-o unealta esentiala pentru constructorii de drumuri de astazi.

Shuttle Buggy® MTV
Shuttle Buggy (MTV) este un container mobil autopropulsat care mixeaza asfaltul cald chiar pe santier între camionul care transporta amestecul de asfalt si finisor. Problemele de segregare sunt eliminate datorita operatiunii de reamestecare a mixturii asfaltice. Echipamentul Shuttle Buggy MTV permite de asemenea o pavare continua fara oprirea finisorului care duce la uniformitatea compactarii. Utilajul are o capacitate de stocare de 25 tone ceea ce permite contractorului sa reduca ciclurile de transport ale camionului si în acelasi timp costurile de transport. Capacitatea de descarcare în camion este cotata la 1.000 tone pe ora, iar capacitatea de încarcare a finisorului  la 600 tone pe ora.
Pentru lucrari de anvergura precum asfaltarea de autostrazi, acest utilaj poate alimenta alternativ 2 repartizatoare ce înainteaza în paralel, conveiorul de material mixat poate pivota stânga-dreapta cu 55°, rezultând economii substantiale si o lucrare perfect uniforma. Aparatele cu infrarosii demonstreaza avantajul asternerii mixturii cu temperatura uniforma.

Importante beneficii colaterale
Roadtec a vândut sute de unitati Shuttle Buggy MTV în toata lumea. Multi dintre clientii acestora au reusit sa îsi reduca din costurile cu transportul datorita capacitatii acestui utilaj de a elimina întârzierile camioanelor. Shuttle Buggy nu numai ca reuseste sa îmbunatateasca semnificativ calitatea finisarii, acesta o face si mai eficienta.
Shuttle Buggy® MTV si varianta mai compacta, MTV-1000 încorporeaza tehnologia de reamestecare Roadtec si pe cea pentru constructiile heavy-duty. Modelul Shuttle Buggy MTV ofera de asemenea o capacitate de depozitare de 25 tone sub forma unui buncar de tranzit localizat în centrul utilajului. 
Cu modelul Shuttle Buggy® MTV se pot obtine profituri de pe urma fiecarei lucrari deoarece sunt necesare mai putine camioane. Shuttle Buggy MTV ofera posibilitatea amestecarii si în acelasi timp a stocarii asfaltului pe santierul de lucru si poate elimina întârzierile care pot aparea, atunci când camionul gol se retrage si este adus în pozitie urmatorul camion plin.
Avantaje Shuttle Buggy
* Este pozitionat între camionul de transport si repartizorul de asfalt, fara a intra în contact;
* Primeste si reamesteca materialul fierbinte pentru a omogeniza temperatura;
* Combate efectul de segregare a asfaltului;
* Dubleaza durata de viata a asfaltului compactat si reduce substantial costurile de întretinere.

Distribuitor oficial pentru România al utilajelor si echipamentelor Roadtec este compania
Mem Impex Srl.
www.memimpex.ro
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI