Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Roadtec prezinta Shuttle Buggy

Roadtec prezinta Shuttle Buggy

15.03.2012
Gheorghe Apostol
 Roadtec prezinta Shuttle Buggy
Īn anul 1935 Harry Barber si-a lansat inventia care s-a dovedit a fi primul finisor de asfalt. Din acel moment industria constructiilor de drumuri s-a schimbat pentru totdeauna īntr-un sens pozitiv. Tehnologia de pavare a drumurilor nu s-a mai schimbat īn mod notabil pāna īn anul 1989 atunci cānd compania-mama a Roadtec, Astec Industries, a lansat primul vehicul de transfer materiale, modelul Shuttle Buggy® MTV.
Tehnologia de transfer al materialelor Roadtec a deschis calea catre modalitati de pavare semnificativ īmbunatatite, transformānd Roadtec MTV īntr-o unealta esentiala pentru constructorii de drumuri de astazi.

Shuttle Buggy® MTV
Shuttle Buggy (MTV) este un container mobil autopropulsat care mixeaza asfaltul cald chiar pe santier īntre camionul care transporta amestecul de asfalt si finisor. Problemele de segregare sunt eliminate datorita operatiunii de reamestecare a mixturii asfaltice. Echipamentul Shuttle Buggy MTV permite de asemenea o pavare continua fara oprirea finisorului care duce la uniformitatea compactarii. Utilajul are o capacitate de stocare de 25 tone ceea ce permite contractorului sa reduca ciclurile de transport ale camionului si īn acelasi timp costurile de transport. Capacitatea de descarcare īn camion este cotata la 1.000 tone pe ora, iar capacitatea de īncarcare a finisorului  la 600 tone pe ora.
Pentru lucrari de anvergura precum asfaltarea de autostrazi, acest utilaj poate alimenta alternativ 2 repartizatoare ce īnainteaza īn paralel, conveiorul de material mixat poate pivota stānga-dreapta cu 55°, rezultānd economii substantiale si o lucrare perfect uniforma. Aparatele cu infrarosii demonstreaza avantajul asternerii mixturii cu temperatura uniforma.

Importante beneficii colaterale
Roadtec a vāndut sute de unitati Shuttle Buggy MTV īn toata lumea. Multi dintre clientii acestora au reusit sa īsi reduca din costurile cu transportul datorita capacitatii acestui utilaj de a elimina īntārzierile camioanelor. Shuttle Buggy nu numai ca reuseste sa īmbunatateasca semnificativ calitatea finisarii, acesta o face si mai eficienta.
Shuttle Buggy® MTV si varianta mai compacta, MTV-1000 īncorporeaza tehnologia de reamestecare Roadtec si pe cea pentru constructiile heavy-duty. Modelul Shuttle Buggy MTV ofera de asemenea o capacitate de depozitare de 25 tone sub forma unui buncar de tranzit localizat īn centrul utilajului. 
Cu modelul Shuttle Buggy® MTV se pot obtine profituri de pe urma fiecarei lucrari deoarece sunt necesare mai putine camioane. Shuttle Buggy MTV ofera posibilitatea amestecarii si īn acelasi timp a stocarii asfaltului pe santierul de lucru si poate elimina īntārzierile care pot aparea, atunci cānd camionul gol se retrage si este adus īn pozitie urmatorul camion plin.
Avantaje Shuttle Buggy
* Este pozitionat īntre camionul de transport si repartizorul de asfalt, fara a intra īn contact;
* Primeste si reamesteca materialul fierbinte pentru a omogeniza temperatura;
* Combate efectul de segregare a asfaltului;
* Dubleaza durata de viata a asfaltului compactat si reduce substantial costurile de īntretinere.

Distribuitor oficial pentru Romānia al utilajelor si echipamentelor Roadtec este compania
Mem Impex Srl.
www.memimpex.ro
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI