Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Peste 10 milioane de vizitatori pentru utilajele Komatsu pe YouTube

Utilajele Komatsu pe Youtube

15.03.2012
 Utilajele Komatsu pe Youtube
Contul MARCOMROMANIA de pe YouTube a depasit pragul de 10 milioane de vizitatori, īnca de la īnceputul acestui an. Pasionatii de utilaje Komatsu si Sandvik, au la dispozitie o arhiva de peste 100 de filme cu cele mai noi tehnologii īn lucru īn cadrul proiectelor din Romānia sau pe santiere din īntreaga lume.
Numai īn ultimele patru luni, filmele cu utilaje Komatsu au fost urmarite de peste 2 milioane de vizitatori.
De curānd, galeria video creata de MARCOM a fost  completata cu filme prezentānd ultimele modele de concasoare mobile Sandvik īn lucru. 
Contul MARCOMROMANIA a fost special creat pentru toti pasionatii de utilaje de constructii si pentru clientii care sunt īn cautarea celor mai viabile si performante solutii pentru afacerea lor, oferindu-le posibilitatea de a urmari utilajele care īi intereseaza, atāt pe santierele clientilor din Romānia cāt si īn cele mai spectaculoase medii de lucru din īntreaga lume, la expozitii sau alte evenimente de profil organizate la nivel mondial. Totodata, acestia pot fi astfel la curent cu cele mai noi si performante tehnologii dezvoltate din domeniu si sa le urmareasca lucrānd īn diferite santiere de constructii, īn cariere, etc.

Īn ultimii doi ani, Komatsu a lansat pe piata o serie de utilaje noi, care aduc mai multa performanta clientilor, utilaje mai economice, dar īn acelasi timp mai productive fata de modelele anterioare. Unele dintre cele mai noi modele de echipamente Komatsu sunt: buldozerul D65-17, basculantele articulate HM300-3 si HM400-3, excavatoarele pe senile PC240-10 si PC290-10, excavatorul pe senile pentru demolari PC290LC/NLC-8.
Invitatia este īn continuare lansata catre toti cei interesati si pasionati de acest domeniu pentru a vizita contul MARCOMROMANIA de pe YouTube (www.youtube.com/user/MARCOMROMANIA ), iar pentru mai multe informatii despre utilajele comercializate de MARCOM poate fi consultat site-ul 
www.marcom.ro
Anul XIII, nr. 151, sep 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 

TRUCK POWER , Iulie 2018
 
Truck Power, Iulie 2018
 


 
 

PARTENERI