Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Peste 10 milioane de vizitatori pentru utilajele Komatsu pe YouTube

Utilajele Komatsu pe Youtube

15.03.2012
 Utilajele Komatsu pe Youtube
Contul MARCOMROMANIA de pe YouTube a depasit pragul de 10 milioane de vizitatori, înca de la începutul acestui an. Pasionatii de utilaje Komatsu si Sandvik, au la dispozitie o arhiva de peste 100 de filme cu cele mai noi tehnologii în lucru în cadrul proiectelor din România sau pe santiere din întreaga lume.
Numai în ultimele patru luni, filmele cu utilaje Komatsu au fost urmarite de peste 2 milioane de vizitatori.
De curând, galeria video creata de MARCOM a fost  completata cu filme prezentând ultimele modele de concasoare mobile Sandvik în lucru. 
Contul MARCOMROMANIA a fost special creat pentru toti pasionatii de utilaje de constructii si pentru clientii care sunt în cautarea celor mai viabile si performante solutii pentru afacerea lor, oferindu-le posibilitatea de a urmari utilajele care îi intereseaza, atât pe santierele clientilor din România cât si în cele mai spectaculoase medii de lucru din întreaga lume, la expozitii sau alte evenimente de profil organizate la nivel mondial. Totodata, acestia pot fi astfel la curent cu cele mai noi si performante tehnologii dezvoltate din domeniu si sa le urmareasca lucrând în diferite santiere de constructii, în cariere, etc.

În ultimii doi ani, Komatsu a lansat pe piata o serie de utilaje noi, care aduc mai multa performanta clientilor, utilaje mai economice, dar în acelasi timp mai productive fata de modelele anterioare. Unele dintre cele mai noi modele de echipamente Komatsu sunt: buldozerul D65-17, basculantele articulate HM300-3 si HM400-3, excavatoarele pe senile PC240-10 si PC290-10, excavatorul pe senile pentru demolari PC290LC/NLC-8.
Invitatia este în continuare lansata catre toti cei interesati si pasionati de acest domeniu pentru a vizita contul MARCOMROMANIA de pe YouTube (www.youtube.com/user/MARCOMROMANIA ), iar pentru mai multe informatii despre utilajele comercializate de MARCOM poate fi consultat site-ul 
www.marcom.ro
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI