Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Traditia unei manifestari de succes

Eveniment Liebherr, Genco '93, Fayat Romania

15.03.2012
Cornelia Rotaru
Eveniment Liebherr, Genco '93, Fayat Romania
În ultimii trei ani un eveniment original si-a facut loc pe agenda constructorilor din România: Simpozionul Liebherr-Romania, Genco’93, Fayat Romania. Desi este strict un eveniment de marca, prin organizare si numarul de utilaje expuse, a reusit sa aduca în anii 2010 si 2011 cele mai multe utilaje de constructii în cadrul unui eveniment desfasurat în România.
Pe o suprafata generoasa amenajata în vecinatatea autostrazii Bucuresti - Pitesti, la numai câtiva kilometri de capitala, în fiecare an a fost expus un numar mare de utilaje destinate unor aplicatii dintre cele mai diverse, de la cele pentru sapat si transportat pamântul pâna la cele destinate producerii, transportului si turnarii betonului sau încarcatoare multifunctionale de mici dimensiuni. O gama impresionanta de macarale si automacarale, unele dintre ele abia lansate pe piata mondiala de catre producatorul german Liebherr a stat la dispozitia vizitatorilor, acestea fiind chiar disponibile pentru testare, inclusiv cele turn. 

Terenul de teste amenajat în vecinatatea expozitiei a fost ocupat tot timpul pe parcursul zilelor de expozitie, utilajele "muncind" din greu pentru vizitatori, directori ai firmelor de constructii si specialisti tehnicieni care au dorit sa vada la lucru masinile expuse. Seara, spatiul acoperit special amenajat din incinta expozitiei a fost gazda primitoare a tuturor celor care au dorit dupa o zi întreaga de teste sa se destinda: muzica de calitate live, mâncaruri specifice din România si Germania... toate ingredientele necesare unei reusite pe masura expozitiei.
Succesul a fost atât de mare, încât firmele organizatoare, importatori ale unor marci recunoscute în întreaga lume de utilaje pentru constructii, au realizat o varianta mai mica a simpozionului de lânga Bucuresti în anul 2011 pentru zona Ardeal, în orasul Cluj Napoca.

Si în acest an Simpozionul Liebherr-Romania, Genco’93, Fayat Romania se va desfasura dupa aceeasi formula de succes... pentru expozanti. Bineînteles, vor fi expuse noi utilaje, iar terenul de teste va fi marit. Specialistii firmelor care expun utilajele vor fi prezenti de dimineata pâna seara, în fiecare zi, pentru a oferi explicatiile si asistenta necesara celor interesati. 
Trebuie mentionat ca si aceasta expozitie, în afara numarului de contracte încheiate, are un indicator al reusitei ca orice manifestare de acest gen: numarul de vizitatori. Acesta a fost în fiecare an de peste 1.000 de oameni, toti fiind specialisti sau reprezentanti ai firmelor de constructii, aceasta cifra indicând ca aceasta manifestare este una de succes.
Piata de specialitate din România asteapta cu interes si manifestarea din acest an.
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI