Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Noua generatie de pompe de beton 42-5

Putzmeister, noua generatie de 42-5

15.03.2012
Ema Stancu
Putzmeister, noua generatie de 42-5
Cei cincizeci ani de experienta în dezvoltarea pompelor de beton ai producatorului german Putzmeister au presupus si foarte multe inovatii, care au revolutionat modalitatea de pompare si de livrare a betonului. Acestea au avut la baza  întotdeauna pompele de beton robuste si fiabile de la Putzmeister, probate si testate de-a lungul timpului si care sunt în permanenta îmbunatatite si adaptate pentru a raspunde cerintelor moderne.
Cu modelul 42-5 din noua generatie lucrurile au evoluat si mai mult. Nenumaratele sugestii din partea clientilor, a operatorilor, furnizorilor si angajatilor Putzmeister  au fost luate în considerare în cadrul acestui proiect inovator care stabileste noi standarde pe piata.

Fara teama pentru dimensiuni
Noul design rezultat, de la vârful bratului si pâna la structura de baza ajunge la o greutate bruta mai mica de 32 tone, ceea ce include suficiente rezerve pentru sarcina utila, echipamente, apa si combustibil.
Mai bine din toate punctele de vedere
Conceptul pentru noul model 42-5 a fost complet revizuit si verificat, punând întotdeauna operatorul în prim-plan. 
Modelul 42-5 este inovator atunci când vine vorba de operare, siguranta, costuri operationale si service.

Calculat si testat
Toate componentele esentiale au fost calculate folosind metode moderne. Teste extensive realizate pe teren au demonstrat maturitatea si fiabilitatea utilajului.
Test pe teren cu doua pompe de beton noi 42-5: pe drum timp de cinci luni
Începând cu luna iunie 2011 si terminând cu luna octombrie a aceluiasi an, doua pompe de beton din noua serie 42-5 au fost puse la lucru aproape în fiecare zi. Turul a presupus trecerea prin sudul Tyrolului, Elvetia, Austria, Germania, Finlanda, Suedia, Danemarca si Luxemburg. Din luna septembrie a acestui an un model 42-5 va fi de asemenea pe drum catre santierele de constructii din Qatar. Acesta este un test specific de rezistenta pentru utilaj deoarece, în afara de conditiile climatice solicitante, amestecurile complicate de beton vor testa capacitatea de adaptare a utilajului la conditiile de lucru de zi cu zi.
Ignorând conditiile externe, în timpul testelor de pe teren s-a lucrat pe diferite tipuri de santiere de constructii: fundatii, pereti, poduri, tuneluri, etc.
Toate utilajele folosite pentru teste au fost echipate cu o gama larga de senzori care monitorizeaza sistemul hidraulic si numeroase alte functii. Inspectiile de rigoare ofera informatii în principal referitoare la starea mecanica a utilajelor. Acestea si, cel mai important, feed-back-ul din partea operatorilor de echipamente au fost încorporate în faza de optimizare, cu scopul de a oferi un produs care în momentul începerii productiei de serie sa fi fost complet testat pe teren.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI