Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
De la UTICAM la "BAUER IN HOUSE" 2012

De la UTICAM la "BAUER IN HOUSE" 2012

12.04.2012
De la UTICAM la
Tārgul de utilaje si camioane pentru constructii - UTICAM, care se va desfasura īn perioada 25 - 29 aprilie 2012, īn prima sa editie, pe platforma comerciala Baneasa, este rezultatul initiativei ADUC (Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii).
Noul tārg īsi propune o mai buna reflectare a pietei romānesti de utilaje pentru constructii, prea putin reprezentata la ultimele editii ale CONSTRUCT EXPO.
Tractor Proiect Comert Brasov, distribuitor pentru Romānia al BAUER Maschinen Group si al TEREX-FUCHS din Germania, va fi prezenta la UTICAM, unde va prezenta īntreaga gama de utilaje din oferta sa si va expune doua dintre cele mai reprezentative utilaje:
* utilajul de foraj rotativ pentru piloti BAUER BG 20H;
* īncarcatorul manipulator TEREX - FUCHS MHL320D;
La cāteva zile de la īncheierea UTICAM, īn perioada 4 - 7 mai, se desfasoara la sediul BAUER din Schrobenhausen, Germania, editia din 2012 a traditionalei expozitii de casa, denumita: "BAUER IN HOUSE", adica "la BAUER acasa". 
Ca īn fiecare an, se vor prezenta cele mai noi realizari ale tuturor firmelor componente ale grupului. Firma mama BAUER Maschinen va avea ca punct de atractie macaralele de mare capacitate, echipate cu unitati de graifere si de frezare, pentru executie de pereti diafragma.

BAUER Maschinen, produce de asemenea īn fabricile sale din Schrobenhausen, Aresing si Edelshausen, seria de utilaje BG de foraj rotativ pentru piloti, seria de utilaje TBA pentru foraje de exploatari minerale la adāncimi mari (peste 7.000 m), vibratoare de adāncime, precum si īntreaga gama de scule si accesorii pentru foraje.
Tot la Schrobenhausen īsi desfasoara activitatea si firma RTG Rammtechnik, producatoare a utilajelor RG, specializate pentru instalarea de palplanse sau piloti metalici cu ajutorul unor capete hidraulice vibratoare, montate pe mastul telescopic al masinii de baza. Pentru instalarea de palplanse si piloti metalici, din beton sau de lemn, se pot folosi si alte metode, precum cele oferite de firmele grupului, FAMBO din Suedia si PILECO din SUA. Ciocanele hidraulice FAMBO se pot monta, prin intermediul unui mast propriu, pe bratul unui excavator, fiind actionate de la instalatia hidraulica a acestuia.
Ciocanele Diesel PILECO sunt montate pe mastul unei masini de foraj tip BG, sau al unei masini pentru palplanse RTG. De asemenea pot fi suspendate īn cārligul unei macarale. Energia dezvoltata de motorul Diesel este transferata pilotului metalic pentru īnfigerea acestuia īn sol. KLEMM Bohrtechnik GmbH este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de utilaje pentru foraje de ancorare, foraje de micropiloti sau pentru injectii de beton la presiuni īnalte. De curānd firma KLEMM a dezvoltat si o gama de utilaje de foraj pentru captarea energiei geotermale. HAUSHERR System Bohrtechnik GmbH, este specializata īn fabricarea de utilaje hidraulice de foraj pentru explozii īn cariere si exploatari miniere de suprafata. 

PRAKLA Bohrtechnik GmbH este specializata īn fabricatia de utilaje de foraj mobile, montate pe sasiuri de camion, destinate forajelor la mare adāncime, pentru puturi de apa, pentru studii geotehnice si pentru foraje de captare a energiei geotermale.
Firma ABS Trenchless GmbH, produce instalatii pentru foraje orizontale de subtraversare si pentru reabilitarea retelelor de conducte subterane.
Utilajele ABS executa foraje de subtraversare pentru instalarea conductelor noi de gaz sau apa si a retelelor de cabluri electrice. Utilajele RBS asigura īnlocuirea rapida si sigura a vechilor conducte de gaz, apa sau canalizare, prin tragerea prin interiorul acestora a conductelor noi, fara a fi necesara decopertarea lor. 
MAT Mischanlagentechnik este specializata īn dezvoltarea si productia unei game complete de instalatii si echipamente pentru preparare, amestec, injectare si denisipare a fluidelor de foraj. 
Pentru detalii va rugam sa va adresati firmei TRACTOR PROIECT COMERT din Brasov, reprezentanta BAUER si TEREX - FUCHS īn Romānia.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI