Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
De la UTICAM la "BAUER IN HOUSE" 2012

De la UTICAM la "BAUER IN HOUSE" 2012

12.04.2012
De la UTICAM la
Târgul de utilaje si camioane pentru constructii - UTICAM, care se va desfasura în perioada 25 - 29 aprilie 2012, în prima sa editie, pe platforma comerciala Baneasa, este rezultatul initiativei ADUC (Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii).
Noul târg îsi propune o mai buna reflectare a pietei românesti de utilaje pentru constructii, prea putin reprezentata la ultimele editii ale CONSTRUCT EXPO.
Tractor Proiect Comert Brasov, distribuitor pentru România al BAUER Maschinen Group si al TEREX-FUCHS din Germania, va fi prezenta la UTICAM, unde va prezenta întreaga gama de utilaje din oferta sa si va expune doua dintre cele mai reprezentative utilaje:
* utilajul de foraj rotativ pentru piloti BAUER BG 20H;
* încarcatorul manipulator TEREX - FUCHS MHL320D;
La câteva zile de la încheierea UTICAM, în perioada 4 - 7 mai, se desfasoara la sediul BAUER din Schrobenhausen, Germania, editia din 2012 a traditionalei expozitii de casa, denumita: "BAUER IN HOUSE", adica "la BAUER acasa". 
Ca în fiecare an, se vor prezenta cele mai noi realizari ale tuturor firmelor componente ale grupului. Firma mama BAUER Maschinen va avea ca punct de atractie macaralele de mare capacitate, echipate cu unitati de graifere si de frezare, pentru executie de pereti diafragma.

BAUER Maschinen, produce de asemenea în fabricile sale din Schrobenhausen, Aresing si Edelshausen, seria de utilaje BG de foraj rotativ pentru piloti, seria de utilaje TBA pentru foraje de exploatari minerale la adâncimi mari (peste 7.000 m), vibratoare de adâncime, precum si întreaga gama de scule si accesorii pentru foraje.
Tot la Schrobenhausen îsi desfasoara activitatea si firma RTG Rammtechnik, producatoare a utilajelor RG, specializate pentru instalarea de palplanse sau piloti metalici cu ajutorul unor capete hidraulice vibratoare, montate pe mastul telescopic al masinii de baza. Pentru instalarea de palplanse si piloti metalici, din beton sau de lemn, se pot folosi si alte metode, precum cele oferite de firmele grupului, FAMBO din Suedia si PILECO din SUA. Ciocanele hidraulice FAMBO se pot monta, prin intermediul unui mast propriu, pe bratul unui excavator, fiind actionate de la instalatia hidraulica a acestuia.
Ciocanele Diesel PILECO sunt montate pe mastul unei masini de foraj tip BG, sau al unei masini pentru palplanse RTG. De asemenea pot fi suspendate în cârligul unei macarale. Energia dezvoltata de motorul Diesel este transferata pilotului metalic pentru înfigerea acestuia în sol. KLEMM Bohrtechnik GmbH este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de utilaje pentru foraje de ancorare, foraje de micropiloti sau pentru injectii de beton la presiuni înalte. De curând firma KLEMM a dezvoltat si o gama de utilaje de foraj pentru captarea energiei geotermale. HAUSHERR System Bohrtechnik GmbH, este specializata în fabricarea de utilaje hidraulice de foraj pentru explozii în cariere si exploatari miniere de suprafata. 

PRAKLA Bohrtechnik GmbH este specializata în fabricatia de utilaje de foraj mobile, montate pe sasiuri de camion, destinate forajelor la mare adâncime, pentru puturi de apa, pentru studii geotehnice si pentru foraje de captare a energiei geotermale.
Firma ABS Trenchless GmbH, produce instalatii pentru foraje orizontale de subtraversare si pentru reabilitarea retelelor de conducte subterane.
Utilajele ABS executa foraje de subtraversare pentru instalarea conductelor noi de gaz sau apa si a retelelor de cabluri electrice. Utilajele RBS asigura înlocuirea rapida si sigura a vechilor conducte de gaz, apa sau canalizare, prin tragerea prin interiorul acestora a conductelor noi, fara a fi necesara decopertarea lor. 
MAT Mischanlagentechnik este specializata în dezvoltarea si productia unei game complete de instalatii si echipamente pentru preparare, amestec, injectare si denisipare a fluidelor de foraj. 
Pentru detalii va rugam sa va adresati firmei TRACTOR PROIECT COMERT din Brasov, reprezentanta BAUER si TEREX - FUCHS în România.
Anul XII, nr. 141, nov 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless mai 2017

Supliment Carburanti & Lubrifianti, Martie 2017
 
Revista M&U - Supliment Carburanti si Lubrifianti Martie 2017
 
 
 
 

PARTENERI