Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Noile brate articulate HA41PX-NT si HA120PX

Noile brate articulate HA41PX-NT si HA120PX

12.04.2012
Cornelia Rotaru
Noile brate articulate HA41PX-NT si HA120PX
Creata pentru a raspunde la cerintele clientilor pentru înaltimi de lucru de 41 m, platforma HA41PX-NT este în mod special adaptata aplicatiilor din domeniul constructiilor, industriei navale, industriei petrolului si multe aplicatii în care sunt necesare înaltimi si o raza de actiune mari.
Acest brat articulat mare incorporeaza cele mai recente standarde ale tehnologiei:
* fiabilitate: sistem de siguranta foarte usor de manevrat
* eficienta de lucru: timpi morti redusi.

Un nou standard pentru siguranta completa si usurinta în utilizare
HA41PX-NT beneficiaza de o noua tehnologie cu senzor pentru unghiul bratului, oferind o protectie mai buna fara alte setari suplimentare. Utilajul este mai sigur datorita noilor senzori care sunt mai bine pozitionati si mai protejati. 
Noul brat articulat este de asemenea dotat cu un sistem de management al miscarii optime continue, un nou sistem de control al încarcaturii de pe platforma; o alarma pentru o înclinare de 4° care functioneaza în toate pozitiile, compensatie hidraulica pentru platforma si managementul stabilitatii în toate pozitiile. Noul panou de control BusCan asigura o transmitere exacta a datelor maximizând fiabilitatea. 

Manevrabila si precisa
Dispozitivele de control complet proportionale si simultane sunt disponibile pentru mai multa precizie, miscari mai line si performante optime în toate pozitiile de lucru.
Tractiunea si directia 4x4, cu axe oscilante ce pot fi extinse, cea mai îngusta raza de întoarcere de pe piata, dispozitive de control simultan si o garda la sol de 38 cm, la care se adauga dimensiunile compacte fac din modelul HA41PX-NT o platforma remarcabila în special pentru aplicatiile cu teren accidentat. Noul senzor de securitate pentru axele extensibile asigura o întretinere usoara pentru actiunile de diagnosticare si service.

Productiva
Poate ridica pâna la 41 m într-un timp record: platforma HA41PX-NT se foloseste de punctul înalt de articulare (17,75 m) pentru a evita obstacolele si pentru a obtine o optimizare perfecta a miscarilor bratului de jos.
Fiind dotat cu un brat oscilant la 140° si o rotatie a platformei la 180° bratul articulat, modelul HA41PX-NT este ideal pentru utilizarea chiar si pe cele mai dificil de accesat proiecte de cladiri, acolo unde este necesara o raza de actiune mare.

Service usor si diagnostic rapid
Noul brat articulat are un nou bloc de directie hidraulic cu un nou software pentru diagnosticare. Cu un acces usor catre toate electrovalvele de pe turela, o durata de viata mai mare a masinii si un nou traseu al conductelor având tevi metalice mai putin flexibile pentru bratul superior si cel inferior fac ca operatiunile de întretinere pentru HA41PX-NT sa fie extrem de simple si rapide, garantând în permanenta o stare de functionalitate maxima a platformei.
Oferind siguranta maxima, HA41PX-NT este conforma cu cele mai recente norme privind conditiile de lucru de la nivel european (marcarea EC, EN 280) sau international (ANSI, CSA, AS...).

HA120PX - Brat articulat pentru teren accidentat
Bratul articulat HA120 PX a fost creat pentru a raspunde nevoii de înaltimi de lucru de 12 m, acest model fiind potrivit în mod special pentru lucrarile de întretinere si ofera numeroase beneficii pentru client.

Productivitate optima
Cu pâna la 4 miscari simultane si proportionale, bratul HA120PX atinge înaltimea maxima în 30 de secunde. Aceasta platforma este echipata cu o nacela spatioasa de 1,5 m în dotarea standard oferind o capacitate maxima de 230 kg si un nou sistem de management al încarcaturii. Bratul articulat HA120PX este dotat cu un panou de control ergonomic si prietenos cu utilizatorul, element deja popular printre utilizatorii modelului HA16PX.

Capacitati excelente de deplasare pe terenuri accidentate
Modelul HA120PX este dotat cu tractiune si directie integrala si simultana pe cele 4 roti în dotarea standard. Aceasta are o garda la sol de 26 cm si un sistem hidraulic de blocare a diferentialului oferind astfel performante exceptionale de deplasare pe toate tipurile de teren chiar si pe cele cu o înclinare de pâna la 45%. Astfel este permis accesul în zone dificile de lucru precum si la cele cu teren accidentat.
Manevrabilitate excelenta în cele mai înguste spatii
Raza de întoarcere îngusta (3,85 m), combinata cu faptul ca nu este depasit cadrul rotilor confera platformei HA120 PX o manevrabilitate excelenta indiferent de mediul de lucru. Coloanele duble în forma de paralelogram permite coborârea si urcarea de-a lungul unui plan vertical fara retractarea sau extinderea bratului ceea ce genereaza confort si maxima productivitate.

O raza de actiune mare în plan orizontal 
Datorita razei de actiune orizontale de 6,6 m si libertatii de miscare în sus si jos de 5,70 m, modelul HA120PX poate depasi cu usurinta obstacolele si acopera o mare varietate de lucrari.
Raza de întoarcere îngusta, rotatia verticala a bratului oscilant (140°) si rotatia platformei la 180° faciliteaza utilizarea masinii în orice mediu de lucru. Sistemul de control al înclinatiei (pâna la 5°), redresarea automata a platformei, cârlig de rotire mecanica a turelei, rezistenta la vânturi de pâna la 45 km/h, cârligele de remorcare si ridicare sunt caracteristici suplimentare aduse pentru beneficiul clientului.
Oferind o profitabilitate si o siguranta maxima, platformele HA120PX sunt conforme cu cele mai recente norme privind conditiile de lucru de la nivel european (marcarea CE, EN 280).
Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI