Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
MARCOM RMC’94

Bilanț pozitiv la UTICAM

MARCOM – succes la UTICAM

18.05.2012
Gheorghe Apostol
Bilanț pozitiv la UTICAM

Un distribuitor de talia societății MARCOM RMC’94, care se mândrește cu performanța unică de a avea în prezent în funcțiune pe șantierele din România peste 3.000 de utilaje, majoritatea utilaje marca Komatsu, dar și Grove, Potain și Sandvik nu putea să lipsească de la expoziția UTICAM.

Pe o suprafață generoasă de peste 1.000 mp, MARCOM RMC’94 a conceput o tematică ce marchează cei 20 de ani de la înființarea companiei. În afara standului central, organizat pentru discuții individuale, dar și pentru prezentări, unde pe câteva ecrane LCD de mari dimensiuni erau prezentate în condiții de lucru utilajele vândute de către distribuitorul român, pe platforma exterioară vizitatorii au putut să vadă 18 utilaje noi și second hand. Printre acestea enumerăm: 2 buldoexcavatoare Komatsu, 2 modele de mini încărcătoare multifuncționale Komatsu, excavatoare hidraulice pe șenile de 20, 22 și 35 de tone, 2 modele de încărcătoare frontale Komatsu de 15 și 17 tone, 4 buldozere, un motogreder, un motostivuitor, o automacara pe șasiu comercial și o macara mobilă pe pneuri Grove, dar și un concasor cu fălci Sandvik. Oficialii MARCOM s-au declarat mulțumiți de rezultatele participării la UTICAM: „Rezultatele târgului au fost bune, precum și feedback-ul clienților privitor la întreaga organizare. Au fost încheiate câteva contracte, o parte din utilajele expuse au fost vândute și livrate direct către clienți“ (Răzvan Marcu, Marketing Manager).

Tematicile prezentate vizitatorilor au pus accent pe: beneficiile aduse de sistemul Komtrax de monitorizare prin satelit al utilajelor Komatsu, metodele optime de operare a utilajelor, dar și importanța folosirii pieselor de schimb originale pentru creșterea duratei de viață a utilajelor. Echipele de Vânzări și After Sales au fost reprezentante la stand de colegi din întreaga țară pentru întâmpinarea clienților care au venit din toate zonele României, în toate cele cinci zile de târg. Pentru consiliere financiară, a fost de asemenea permanent disponibil un reprezentant al societății MARCOM.

 

Oferte speciale

Pe întreaga perioadă de desfășurare a expoziției, cu o extensie de două săptămâni, toate utilajele expuse au beneficiat de prețuri speciale. Odată cu acest eveniment a fost lansată și o ofertă specială de finanțare prin societatea  VB Leasing, care constă în: 20% avans, 5,5% dobândă și 0,75% taxe de management, oferă valabilă până la 31 iulie 2012.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI