Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Lansări

D155AX-7, un nou model de buldozer Komatsu

D155AX-7, un nou buldozer Komatsu

21.05.2012
Ema Stancu
D155AX-7, un nou model de buldozer Komatsu

Komatsu anunță lansarea pe piață a unui nou model de buldozer- D155AX-7, dotat cu noul motor Komatsu cu o capacitate de 15,24 litri care īndeplinește normele europene de poluare EU Stage IIIB.

D155AX-7 a fost creat avānd la bază platforma tehnologică a motoarelor EU Stage IIIA. Noile tehnologii și inovații Komatsu īnglobate īn producția noului model, aduc clienților un utilaj mai fiabil, dotat cu un motor puternic, mai puțin poluant și cu un consum foarte redus de combustibil. Noul model de buldozer are o greutate operațională de 39.500 kg (greutatea poate varia īn funcție de configurația utilajului) și o putere netă a motorului de 354 CP la 1.900 rpm.

Proiectat pentru a fi un utilaj multifuncțional care poate realiza atāt operațiuni heavy duty de săpare cāt și operațiuni fine de nivelare, D155AX-7 combină beneficiile lamei revoluționare SIGMADOZER cu o transmisie automată foarte eficientă și cu un convertizor de cuplu cu blocare automată care oferă īn orice aplicație o productivitate excepțională la un consum foarte redus de combustibil.

Totodată poate fi dotat cu sisteme laser 2D sau 3D Topcon, pentru performanțe excelente de nivelare.

Lama revoluționară SIGMADOZER oferă o serie de beneficii deosebite față de lamele convenționale, precum:

 

  • Capacitate de umplere mai mare cu pānă la 15%;
  • Dislocare foarte ușoară  a materialului, cu sistem de autoreglare a unghiului de atac;
  • Durată de viață mai mare datorită cuțitelor de uzură din oțeluri cu o duritate deosebit de ridicată;
  • Productivitate excelentă.

 

Noul model de buldozer Komatsu este dotat cu ultima versiune a sistemului de monitorizare prin satelit Komtrax. Prin intermediul acestui sistem securizat, clienții au permanent la dispoziție informații zilnice despre consumul de combustibil al utilajului, locația acestuia, despre modul de lucru, informații despre intervalele de service și revizie, avānd astfel posibilitatea să realizeze un management complet și eficient al īntregii activități de la biroul propriu, prin intermediul internetului.

Noua versiune a sistemului Komtrax include și rapoarte noi, precum cel de Economie de energie, care oferă informații utile pentru eficientizarea consumului de combustibil, locație, avertizări tehnice, nivel de īncărcare, alerte de mentenanță și un raport ce cuprinde status-ul DPF-ului (filtru diesel de particule).

Sistemul Komtrax de monitorizare a flotei de utilaje crește disponibilitatea echipamentelor, reduce riscul de furt, permite realizarea de diagnostice clare de către distribuitor și oferă multe alte informații importante pentru realizarea unei activități eficiente și productive.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI