Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Suprastructuri

Noul Interdolly ICP compact

Noteboom - Interdolly ICP compact

18.05.2012
Ema Stancu
Noul Interdolly ICP compact

Există o cerere în creștere pentru platforme de încărcare multifuncționale, cu punte joasă, dar cu o sarcină utilă mare pentru transportul diferitelor bunuri, de exemplu buldozere, care sunt din ce în ce mai mari.

Mai mult, apar legi din ce în ce mai stricte privind prevenirea suprasarcinii

pe axe.

Noteboom a găsit răspunsul perfect pentru aceste dezvoltări lansând noul Interdolly ICP. Șasiul rulant detașabil, care datorită unui concept unic de cuplare poate fi cuplat ușor și rapid între gâtul de lebădă și platforma de încărcare, oferă o configurație complet îmbunătățită și extrem de funcțională pentru un trailer cu punte joasă.

În prezent, gama Noteboom ultra compactă Interdolly ICP conține trailere cu 1, 2 sau 3 axe și a fost proiectată cu o distribuție optimă a greutății, manevrabilitate maximă și un sistem de direcție precis.

Confort pentru șofer

Manevrabilitatea excelentă a modelelor Interdolly ICP fac ca acestea să fie extrem de ușor de condus; direcția permite șoferului să evite chiar și cele mai dificile obstacole precum sensuri giratorii sau curbe dificile.

Operarea unui Interdolly ICP este una facilă pentru utilizator. Datorită construcției specifice a cârligului și sistemului de cuplare rapidă cu o singură mână pentru toate furtunurile hidraulice, cuplarea și decuplarea gâtului de lebădă de realizează foarte ușor și rapid.

Interdolly ICP este de asemenea echipat standard cu locaș pentru stâlpi și inele TÜV certificate pentru securizarea încărcăturii.

Direcție fără efort

Noul Interdolly ICP este dotat cu piese extrem de fiabile care au fost testate și axe oscilante care au fost folosite și pe recentele trailere cu punte joasă PX2. Aceste axe oscilante oferă un unghi de direcție de până la 70%.

Datorită aranjamentului geometric al mecanismului de direcție, direcția este 100% în concordanță cu principiul Ackermann care asigură că centrul de greutate al tuturor cercurilor trasate de toate roțile vehiculului se află în același punct comun astfel că roțile vor urma capul tractor fără efort. Aceste caracteristici fac ca Interdolly ICP să fie un produs unic pe piață.

Fiabilitatea deosebită pentru modelele ICP este de asemenea asigurată de „testul duratei de viață” pentru sistemul de cuplare al punții de încărcare.

Gama Interdolly este proiectată pentru o greutate de 14 tone pe axă la 80 km/h. O versiune de 12 tone este disponibilă ca opțiune.

Deși modelele ICP sunt foarte compacte și cu o greutate proprie redusă, acestea sunt extrem de puternice. Aceasta de datorează în mare parte formei tubulare a șasiului ceea ce îl face foarte rigid la torsiune. Astfel, ICP este unul dintre noile Interdolly care permit încărcarea completă atunci când este cuplat direct la șasiul încărcătorului.

Gamă

Gama Inerdolly ICP este echipată standard cu anvelope 285/70R19,5 și este disponibilă cu două dimensiuni de extindere a axelor de 1.360 și respectiv 1.510 mm. De asemenea poate fi folosită cu încărcătoare cu punte joasă direcționate de axe (3 -5 linii de axe) precum și pentru modelele de trailere cu punte joasă Pendel-X (3-6 linii de axe). În funcție de configurația trailerului cu punte joasă și a capului tractor, Noteboom poate furniza diferite gâturi de lebădă  hidraulice detașabile. Aceste gâturi de lebădă sunt disponibile în diverse dimensiuni și încărcături, inclusiv unul de 40 de tone pentru tractoare 10x4. Această gamă complexă Interdolly  și varietatea de gâturi de lebădă garantează o capacitate maximă de încărcare.

Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
 

PARTENERI