Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Lansare

Noul TATRA PHOENIX prin rețeaua EVW Holding

TATRA PHOENIX prin EVW Holding

17.05.2012
Noul TATRA PHOENIX  prin rețeaua EVW Holding
Pentru unii dintre noi, tradiția este doar o legatură cu trecutul. Pentru TATRA, tradiția este o cheie către viitor. Astfel, noul model TATRA PHOENIX îmbină o tehnologie de ultimă generație, cu o tradiție de mai bine de 160 de ani în producția industrială și stabilește noi standarde pe segmentul camioanelor grele.

Denumirea noului model TATRA este mai mult decât un simbol. Legenda păsării phoenix este cunoscută pe toate continentele și reprezintă imortalitatea corpului și indistructibilitatea spiritului uman. Este un simbol atât pentru originea unui lucru nou, cât și pentru aderarea la valorile tradiționale – exact ca și TATRA PHOENIX, care a rămas fidel originilor sale, dar care a fost îmbogățit cu valori noi.

Pe de o parte, păstrează conceptul fără egal al șasiului cu tub portant central, mulțumită căruia camioanele TATRA au fost ajutoare de neînlocuit în cele mai dure condiții în întreaga lume. Pe de altă parte, eficiența și confortul au fost consolidate semnificativ. Astfel, TATRA PHOENIX poate concura cu încredere pentru poziția de cel mai bun camion industrial off-road din lume, titlu confirmat și cu ocazia câștigării premiului de “Cel mai bun camion cu tracțiune integrală” în cadrul “International Truck of the Year”.

De la lansare, TATRA PHOENIX a devenit un instrument universal, conferind o performanță excelentă pe teren accidentat, precum și pe șosele perfecte.

Noile motoare PACCAR MX, controlate electronic, îmbină înalta performanță cu funcționarea economică și ecologică. Confortul și siguranța sunt conferite printr-un sistem de suspensii pneumatice pe toate axele și cabina modernă. La toate acestea, se adaugă o transmisie ZF testată și verificată pentru o schimbare mai ușoară a vitezelor, un sistem de frânare îmbunătățit, cu o frână de motor complet nouă, cu o sarcină utilă mult mai mare, o uzură mai redusă a pneurilor, o funcționare mai economică și multe alte îmbunătățiri - rezultatul este un camion excepțional, care nu numai că aduce marca TATRA înapoi în top, ci deschide noi orizonturi.

Noul TATRA Phoenix este disponibil în România doar prin intermediul celor 9 centre de vânzări și service EVW Holding – importator oficial al mărcilor DAF, TATRA și ISUZU.

Pentru detalii legate denoul TATRA Phoenix, precum și despre rețeaua de reprezentanțe EVW Holding accesați site-ul oficial: www.evwholding.ro.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI