Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Intermat 2012

Soilmec a lansat SF-65

17.05.2012
Mariana Pătru
Soilmec a lansat SF-65

Experiența de mai bine de 30 de ani a companiei Soilmec în execuția de piloți de fundații CFA a condus la elaborarea designului noului utilaj de foraj SF-65, lansat cu ocazia Intermat 2012.

Metoda CFA utilizată într-o varietate de soluri, fără utilizarea lichidului de bentonită ca support pentru pereți necesită utilaje compacte care să permită operarea în spații foarte restrânse, să aibă o productivitate mare, dar și un nivel redus al vibrațiilor și zgomotului pentru a lucra în mediile urbane.

Structura superioară a modelului SF-65 este montată pe un șasiu cu cadru pe șenile extensibil și turelă. Piciorul catargului permite utilajului să realizeze o rotație de 360°.

Fiabilitatea și siguranța pe șantierul de construcții este garantată de instalația DMS și sistemul de curățare. Acest utilaj autoridicător, echipat cu un motor diesel de 205 kW și un cuplu de 170 kNm, poate atinge performanțe înalte cu un diametru de săpare de 1.000 mm la o adâncime maximă de 27 metri și o forță de extracție de 65 kN.

Pentru a avea un utilaj și mai compact în timpul transportului, Soilmec a introdus un catarg special care se glisează în două părți prin intermediul unui cilindru hidraulic, reducând costurile și timpul necesar transportului.

Prezentare Soilmec

Compania Soilmec, parte a grupului Trevi, este lider pe plan internațional în designul, construcția și distribuția echipamentelor pentru fundații. Soilmec a fost fondată în 1969 de către antreprenorul Davide Travisani sub numele de Pali Trevisani (cunoscută azi ca Trevi S.p.A).

Grupul Trevi este o organizație multinațională care numără peste 4.000 de angajați în 20 de țări, într-o structură care cuprinde trei companii și 28 de subsidiare. Fiecare companie este specializată pe un sector al construcțiilor și echipamentelor pentru fundații.

În cei 40 de ani de existență, compania Soilmec a înregistrat progrese enorme. Grație constantei îmbunătățiri și extinderi a gamelor de utilaje, Soilmec a devenit astăzi un reper în domeniul echipamentelor pentru fundații. 

Soilmec deține trei unități de producție (două în Italia și una în Statele Unite ale Americii) și o rețea extinsă de dealeri și reprezentanțe în 45 de țări, care asigură o bună reprezentare a brandului la nivel internațional.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI