Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Intermat 2012

Soilmec a lansat SF-65

17.05.2012
Mariana Pătru
Soilmec a lansat SF-65

Experiența de mai bine de 30 de ani a companiei Soilmec īn execuția de piloți de fundații CFA a condus la elaborarea designului noului utilaj de foraj SF-65, lansat cu ocazia Intermat 2012.

Metoda CFA utilizată īntr-o varietate de soluri, fără utilizarea lichidului de bentonită ca support pentru pereți necesită utilaje compacte care să permită operarea īn spații foarte restrānse, să aibă o productivitate mare, dar și un nivel redus al vibrațiilor și zgomotului pentru a lucra īn mediile urbane.

Structura superioară a modelului SF-65 este montată pe un șasiu cu cadru pe șenile extensibil și turelă. Piciorul catargului permite utilajului să realizeze o rotație de 360°.

Fiabilitatea și siguranța pe șantierul de construcții este garantată de instalația DMS și sistemul de curățare. Acest utilaj autoridicător, echipat cu un motor diesel de 205 kW și un cuplu de 170 kNm, poate atinge performanțe īnalte cu un diametru de săpare de 1.000 mm la o adāncime maximă de 27 metri și o forță de extracție de 65 kN.

Pentru a avea un utilaj și mai compact īn timpul transportului, Soilmec a introdus un catarg special care se glisează īn două părți prin intermediul unui cilindru hidraulic, reducānd costurile și timpul necesar transportului.

Prezentare Soilmec

Compania Soilmec, parte a grupului Trevi, este lider pe plan internațional īn designul, construcția și distribuția echipamentelor pentru fundații. Soilmec a fost fondată īn 1969 de către antreprenorul Davide Travisani sub numele de Pali Trevisani (cunoscută azi ca Trevi S.p.A).

Grupul Trevi este o organizație multinațională care numără peste 4.000 de angajați īn 20 de țări, īntr-o structură care cuprinde trei companii și 28 de subsidiare. Fiecare companie este specializată pe un sector al construcțiilor și echipamentelor pentru fundații.

Īn cei 40 de ani de existență, compania Soilmec a īnregistrat progrese enorme. Grație constantei īmbunătățiri și extinderi a gamelor de utilaje, Soilmec a devenit astăzi un reper īn domeniul echipamentelor pentru fundații. 

Soilmec deține trei unități de producție (două īn Italia și una īn Statele Unite ale Americii) și o rețea extinsă de dealeri și reprezentanțe īn 45 de țări, care asigură o bună reprezentare a brandului la nivel internațional.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI