Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Profil de companie

Aliauto, specialistul componentelor hidraulice

18.06.2012
Ema Stancu
Aliauto, specialistul componentelor hidraulice

Producătorul italian Aliauto este recunoscut la nivel internaţional ca proiectant şi fabricant de componente hidraulice şi mecanice pentru utilaje terasiere, sectorul agricol, industrial, naval, căi ferate şi transport mărfuri.

Compania desfăşoară o activitate completă în domeniul hidraulic de la etapa de proiectare până în cea de producţie şi reparaţie. Evoluţia înregistrată în cei treizeci de ani de experienţă i-a permis companiei Aliauto să atingă, din anul 1973 şi până în prezent, o poziţie importantă în domeniul hidraulic atât pe o piaţă naţională cât şi la nivel internaţional. Aliauto se ocupă de toate aspectele legate de sistemele hidraulice, de la design, producţie şi reparaţie până la furnizarea produsului finit.

Deşi compania se află într-o constantă extindere, Aliauto se angajează să menţină flexibilitatea necesară pentru a putea garanta un service prompt şi personalizat, adaptat nevoilor fiecărui client în parte.

Aliauto deţine un depozit foarte bine dotat pentru a putea satisface cerinţele oricărui client într-o manieră rapidă şi eficientă.

Consilierea personalizată, disponibilitatea pieselor de schimb noi precum şi a celor mai vechi reprezintă soluţia ideală pentru rezolvarea oricărei probleme din domeniul hidraulic.

Pentru a garanta fiabilitate maximă pentru service-ul său, Aliauto realizează teste statice şi dinamice care simulează cele mai dificile condiţii de utilizare. Pentru a răspunde nevoii de asistenţă rapidă cu privire la echipamentele operaţionale, Aliauto a inclus în depozitul său unităţi de schimb, pregătite oricând pentru a fi instalate.

În plus, Aliauto este pregătită să ajute cu orice tip de unitate hidraulică, indiferent dacă este nouă sau recondiţionată.

Aliauto se adresează oricărui agent economic din domeniile industrial, mobil şi naval recomandându-se drept o companie mobilă, responsabilă şi capabilă să facă faţă oricărei provocări de ordin tehnic fără a fi limitată de distanţă. Datorită personalului tehnic profesionist şi a organizării interne judicioase, Aliauto poate să garanteze pentru price tip de întreţinere.

De câţiva ani Aliauto furnizează unităţi de control hidraulic de înaltă tehnologie, capabile să rezolve probleme de Cercetare-Dezvoltare, testare şi validare de produs în mod eficient şi fiabil.  Compania Aliauto este specializată în  monitorizarea pompelor de circuit deschise şi închise, în testarea motoarelor cu piston, motoare orbitale şi cu trepte de viteze. Toate produsele Aliauto sunt caracterizate de fiabilitate în timp, fapt datorat monitorizării atente a proceselor de fabricaţie şi a componentelor de calitate.

Cei treizeci de ani de experienţă ai companiei în sectorul hidraulic au condus-o către activităţi orientate spre proiectarea şi design-ul echipamentelor, ajustări şi echipamente speciale. Aliauto studiază nevoile clientului şi creează sisteme speciale pentru domeniile agricol, maritim şi industrial, transformând unităţi operaţionale standard  în aplicaţii şi procese personalizate.

Datorită personalului tehnic specializat, Aliauto poate realiza proiecte pentru diferite sectoare:  staţii industriale, staţii de reciclare şi utilaje terasiere. Design-ul este susţinut de soft-uri tridimensionale inovatoare şi moderne care asigură fiabilitate, claritate şi o definire precisă a aranjamentului final. Aliauto oferă staţii hidraulice şi cilindri pentru diferite unelte, având grijă de întregul proces. Procesul începe cu design-ul şi construcţia, asistenţa tehnică post vânzare garantată pentru început şi se încheie cu reparaţii şi întreţinere periodică la solicitarea clientului.

Importatorul autorizat pentru România al componentelor Aliauto este compania Italkranes Srl.

www.italkranes.ro

Anul XIII, nr. 149, iul 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Iulie 2018
 
Truck Power, Iulie 2018

NEXT AUTO, Iunie 2018
 
NEXT AUTO, Iunie 2018

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018
 


 
 

PARTENERI