Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Intermat 2012

Komatsu, prezentare de clasă

Komatsu la Intermat

21.06.2012
Mariana Pătru
Komatsu, prezentare de clasă

Producătorul japonez Komatsu a  prezentat în luna aprilie la Paris, cu ocazia Intermat, cele mai noi tehnologii, produse şi servicii. Un total de 26 de modele au fost expuse, multe din ele recent lansate sau prezentate publicului în premieră, cum este cazul excavatoarelor PC240LC-10, a buldozerului D65-17 sau a basculantei cu şasiu articulat  HM400-3.

Una din principalele atracţii ale standului cu o suprafaţă de 3.000 mp a fost excavatorul hibrid HB215LC-1, singurul excavator „verde” care lucrează deja pe şantierele din întreaga lume. 

După introducerea pe piaţă în decembrie 2011 a primului excavator pe şenile Komatsu din Seria 10, modelul PC240, de 26 de tone, Komatsu Europe International a lansat la începutul acestui an încă 3 modele din seria 10: PC290, PC360 şi PC490.

Printre principalele avantaje aduse clienţilor de Seria 10 se numără consumul redus de combustibil, performanţele tehnice deosebite, confortul pentru operator, eficienţa în lucru şi disponibilitatea excelentă a echipamentului, toate contribuind la maximizarea productivităţii şi reducerea costurilor totale de operare.

Noile buldozere  D65-17 au la bază tehnologia testată Komatsu care a consacrat modelele anterioare D65-16 drept buldozerele cu cel mai mic consum de combustibil şi cu cea mai mare productivitate din clasa lor. Buldozerele Komatsu din seria 17, care îndeplinesc normele Europene de poluare Stage IIIB,  au o putere netă a motorului mai mare şi consumă în acelaşi timp cu 5% mai puţin combustibil faţă de modelele dotate cu motoare EU Stage IIIA, pe care le înlocuiesc.

Seria 3 de basculante cu şasiu articulat a fost reprezentată la Intermat prin modelul HM400-3.Noile basculante cu şasiu articulat de la Komatsu oferă clienţilor mai multă productivitate cu costuri de operare mai mici, iar operatorilor le oferă mai mult confort şi siguranţă în lucru. Toate acestea sunt posibile datorită tehnologiilor Komatsu încorporate, noului sistem de control al tracţiunii şi design-ului cabinei, la a cărei construcţie s-a pus un accent deosebit pe siguranţă şi confort pentru operator.

Utilajele Komatsu din noile serii sunt prevăzute cu puncte de întreţinere şi service foarte uşor de accesat, în scopul reducerii timpului şi costului de intervenţie şi sunt echipate cu sistemul exclusiv Komatsu EMMS (Sistem de monitorizare şi management a echipamentului), care permite operatorilor şi tehnicienilor să monitorizeze activitatea şi regimul de mentenanţă ale echipamentului şi să detecteze din timp eventualele defecţiuni. EMMS monitorizează permanent toate sistemele critice ale utilajului oferind asistenţă tehnică în caz de defecţiuni, reducând astfel timpii de diagnoză şi reparaţii.

Noile generaţii de utilaje Komatsu beneficiază în dotarea standard şi de cea mai nouă versiune a sistemului de monitorizare prin satelit, Komtrax. Informaţii precum orele de lucru, locaţia utilajului, consumul de combustibil, atenţionări sau alerte de funcţionare neconformă sunt transmise de la utilaj, prin tehnologia wireless către aplicaţia web a sistemului Komtrax, pentru analiză. Sistemul de monitorizare prin satelit al utilajelor Komatsu creşte astfel disponibilitatea utilajelor, reduce riscul de furt al acestora, permite realizarea unui diagnostic corect al activităţii de către distribuitor şi asigură un flux de informaţii foarte folositoare pentru realizarea unei activităţi eficiente şi productive.

 

MARCOM RMC’94 SRL

Str. Drumul Odăii nr. 14 A, Otopeni, jud. Ilfov

Tel/fax: 021.352.21.64/021.352.21.67

E-mail: marketing@marcom.ro  

www.marcom.ro

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI