Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Romned

D1000X900 – primul utilaj de acest calibru în România

Primul utilaj D1000X900 de la Romned in Romania

17.07.2012
D1000X900 – primul utilaj de acest calibru în România

Anul acesta SC RomNed Industrial Foundation Equipment SRL a livrat în România, în premieră, utilajul de forat orizontal dirijat D1000x900. Este primul utilaj cu această capacitate care a pătruns pe piața românească. Ne mândrim să fim noi cei dintâi care au adus în România acest gigant. Aprecierea din partea producătorului acestui utilaj special - Vermeer - nu a întârziat, drept urmare, cu ocazia evenimentului „V-EMEA Sales Event”,  organizat și găzduit recent de către Vermeer International, compania noastră a fost distinsă cu premiul „MAKING A DIFFERENCE CHAMPION 2012”.

Vermeer D1000x900

Testate in site maxi forezele Vermeer sunt exact ceea ce piața forajelor de diametru mare avea nevoie; utilaje robuste cu productivitate mare, precizie în executarea lucrării.

Cu Vermeer D1000x900  se pot instala conducte de diametru mare. Lungimea maximă a forajului poate fi de 2.800 m, iar diametrul maxim al conductei de 2.000 mm. D1000x900 este prevăzut cu unitate de putere hidraulică ce dezvoltă 1.600 CP datorită celor două motoare Caterpillar C 27, motoare ce respectă normele de poluare EU Stage II ( Tier 2 ), conectate în serie. Acest utilaj dezvoltă peste  450 tone  atât pe tragere cât și pe împingere, iar forța de rupere și de strângere a menghinelor este de peste  300.000 Nm. Este dotat cu telecomandă de blocare a instalației hidraulice (pentru siguranța la locul de munca ) și cu alertă de atingere a cablurilor electrice subterane.

Cabina operatorului este concepută pentru a oferi maximum de confort în operare, este izolată fonic și este dotată cu aer condiționat. De asemenea operatorul are o vizibilitate optimă. 

Vermeer RTX1250 – Săpător de șanțuri pe șenile

Unul dintre cele mai populare modele de săpătoare de la Vermeer este RTX1250. Acesta este prevăzut cu un sistem de 4 șenile patentat de către Vermeer și poate săpa în aproape orice tip de sol în orice condiții. Ca multe alte săpătoare și RTX1250 este multifuncțional; în locul brațului de săpat șanțuri se poate monta un plug vibrator (pentru instalarea de fibră optică, cabluri de diametru mic), un tăietor de beton/rocă, braț pentru excavare, chiar și un sistem pentru forat orizontal. În configurația pentru săpat șanțuri RTX1250 ajunge la 1,8 metri adâncime, iar lățimea șanțului poate fi de 40-50 cm. Postul de comandă pentru operator este reglabil pe două poziții (în funcție de configurația utilajului) iar cabina, pe lângă sistemele de protecție împotriva rostogolirii este dotată cu aer condiționat, CD player etc. RTX1250 este prevăzut cu un motor Cummins de 99 CP. În condiții optime productivitatea utilajului este de 1 mc/CP/oră. Astfel pentru săparea unui șanț de 1 kilometru lungime (adâncimea de 1 metru și lățimea de 50 cm) sunt necesare 5 ore.

Vermeer D20x22FX Series II

În 1991 Vermeer lansează primele utilaje de forat orizontal dirijat pe piață. La numai doi ani de la această dată devine lider mondial, cu cele mai multe vânzări. De la echipamente compacte până la foreze maxi, Vermeer le are pe toate. Tehnologii patentate, construcție solidă, putere mare, experiență -  acestea sunt atuurile echipamentelor Vermeer.

Fie că se dorește instalarea de fibră optică în interiorul orașelor sau țevi de diametru mare în mijlocul pustietății, utilajele de foraj orizontal Vermeer sunt echipamentele potrivite. În decursul anilor și-au clădit reputația de echipamente fiabile cu performanțe superioare și  ușor de întreținut.

Pe lângă echipamentele propriu-zise Vermeer produce și toată gama de scule de foraj și colaborează cu producători importanți pentru a pune la dispoziția clienților și celelalte accesorii; sisteme de detecție, prăjini de foraj, bentonită și aditivi, unități de mixare și pompare de mari dimensiuni, etc.

Vermeer Navigator D20x22FX  a apărut ca urmare a dezvoltării pieței de instalării geotermale, fiind singurul utilaj capabil să instaleze atât vertical cât și orizontal buclele geotermale. Aceasta se traduce prin productivitate crescută și eficiență.

D20x22FX este prevăzut cu pompă de înaltă de presiune care pentru forajul orizontal asigură un debit de 100 l/min, iar la forajul vertical asigură un debit de 380 l/min. Totodată postul de comandă pentru operator se poate regla în mai multe poziții pentru o vizibilitate bună. Rack-ul forezei este ajustabil, unghiul de foraj putând varia de la 18-90 de grade. Este singurul utilaj care permite prin simpla apăsare a unui buton încărcarea prăjinilor, fără a mai fi nevoie de încărcarea manuală, productivitatea crescând simțitor. Datorită design-ului compact și a amprentei la sol foarte mici acest utilaj poate fi folosit în spații înguste. Ca toate utilajele de forat de la Vermeer și D20x22FX este prevăzut cu opțiunea AutoDrill, care permite operatorului să seteze forța de tragere/împingere, viteza de tragere/împingere și viteza de rotație astfel o mare parte din foraj este făcută automat. Prin simpla apăsare a unui buton operatorul poate apoi să treacă pe control manual.

Vermeer SC252 – tăietor de buturugi

Tăietorul de Buturugi Vermeer SC252  este ideal pentru firmele care au ca obiect de activitate peisagistica, întreținerea de spații verzi și parcuri. SC252  are o cursă a brațului de 90 cm; astfel poate tăia 60 cm deasupra solului și  la o adâncime de 30 cm. Fiind foarte îngust, doar 89 cm, poate fi deplasat cu ușurința în grădini, printre copaci sau alte obstacole. Acest echipament este disponibil pentru demonstrații oriunde în țara specialiști noștri fiind mai multe decât bucuroși să prezinte acest utilaj.

Utilaj de mărunțit crengi Vermeer BC160XL

Cel mai simplu mod de a scăpa de crengile căzute pe străzi sau în parcuri este acela de a le mărunți pe loc și de a transporta materialul rezultat, cu un volum semnificativ mai mic,  la gropile de gunoi. Acest echipament de mărunțit se poate transporta foarte ușor în spatele unui automobil, iar rumegușul rezultat din mărunțirea crengilor poate fi încărcat direct în saci sau alte recipiente. Pentru operare este nevoie de o singură persoană care dispune de o serie de măsuri de siguranță conforme cu normele europene. Ca și tăietorul de buturugi, utilajul de mărunțit crengi este disponibil pentru demonstrații în toată țara. Oricând doriți specialiștii noștri pot veni la dumneavoastră pentru a face demonstrații cu aceste utilaje.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI