Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Terex Cedarapids TSH

De cele mai multe ori imitate, dar niciodată egalate

Terex Cedarapids TSH

17.07.2012
De cele mai multe ori imitate, dar niciodată egalate

Terex Cedarapids înțelege natura fiecãrui business și pune la dispoziția beneficiarilor soluții eficiente adaptate nevoilor specifice acestora, cum sunt ciururile orizontale Terex Cederapids 


Ciururile orizontale seria TSH oferă cantitate și calitate
Ciururile orizontale Terex Cedarapids sunt recunoscute pe piață datorită nivelului înalt de performanță.
Fie că este vorba de agregate modelate cu precizie pentru Superpave (asfalt de generație nouă) sau pietre dimensionate mici pentru a fi utilizate în peisagistică, clienții solicită specificații tehnice mai stricte decât în trecut. Prin urmare, se impune implementarea unui sistem de control mai strict asupra proceselor. Pentru eficiență și randament maxim, se recomandă un model Terex Cederapids de ciur orizontal. Realizarea unei curse eliptice (ovale) duce la creșterea producției, reducerea încărcăturii de recirculare și generarea unui profit extra operațiunilor de lucru zilnice. Inovatorul mecanism de acționare pentru oscilație cu formă eliptică (ovală) conferă o capacitate mai mare de încărcare și o calitate ridicată a produsului finit. Capacitatea de reglare fină a unghiului cursei, amplitudinii cât și a vitezei oferă versatilitate în satisfacerea condițiilor mereu schimbătoare de sortare. O altă caracteristică ce duce la performanțe ridicate este construcția cadrului de bază. Cadrul de bază este realizat prin îmbinări cu șurub piuliță de tip HuckBoltŸ. 

Orientate către productivitate

Mecanismul de impuls pe trei arbori este generatorul de mișcare. Acest mecanism de generare a vibrațiilor cu roți dințate a fost îmbunătățit pentru a avea durabilitate si fiabilitate. Poziționarea sistemului și accesibilitatea ridicată permit reglarea ușoară a cursei de la grosier la fin pentru procesul de sortare.

Proiectate pentru mentenanță ușoară și durată lungă de viață

Cutia specială pentru barbotarea uleiului în vederea umplerii mecanismului cu roți dințate a fost patentată de către Terex Cedarapids. Ciururile orizontale TSH beneficiază de un sistem patentat de izolare pe viață prin inel de tip O și sistem Huckbolt pentru o întreținere mai ușoară.

Rentabilitate și inovație

Terex Cedarapids a realizat singurul ciur cu mișcare eliptică disponibil pe piață, care conferă economii importante comparativ cu ciururile cu mișcări liniare sau circulare, produse de ceilalți concurenți.

Sistemul unic ElJayŸ a fost creat pentru a eficientiza realizarea sorturilor cu dimensiuni optime. Designul acestui sistem combină cele mai bune caracteristici ale unui cerc și al unei linii drepte într-o mișcare circulară unică.

Beneficii

  • este necesară mai puțină putere pentru o concasare mai eficientă;
  • funcționare lină-este eliminată mișcarea de vibrație a ciururilor cu mișcare liniară;
  • ajustarea unghiului și lungimii mișcării;
  • capacitate și eficiență mare;
  • o acțiune a forței de gravitație mai mare pentru o stratificare mai bună a materialului, reducerea riscului de înfundare a echipamentului și o gamă mai mare de material concasabil.

Ajustarea mișcării în funcție de material

Prin reglajul elipsei se reglează cele două caracteristici principale ale mișcării de sortare: amplitudinea și pasul mișcării.

Mișcările verticale scurte furnizează o mai mare precizie în separarea sorturilor de mici dimensiuni, în timp ce o mișcare mai lungă, orizontală contribuie la mișcarea mai rapidă a materialelor brute. Ajustările se fac în doar câteva minute.

Eficiență maximă

Modelele TSH prezintă un sistem de mișcare cu trei axe cu transmiterea mișcării prin roți dințate.

Pentru reglajul amplitudinii și a formei de mișcare, pe cele trei roți se pot monta greutăți de diferite valori, acestea putându-se poziționa pe orice direcție. Prin urmare, se poate regla mișcarea ciurului în funcție de dimensiunea materialului.

Pentru mai multe informații în legătură cu gama de echipamente Terex Cedarapids, echipa de specialiști Powertek este la dispoziția tuturor celor interesați.

Powertek Group

www.powertek-company.ro

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI