Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Brett Motors

Echipamente Mustang pentru activități multiple

Echipamente Mustang pentru activități multiple

17.07.2012
Cornelia Rotaru
Echipamente Mustang pentru activități multiple

Companiile din România solicită tot mai mult un utilaj care să poată fi folosit pentru activități din cele mai diferite, de la încărcarea de materiale, săpat, efectuarea betoanelor, lucrări de amenajări peisagistice, curățenie sau înlăturarea zăpezii.

Indiferent de domeniul în care activează, orice companie are ca prioritate reducerea costurilor prin creșterea performanțelor, munca intensă și susținută cu consumuri tot mai scăzute de combustibil, viteza în adaptabilitate și în finalizarea sarcinilor de lucru, reducerea timpilor morți în activitate.

Producătorii de utilaje au anticipat aceste cerințe și caută soluții de peste 50 de ani pentru realizarea unor utilaje simple, compacte, agile și multifuncționale cu posibilitatea de a schimba rapid un echipament cu altul. Schimbarea echipamentelor transformă utilajul principal într-un utilaj specializat pentru un anumit fel de activitate.

Excelența este cheia de boltă a filosofiei companiei Brett Motors, întreaga atenție a echipei fiind focalizată pe sprijinul acordat clienților, pentru ca aceștia să facă cea mai bună investiție în utilaje și echipamente, precum și în folosirea, întreținerea și repararea lor.

Pentru îndeplinirea acestor deziderate Brett Motors a stabilit de-a lungul anilor un parteneriat puternic cu producătorul american Mustang, fiind unic reprezentant al acestuia în România.

Bazele companiei Mustang au fost puse în anul 1965 și în fiecare an specialiștii americani și-au adus aportul în îmbunătățirea performanțelor acestor mașini, prin cercetarea și aplicarea în practică a diverselor soluții tehnice inovative. Producția și noile modele sunt realizate pe baza observațiilor făcute de beneficiari în urma folosirii mașinilor fiind atinse noi standarde în acest sector industrial.

Astfel în prezent în portofoliul Mustang și al distribuitorului Brett Motors se regăsesc următoarele modele:

 10 modele de încărcătoare multifuncționale pe roți

 2 încărcătoare multifuncționale pe șenile

 5 încărcătoare articulate pe roți

 9 transportoare basculante pe șenile.

Avantaje ale utilajelor Mustang

 Caroseria, șasiul și axele sunt realizate robust și echilibrat pentru a putea face față oricărui tip de lucrare din șantier. Astfel utilajul poate să preia lucrări care implică șocuri și vibrații, datorită stabilității și rigidității constructive.

 Motorizarea este executată foarte atent astfel încât să nu fie alese motoare supradimensionate, cu consum mare de carburant, deoarece deplasarea hidrostatică a mașinii și acționarea hidraulică a echipamentelor necesită un motor termic cu putere redusă.

 Nivelul de poluare cu noxe și poluare fonică respectă cele mai noi reglementări europene.

 În comparație cu alți producători de SSL, încărcătoarele Mustang sunt cunoscute pentru performanțele hidraulice ridicate. Toate furtunurile hidraulice sunt bine protejate și convenabil situate pentru a se putea interveni cu ușurință. Sistemul simplu de cuplare mecanică și hidraulică facilitează conectarea și deconectarea rapidă și ușoară a echipamentelor.

 În plus față de sistemul mecanic cu acționare manuală de cuplare/decuplare a echipamentelor este disponibilă, opțional și varianta cuplării mecanice cu acționare hidraulică, prin simpla acționare a unui comutator din interiorul cabinei.

 Spațioasă, confortabilă, cabina ce poate fi și presurizată este echipată cu toate sistemele de monitorizare a parametrilor de lucru. Sistemul de încălzire precum și de aer condiționat sunt disponibile ca opțiune. Acestea garantează operatorului condiții confortabile și sigure de funcționare ce stimulează și motivează performanța.

 Hidraulica asigură debite și presiune excepțională care furnizează puterea necesară pentru echipamente.

 Comanda și controlul mișcărilor se execută prin manșe reglabile prevăzute cu joystick.

 Peste 40 de echipamente cu acționare hidraulică pot înlocui cupa.

Utilajele Mustang pot lucra, obținând performanțe excelente în sectoare de activitate precum:

 construcții și renovări

 demolări

 reparații și întrețineri drumuri, poduri, piste, căi de acces, etc

 minerit

 transporturi maritime, fluviale, auto și căi ferate

 arhitectură – amenajare peisageră

 agricultură

 silvicultură

 domeniul public, parcuri și grădini

 

Echipa Brett Motors stă la dispoziția tuturor celor interesați.

www.brett.ro

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI