Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Accesorii

Sandvik Construction relansează ciocanele hidraulice Rammer

Sandvik Construction relansează ciocanele hidraulice Rammer

17.07.2012
Ema Stancu
Sandvik Construction relansează ciocanele hidraulice Rammer

Sandvik Construction a introdus în portofoliul său ciocanele hidraulice și accesoriile Rammer, după ce acest brand a fost retras de pe piață în 2007.  

Acum specialiștii consideră că acesta va cunoaște o revenire rapidă, deoarece Sandvik Construction anunță abordarea unei strategii de brand multiplu.

Sandvik se așteaptă ca brand-ul Rammer să fie în continuare atractiv pentru clienții săi din domeniul construcțiilor, demolărilor și carierelor având în vedere că echipamentele din această categorie care poartă brand-ul Sandvik se axează în special pe sectorul de minerit și cariere de mari dimensiuni, punând astfel la dispoziția clienților care solicită ciocane hidraulice, pachete la cheie.

Conform declarațiilor companiei aceste acțiuni fac parte dintr-o nouă strategie de brand multiplu care urmărește promovarea în egală măsură a ciocanelor hidraulice din gama Rammer cât și celor marca Sandvik, vânzarea și distribuția acestora prin intermediul canalelor deja stabilite.

Brand-ul Rammer a fost retras atunci când întreaga linie de produse Breakers Lahti a intrat sub umbrela Sandvik Mining and Construction. În ultimii ani întreaga gamă de produse a fost dezvoltată, iar compania susține că toate îmbunătățirile au avut la bază proiecții generate de nevoile și cerințele specifice ale clienților săi,  iar soluțiile oferite au vizat în principal maximizarea timpilor operaționali ai unităților.

Cu timpul brand-ul  Rammer a dezvoltat mai multe produse inovatoare, multe dintre acestea purtând numele companiei, iar printre acestea se numără Ramdata, indicatorul de service la bord care oferă informații din teren utilizatorului precum și date stocate utile proprietarului și dealerului pentru a asigura o utilizare optimă a unității. Un alt produs inovator al brand-ului este sistemul de gresare automată Ramlube.

Ramona (sistem de analiză și monitorizare de la distanță) este o inovație care folosește sisteme electronice avansate pentru partea hidraulică pentru a asigura o disponibilitate de lucru la minut și date privind performanțele echipamentului pentru operator, acesta  având astfel posibilitatea de a identifica eventualele anomalii la nivelul condițiilor de lucru și prevenirea avariilor înainte ca acestea să apară.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI