Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
IML Motoare

Soluții pentru orice problemă!

Motoarele Deutz – soluții pentru orice problemă

17.07.2012
Soluții pentru orice problemă!

Tehnologiile singulare dezvoltate, inovațiile tehnice și experiența de peste 140 de ani în producerea motoarelor diesel mențin fabrica de motoare DEUTZ în topul producătorilor de motoare la nivel mondial.

În România compania IML Motoare este dealer unic al motoarelor DEUTZ AG și asigură comercializarea de motoare noi și revizionate, piese de schimb, consumabile și service autorizat DEUTZ în România.

Motoarele DEUTZ sunt destinate unor aplicații diverse: de la mici utilaje de construcții la agricultură sau generatoare de curent și motopompe și include puteri cuprinse între 12 și 520 kW. 

În gama de produse originale și servicii DEUTZ promovate în România, IML Motoare include motoare noi și revizionate, piese de schimb și consumabile originale precum și servicii autorizate de reparații și consultanță.

Suportul acordat reprezentanțelor naționale ale producătorilor de mașini și utilaje ce au instalate motoare DEUTZ constă în furnizarea de consultanță la punerea în funcțiune sau intervenții în perioada de garanție. Timpul mediu de intervenție pentru constatare este cuprins între 24 și 72 de ore (în funcție de complexitatea constatării), iar eventuala reparație se poate executa la momentul constatării sau după aprovizionarea cu piesele de schimb aferente (circa 4 zile). În același timp, pentru motoarele livrate la 0 ore de funcționare, la punerea în funcțiune, IML Motoare acționează ca o interfață între clientul final/reprezentatul societății distribuitoare și înaintează formularul de punere în funcțiune către serverul DEUTZ A.G. (formular de punere în funcțiune disponibil la cerere).

Motoarele revizionate DEUTZ - o soluție rapidă, funcțională și practică

Motoarele DEUTZ Xchange sunt motoare revizionate integral (motor destinat înlocuirii celui vechi) și sunt disponibile pentru toate gamele de motoare Deutz.

DEUTZ Xchange oferă o serie de avantaje utilizatorului: Deutz folosește tehnologii de prelucrare avansate și asigură înlocuirea tuturor componentelor uzate, iar calitatea este echivalentă cu cea a unui motor nou (garanție, siguranță în exploatare, cicluri de întreținere).

Aceste motoare sunt o soluție ideală pentru înlocuirea unui motor uzat. Acesta este preluat de către fabrică și va constitui baza pentru reconstrucția unui alt motor. Cerințele minime pentru preluarea unui motor în programul DEUTZ Xchange sunt ca: blocul motor și restul componentelor să nu fie deformate/fisurate/sparte și motorul trebuie să fie complet.

Conceptul național de asistență tehnică al IML Motoare asigură suportul necesar acoperirii întregii palete de produse de service:

 Reparații pentru toată gama de motoare;

 Livrare de consumabile originale Deutz;

 Contracte de mentenanță pentru motoarele Deutz;

 Intervenții în garanție (prin CRAT sau direct);

 Comercializare de lichide de operare Deutz;

 Diagnoză computerizată (inclusive Tier IV final);

 Suport tehnic local (rețea de asistență națională);

 Servicii de instalare, punere în funcțiune.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI