Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Bauer Group

Utilaje și tehnologii de foraj

Utilaje și tehnologii de foraj Bauer

17.07.2012
Utilaje și tehnologii de foraj

Bauer Group este un concern internațional, cu sediul central în localitatea bavareză Schrobenhausen, cotat la bursă din 2006, ce are în componență mai mult de 100 de companii subsidiare, în întreaga lume, având trei direcții principale de activitate:

 construcții fundații speciale (BAUER Spezialtiefbau GmbH)

 fabricarea de utilaje pentru tehnologia fundațiilor speciale (BAUER Mschinen Group)

 prospectarea și exploatarea resurselor minerale (BAUER Resources GmbH)

BAUER Maschinen Group este lider de piață în dezvoltarea și producerea de utilaje specifice tehnologiei fundațiilor speciale și exploatării resurselor minerale.

BAUER Maschinen GmbH, în fabricile sale din Schrobenhausen, Aresing și Edelshausen produce seria de utilaje BG, de foraj rotativ pentru piloți, seria TBA pentru foraje la mare adâncime (max. 7.000 m), unități cu graifere și cu freze pentru execuție de pereți diafragmă, macarale pentru fundații speciale, vibratoare de adâncime și întreaga gamă de scule și accesorii pentru foraje

Tot la Schrobenhausen își desfășoară activitatea și firma RTG Rammtechnik GmbH, producătoare a utilajelor din seria RG, specializate pentru instalarea de palplanșe prin intermediul unor capete hidraulice vibratoare.

Pentru instalarea de palplanșe și piloți metalici din beton sau lemn, se pot folosi și alte metode, precum cele oferite de firmele grupului, FAMBO din Suedia și PILECO din S.U.A.

Ciocanele hidraulice FAMBO se pot monta prin intermediul unui mast propriu, pe brațul unui excavator, fiind acționate de la instalația hidraulică a acestuia.

Ciocanele Diesel PILECO sunt montate pe mastul unei mașini de foraj tip BG sau al unei mașini pentru palplanșe RTG. De asemenea pot fi suspendate în cârligul unei macarale. Energia dezvoltată de ciocanul Diesel este transferată pilotului metalic pentru înfigerea acestuia în sol.

KLEMM Bohrtechnik GmbH este unul dintre cei mai cunoscuți producători de utilaje pentru foraje de ancorare, foraje de micropiloți sau pentru injecții de beton la presiuni înalte. De curând firma KLEMM a dezvoltat și o gamă de utilaje de foraj pentru captarea energiei geotermale.

HAUSHERR System Bohrtechnik GmbH este specializată în fabricarea de utilaje hidraulice de foraj pentru explozii în cariere și exploatări miniere de suprafață.

PRAKLA Bohrtechnik GmbH este specializată în fabricația de utilaje de foraj mobile, montate pe șasiuri de camion, destinate forajelor la mare adâncime pentru execuția de puțuri de apă, pentru prelevare de probe pentru studii geotehnice precum și pentru foraje de captare a energiei geotermale.

Firma ABS Trenchless GmbH produce instalații pentru foraje orizontale de subtraversare și pentru reabilitarea rețelelor de conducte subterane. Utilajele ABS execută foraje de subtraversare pentru instalarea conductelor noi de gaz sau apă și a rețelelor de cabluri electrice. Utilajele RBS asigură înlocuirea rapidă și sigură a vechilor conducte de gaz, apă sau canalizare, prin tragerea prin interiorul acestora a conductelor noi, fără a fi necesară decopertarea lor.

MAT Mischanlagentechnik este specializată în dezvoltarea și producția unei game complete de instalații și echipamente pentru preparare, amestec, injectare și denisipare a fluidelor de foraj.

Produsele prezentate pot fi achiziționate prin TRACTOR PROIECT COMERȚ din Brașov, distribuitor unic autorizat al BAUER Maschinen Group pentru România.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI