Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de gamă

Beneficiile gamei de 100 de tone de la Broshuis

Utilaje multifuncționale de 100 de tone de la Broshuis

15.08.2012
Marcella Drăgan
Beneficiile gamei de 100 de tone de la Broshuis

Gama de utilaje multifuncționale de 100 de tone de la Broshuis a fost bine primită de specialiștii din domeniul transporturilor speciale. Conceptul din spatele lor a fost premiat în 2012 cu un premiu de inovație. Prestigiosul premiu a fost acordat constructorului de trailere din Kampen deoarece conceptul folosit de acesta în construcția echipamentelor oferă multe beneficii companiilor de transport. Primele trailere de 100 de tone au fost finalizate și au părăsit fabrica pentru a lua drumul expoziției  RAI din Amsterdam.

Succesul gamei de utilaje de 100 de tone este demonstrat de numărul mare de comenzi primite de producătorul Broshuis de la multe companii care desfășoară activități de transport din Europa. Principalul motiv pentru achiziționarea unui asemenea echipament este capacitatea mare de încărcare, de 12 de tone pe axă și 30 de tone pe gâtul de lebădă, pe o platformă cu înălțime față de sol de 790 mm. În afara acestor două mari avantaje, noua gama de trailere mai aduce o stabilitate mare, o greutate brută mai mică (configurație 2+6 23.940 Kg), un unghi de întoarcere de 57°, suspensii SL care nu au nevoie de întreținere, o gardă de sol mai mare și platformă de încărcare dreaptă.

Gama de 100 de tone de la Broshuis cuprinde o varietate de trailere, fiind realizată și în funcție de cerințele specifice ale clienților. Caracteristica unică a acestor echipamente este faptul că în fața platformei sunt plasate 2 sau 3 axe. Acestea compensează cu gâtul de lebădă și vor oferi mereu o distribuție optimă a greutății pe trailer.

Datorită suspensiei SL, înălțimea platformei de la sol rămâne egală, indiferent cât de mult se extinde trailerul, un trailer extensibil triplu SL având o înălțime de la sol de 790 mm. 

Datorită independenței suspensiei pe pneuri, este posibil să se transporte greutăți mari pe un trailer cu o platformă la o înălțime de 790 mm. Atunci când trailerul este extins, două axe rămân conectate cu gâtul de lebădă. Aceste două axe compensează cele 30 de tone ale gâtului de lebădă mobil pentru a genera o bună distribuire a greutății pe axe.

Despre Broshuis

Compania Broshuis, fondată în 1885, este cel mai vechi producător de trailere pentru transporturi speciale, și, chiar din prima zi, a fost o afacere de familie. Este, de asemenea, inventatorul trailerului cu podea extensibilă (1958), trailerelor cu podea semi-joasă (1965), trailerului triplu sau al șasiului container multifuncțional.

 

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI