Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
News

Fayat România organizează conferința „Strategie și realizări pentru crearea rețelei de autostrăzi din România

Conferința Fayat Romania pentru crerea rețelei de autostrazi

15.08.2012
Fayat România organizează conferința „Strategie și realizări pentru crearea rețelei de autostrăzi din România

Fayat România în parteneriat cu ARACO, A.P.D.P filiala Banat și Facultatea de Construcții din Timișoara organizează în perioada 4-5 octombrie 2012, la Timișoara conferința internațională „Strategie și realizări pentru crearea rețelei de autostrăzi din România”.

Evenimentul va avea loc la Hotel Timișoara și se va bucura de prezența a numeroși invitați. Temele abordate în cadrul conferinței de anul acesta vor cuprinde: proiectarea lucrărilor de autostrăzi, tehnici performante pentru construcția de autostrăzi, eficientizarea realizării structurilor de traversare și impactul autostrăzilor asupra mediului înconjurător.

Din comitetul de organizare al acestei conferințe fac parte nume importante precum Dr. Ing. Florin Belc, Dr. Ing. Adrian Bota, Dr. Ing. Ioan Alexa, Dr. Ing. Liviu Dâmboiu, Dr. Ing. Sorin Lucaci, dr. Ing. Ciprian Costescu, Dr. Ing. Vasile Percec, Dr. Ing. Dorel Gheorghe.

Comitetul Științific al evenimentului organizat de Fayat România este compus din reprezentanți ai Facultății de Construcții din Timișoara: Prof. Dr. Ing. Gheorghe Lucaci, Prof. Dr. Ing. Ion Costescu,  Dr. Ing. Cornel Jiva, dar și dr. Ing. Petru Dumitru, în calitate de reprezentant al C.N.A.D.N.R. Cele două zile ale conferinței vor culmina cu o vizită tehnică pe șantierul autostrăzii Timișoara-Lugoj.

Pentru mai multe informații contactați Fayat România pe adresa de email office@fayat.ro.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI