Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Iron Planet

Licitații la superlativ

Licitatii Iron Planet

15.08.2012
Gheorghe Apostol
Licitații la superlativ

Ca lider mondial în domeniul licitațiilor online pentru utilaje de construcții și echipamente agricole uzate, Iron Planet oferă costuri reduse de tranzacționare, dar și prețuri mai bune datorită audienței globale a cumpărătorilor.

Compania oferă în același timp și un acces mult mai rapid pe piață pentru comercializare, prin numărul des de licitații, oferind astfel vânzătorilor posibilitatea de a încasa banii în doar câteva săptămâni. Pentru cumpărători IronPlanet elimină nevoia de a se deplasa către locațiile de desfășurare a licitațiilor, permițându-le astfel să liciteze din propria localitate. Utilizând rapoarte de inspecții foarte detaliate și garantate, compania oferă astfel clienților săi încrederea necesară pentru efectuarea licitațiilor. Sistemul de asigurare IronClad Assurance™ reprezintă angajamentul luat de către companie, de a oferi clienților o imagine reală a stării fiecărui echipament scos la licitație în parte.

Rapoarte și inspecții detaliate sunt disponibile pentru fiecare echipament pe site-ul companiei www.ironplanet.com și includ o inspectare vizuală a sistemelor cheie ale utilajelor și componentelor, imagini ale echipamentulu sau valori referitoare la gradul de uzură al acestuia.

Și pentru vânzător sistemul de licitații IronPlanet oferă numeroase avantaje, cum ar fi eliminarea costurilor pe care le implică transportul utilajelor până la casa de licitații, fiecare piesă este vândută direct din lotul vânzătorului, iar cumpărătorul plătește costurile de transport.

Modelul de licitații IronPlanet atinge o audiență vastă la nivel internațional întrucât toul se desfășoară online. În medie oameni din peste 110 țări urmăresc un singur eveniment pe site-ul Iron Planet, activitatea internațională ocupând o parte important din afacerea, peste 27% din echipamente fiind vândute unor cumpărători internaționali. La sediul central din Europa al companiei angajații vorbesc mai multe limbi străine, centrul de call-center poate primi apeluri în 13 limbi, iar site-ul companiei este disponibil în 5 limbi. În Europa IronPlanet organizează licitații online în fiecare lună, cu o audiență global ce depășește 4.000 de vizitatori pentru fiecare licitație. Următorul eveniment în Europa va avea loc pe 29 august și sunt scoate la licitație 71 de echipamente agricole și de construcții.

IronPlanet pe mobil

Pentru a facilita accesul utilizatorilor la serviciile sale, compania a lansat o nouă aplicație pentru iPhone și telefoanele cu sistem de operare Android. Aplicația gratuită le oferă utilizatorilor flexibilitatea de a găsi echipamente și de a licita pentru ele direct de pe telefonul mobil. Astfel utilizatorii au posibilitatea de a căuta în inventarul global echipamente pe categorii și date de licitație, pot vedea inventarele, adăuga articole pe “Watch List” și pot licita. În plus utilizatorii pot urmări în direct licitațiile și pot urmări în timp real activitatea de licitare.

Aplicația trimite alerte instant cumpărătorului atunci când acesta câștigă o licitație sau când este surclasat.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI